Blogolj!

Blogstar kávéház

Papírforma

A magyar futball lebőgése.

A cardiffi lebőgés után a meg nem újulás évtizedeként fog bevonulni a sportági történelembe a mostani – elemzi a magyar futball helyzetét a Népszava Online.

„Így, 2019 vége felé különösebb kapkodás nélkül kijelenthető: elrugaszkodott vízió volt az MLSZ-től 'a megújulás évtizedének' nevezni az előzőekhez hasonlóan szürke-szomorú dekádot. A szövetségnek az előbbi címmel 2011-ben közre adott programja elvben ragyogóan felfuttatta a hazai labdarúgást – igaz, soha nem látott pénz állt halomban a nagy ívű tervek mögött –, a keserves valóság azonban az, hogy a válogatott legutóbbi walesi blamázsa kapcsán a kormánypárti kommentátorok egyike nemhogy egy csapatért, de egyetlen, a játékot meghatározni képes magyar futballistáért esedezett. Pedig a Hoffenheim szurkolói – kedves túlzással – „futballistenné” nyilvánították a ma már újra mainzi Szalai Ádámot, ám hazánk fiai még az odakinn körülrajongott csatárral sem tudtak Splitben vagy Cardiffban nulláról az egyre jutni, mert ahhoz, hogy a center kvalitásait hasznosítsák, néhányszor el kellene vergődni az ellenfél tizenhatosáig.”

Papír és forma - megújulás helyett a lebőgés évtizede a magyar labdarúgásban

A cardiffi lebőgés után a meg nem újulás évtizedeként fog bevonulni a sportági történelembe a mostani. Így, 2019 vége felé különösebb kapkodás nélkül kijelenthető: elrugaszkodott vízió volt az MLSZ-től „a megújulás évtizedének" nevezni az előzőekhez hasonlóan szürke-szomorú dekádot.

Vizsgálat

A balliberális ellenzék falazása.

A budapesti balliberális vezetés megpróbálja eltussolni Gothár Péter szexuális zaklatási botrányát – többek között erről is szó volt az Országgyűlésben hétfőn, a napirend előtti felszólalásokban az Origo.hu tudósítása szerint.

„Felületes intézkedésnek nevezte, hogy az évad végéig levettek egy Gothár-rendezést. Visszás, hogy a balliberális vezetés próbálja eltussolni az ügyet – tette hozzá. Czunyiné szerint aggasztó, hogy Gy. Németh Erzsébet, budapesti DK-s főpolgármester-helyettes kijelentette, hogy részéről lezárta az ügyet, mert nem tett a színház büntetőfeljelentést. Valljon színt Bősz Anett, Bangóné Borbély Ildikó, Vadai Ágnes és Kunhalmi Ágnes, hogy miért nem demonstrálnak az ügyben. A Színház- és Filmművészeti Egyetemtől is elvárható lenne egy teljes körű vizsgálat, miközben csak egy belső vizsgálat zajlik – tette hozzá.”

Gothár szexuális zaklatása: miért falaz a teljes balliberális ellenzék?

A budapesti balliberális vezetés megpróbálja eltussolni Gothár Péter szexuális zaklatási botrányát - többek között erről is szó volt az Országgyűlésben hétfőn, a napirend előtti felszólalásokban. A kormánypártok hiányolták a máskor hangos Vadai Ágnes, vagy éppen Kunhalmi Ágnes nyílt kiállását a bántalmazott nők mellett Gothár ügyében. Dömötör Csaba teljes körű vizsgálatot sürgetett.

Tábor

A migránsok délvidéki özöne.

Ismét nő a délvidéki magyar településeken az illegális bevándorlók száma. A helyzet egyre inkább hasonlít a 2015-ös állapotokhoz, azzal a nagy különbséggel, hogy akkor még nem állt a magyar határkerítés, és bárki ellenőrizetlenül bejöhetett az országba – így a Hirado.hu.

„Több száz migráns vert tábort a Tisza töltésén, a vajdasági Martonos területén, mert úgy gondolják, a folyón gumicsónakkal átkelve Magyarországra, majd innen Nyugat-Európába juthatnak. A Tiszán átkelni azonban nem olcsó, és nem mindenki tudja kifizetni az embercsempészek által kért összeget. Hasonló a helyzet a szomszédos Magyarkanizsán is, a vajdasági kisvárosban már szinte bármelyik sarkon lehet migránsokkal találkozni. A helyiek attól félnek, hogy újra át kell élniük a 2015-ben történteket, amikor Magyarkanizsát és környékét valósággal elözönlötték az illegális bevándorlók.”

Ismét nő a délvidéki magyar településeken az illegális bevándorlók száma

A helyzet egyre inkább hasonlít a 2015-ös állapotokhoz, azzal a nagy különbséggel, hogy akkor még nem állt a magyar határkerítés, és bárki ellenőrizetlenül bejöhetett az országba. A hétvégén ísmét több mint 400 embert állítottak meg a rendőrök és a katonák. A kerítés szerbiai oldalán már táborokat építenek a bevándorlók.

Áldozat

Az árvíz pusztítása.

Áradások Európa-szerte: tovább szedi áldozatait az árvíz – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Az áldozatok között van egy grasse-i házaspár, akiknek autója elmerült az árban. Egy férfi életét vesztette, miután elsüllyedt mentőcsónakja a Földközi-tengeren, a negyedik áldozatot az autójában találták meg. Eközben Görögország nyugati részén szintén áradást okoznak a heves esőzések, Kineta partjain több tucatnyian rekedtek házaikban és gépkocsijukban, eddig ketten vesztették életüket. Olaszországban egy nő autóját sodorta el a megáradt Bomida folyó. A Savona közelében vasárnap leomlott viaduktnál elővigyázatosságból folytatják a kutatást a lehetséges áldozatok után.”

Tovább szedi áldozatait az árvíz

2019. november 26. kedd. 3:42 Az áldozatok között van egy grasse-i házaspár, akiknek autója elmerült az árban. Egy férfi életét vesztette, miután elsüllyedt mentőcsónakja a Földközi-tengeren, a negyedik áldozatot az autójában találták meg. Eközben Görögország nyugati részén szintén áradást okoznak a heves esőzések, Kineta partjain több tucatnyian rekedtek házaikban és gépkocsijukban, eddig ketten vesztették életüket.

Sacc

Köllő Babett tűzforró villantása.

Ultra dögös fotó: így nézett ki 16 évvel ezelőtt Köllő Babett. A gyönyörű színésznő az FHM-nek pózolt még 2003-ban – mutatja be a Blikk Online.

„Tűzforró képpel örvendeztette meg rajongóit Köllő Babett. Bár az egykori luxusfeleség ma is bomba formában van, néha szívesen nosztalgiázik korábbi fotóival. Így kerülhetett a kezébe egy korábbi FHM magazin, amelynek a pontos dátumát közel 20 évre saccolta. Ebben azonban kicsit tévedett, a vele készített cikk ugyanis 2003 januárjában jelent meg, vagyis két hónap híján 17 évvel ezelőtt.”

Ultra dögös fotó: így nézett ki 16 évvel ezelőtt Köllő Babett

Tűzforró képpel örvendeztette meg rajongóit Köllő Babett. Bár az egykori luxusfeleség ma is bomba formában van, néha szívesen nosztalgiázik korábbi fotóival. Így kerülhetett a kezébe egy korábbi FHM magazin, amelynek a pontos dátumát közel 20 évre saccolta. Ebben azonban kicsit tévedett, a vele készített cikk ugyanis 2003 januárjában jelent meg, vagyis két hónap híján 17 évvel ezelőtt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86556/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?