Blogolj!

Blogstar kávéház

Kérdőív

A klímavédelmi konzultáció trükkjei.

A kormány szerint a klímavédelmi kérdőív nem nemzeti konzultáció, hanem Brüsszel. Az uniós rendeletet a kérdőívvel kapcsolatban mégsem sikerült maradéktalanul teljesíteni – olvasható a Népszava Online írásában.

„A mindössze 7 napos időkerettel kitölthető kérdőívvel kapcsolatban korántsem mondanánk, hogy a kormány elegendő időt hagyott volna egy magyarországnyi nyilvánosság számára a tájékozódásra, a részvételre és véleményének kifejtésére a kérdésben. Ahogy arra sem esküdnénk meg, hogy a kormány mindenki számára biztosította az egyenlő részvételt, hogy nyilvános a nyilvánosság tájékoztatására nyilvános hirdetményekkel vagy más megfelelő eszközökkel tájékoztatta volna a nyilvánosságot a kérdőív létezéséről.”

A kormány szerint a klímavédelmi kérdőív nem nemzeti konzultáció, hanem Brüsszel

Miközben a kabinet továbbra is hallgat a klímavédelem nemzeti konzultációjáról. "Szenes erőművekkel a klímaváltozás ellen! - Ez lehetne a pontos jelmondata annak, ahogyan a fideszes elit megközelíti a klímaváltozás elleni küzdelmet" - kezdi Facebook-posztját Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és frakcióvezetője.

Szempont

Várhelyi dupla győzelme.

Fontos pozíciót kaptunk, sikertelen volt az ellenzék áskálódása az EP-ben – összegez a Magyar Hírlap Online.

„Duplán nyertünk – fogalmazott lapunknak Kiszelly Zoltán politológus Várhelyi Olivér biztosi kinevezésének bizottsági megerősítése kapcsán. Kifejtette: a hazai ellenzék globalista érdekeket szolgáló áskálódása nem volt sikeres, a nemzeti érdek győzött. Ez pedig az, hogy a magyar jelölt elnyerje a posztot, továbbá hazánknak, illetve az uniónak egyaránt gazdasági, biztonsági és politikai érdeke a szomszédsággal való jó viszony. Fontos pozíciót kaptunk tehát, ez a visegrádiaknak is jó, és nem sikerült az Európai Parlament bosszúhadjárata sem a csúcsjelölti rendszer megtorpedózása miatt – emelt ki egy másik eredményt a szakértő. Kitért arra is, az Európai Néppárt kongresszusán is hitet tettek a bővítés mellett, ami szintén nem mellékes szempont.”

Kétszeres győzelem Várhelyi megerősítése

Duplán nyertünk - fogalmazott lapunknak Kiszelly Zoltán politológus Várhelyi Olivér biztosi kinevezésének bizottsági megerősítése kapcsán. Kifejtette: a hazai ellenzék globalista érdekeket szolgáló áskálódása nem volt sikeres, a nemzeti érdek győzött. Ez pedig az, hogy a magyar jelölt elnyerje a posztot, továbbá hazánknak, illetve az uniónak egyaránt gazdasági, biztonsági és politikai érdeke a szomszédsággal való jó viszony.

Szivárogtatás

Gyurcsány rejtélyes hősiessége.

Büszkék arra, aki közzétette a kompromittáló felvételeket a volt győri polgármesterről – ezt írta közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke a Hirado.hu szerint nem tagadta, hogy a párthoz köthető emberek állhatnak a videókat nyilvánosságra hozó blog mögött.

„Bárki is csinálta, nagyon büszkék vagyunk rá – ezt írta Gyurcsány Ferenc szombaton saját közösségi oldalára. A DK elnöke arra a rejtélyes, magát az ördög ügyvédjének nevező blogszerzőre utalt, aki az októberi választás előtt kompromittáló videót tett közzé Borkai Zsolt győri polgármesterről. A történtek miatti elégedettségét kifejező posztot Gyurcsány Ferenc egy fotóval is illusztrálta. 'Az, aki ezt a felvételt nyilvánosságra hozta, tulajdonképpen egy hősnek tekinthető' – Barkóczi Balázs, a DK szóvivője ezekkel a szavakkal méltatta a felvételek kiszivárogtatóját. Úgy fogalmazott, a pártnak nincs köze az ügyhöz.”

Gyurcsány Ferenc büszke arra, aki közzétette a kompromittáló felvételeket Borkai Zsoltról

Büszkék arra, aki közzétette a kompromittáló felvételeket a volt győri polgármesterről - ezt írta közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke nem tagadta, hogy a párthoz köthető emberek állhatnak a videókat nyilvánosságra hozó blog mögött. Az már napokkal ezelőtt kiderült, hogy a 2014-es önkormányzati választáson a DK színeiben induló Póczik József juttatta el a fotókat Borkai Zsolthoz.

Finálé

Király Linda félelmetes fogyása.

A Sztárban sztár leszek! döntőjében lépett fel, a zsűri elalélt az énekétől – így az Origo.hu.

„Elárulta azt is, hogy tünetei a pajzsmirigy alulműködéstől, inzulinrezisztenciától, hízástól, teljes hormon-felborulástól, alvásgondoktól, depressziótól, hajhullástól egészen a vizesedésig terjedtek, sokszor lábra sem bírt állni. Úgy érzi, újra tudja kontrollálni az életét és a testét, azoknak pedig nagyon hálás, akik segítenek neki ebben. Az énekesnőt november 24-én a Sztárban sztár leszek! fináléjában láthattuk.”

Félelmetesen lefogyott Király Linda - fotók

A Sztárban sztár leszek! döntőjében lépett fel, a zsűri elalélt az énekétől. "Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem, és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörtönözve éreztem magam a testemben, és már majdnem feladtam. Szégyelltem magam, mert nem tudtam kontrollálni, hogy mi történik velem, és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani.

Túlzás

Tatár Csilla szokatlan modellszerepe.

Terhesen és enyhe arcüreggyulladással is vállalta a divatbemutatón a fellépést Tatár Csilla (36) – számol be róla a Blikk Online.

„– Alapvetően én konfekcióméretet viselek, így volt egy kis fejtörés, amikor Dórit beavattam a nagy hírbe, hogy várandós vagyok. Nincs mit tenni – mondta –, mostantól folyamatosan igazítani kell a ruháimon. Ez történt most is, a bemutatón viselt darabot szépen át kellett szabni, három előzetes ruhapróbára is szükség volt, mire mindketten elégedettek lettünk az eredménnyel – mesélte a műsorvezető, hogyan készült a számára szokatlan modellszerepre, amely, mint mondta, állapota ellenére egyáltalán nem okozott pluszterhelést. Tatár Csilla egyébként egy ideje már a fenntartható divat híve. – Nekem is kellett egy kis idő, amíg beépült mindennapjaimba, hogy most már elutasítsam a túlzásokat, és többet vásároljak az interneten – árulta el a kismama.”

Terhesen vonult fel a kifutón Tatár Csilla - fotó

Az ATV műsorvezetője Tomcsányi Dóri (32) egyik kollekciójában lépett a kifutóra és vezette fel a divatház kreációit. ( A legfrissebb hírek itt) - Alapvetően én konfekcióméretet viselek, így volt egy kis fejtörés, amikor Dórit beavattam a nagy hírbe, hogy várandós vagyok. Nincs mit tenni - mondta -, mostantól folyamatosan igazítani kell a ruháimon.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86518/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?