25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Döbbenet

A terrorizmus tombolása.

Tombol a terror Európában: Londonban és Hágában is késes támadás volt – így az Origo.hu.

„Közeledik a karácsonyi időszak, újra késes terrortámadások vannak Európában. Hágában egy 45-50 éves észak-afrikai migráns támadt a vásárlókra a legforgalmasabb vásárlóutcában. Elmenekült, a rendőrök keresik. Előtte Londonban egy férfi – akiről estére megállapították, hogy már volt börtönben terrorizmus miatt – több embert megkéselt a London Bridge-en, ketten meghaltak, többen megsérültek. Amikor a rendőrök meglátták, hogy robbanó mellény van rajta, lelőtték. Az később derült ki, hogy mellény hamis volt.”

Tombol a terror Európában: Londonban és Hágában is késes támadás volt

Közeledik a karácsonyi időszak, újra késes terrortámadások vannak Európában. Hágában egy 45-50 éves észak-afrikai migráns támadt a vásárlókra a legforgalmasabb vásárlóutcában. Elmenekült, a rendőrök keresik. Előtte Londonban egy férfi - akiről estére megállapították, hogy már volt börtönben terrorizmus miatt - több embert megkéselt a London Bridge-en, ketten meghaltak, többen megsérültek.

Illetmény

A balliberálisok közpénzszórásai.

Balliberálisok kifizetőhelye lett Budapest. Csaknem egymilliárddal költhet többet öt év alatt a főváros ellenzéki alpolgármesterekre. Budapesten nem az ellenzék győzött, hanem a fővárosiak kaptak ki – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„Forrásaink egytől-egyig kiemelték: a budapestiek ma nem kaphatnak komplex képet a balliberálisok pozícióhalmozásairól és közpénzszórásairól, mivel az alpolgármesterek számának növekedése, a képviselő-testületi béremelések mellett számos olyan tényező drágíthatja a főváros működését, melyeket még nem láthatunk. Egyikük példaként megemlítette az önkormányzati bizottságok számának növekedését, a külsős bizottsági tagok létszámának emelkedését. De, mint azt az elmúlt másfél hónap is bizonyította: a fővárosi és kerületi cégeknél is komoly kifizetések történhetnek. Ha azonban csak az alpolgármesteri illetmény-növekedéseket nézzük, akkor is kijelenthető, hogy a fővárosiak számára jelentős pluszkiadást generálnak az új önkormányzatok. Számításaink szerint csaknem egymilliárd – 913 297 369 – forintot.”

Balliberálisok kifizetőhelye lett Budapest

Lapunk október 13. óta több alkalommal is beszámolt az ellenzéki szivárványkoalíció budapesti pozícióhalmozásáról, közpénzszórásairól. Megírtuk, hogyan és mennyiért hozták vissza Gyurcsány Ferenc embereit a fővárosba. Például, hogy a bukott kormányfő pénzügyminisztere, Draskovics Tibor havi bruttó 644 ezer forintért lett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának elnöke.

Ellenpólus

A Fidesz kerületfoglalása.

Plusz egy kerület a Fidesznek. Mit meg nem ér egy alpolgármesteri poszt – mutatja be a Népszava Online.

„Sikerült megszereznie egy civil önkormányzati képviselő támogatását Soroksár kormánypárti vezetésének, így 6-6-ról 7-5-re változhat a fideszes, illetve a Fideszt támogató képviselők aránya – mondta lapunknak a jobbikos Bereczki Miklós. A politikus az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjeként nem sokkal maradt el az októberi polgármester-választást megnyerő Bese Ferenctől, aki függetlenként, de a Fidesz támogatásával indult. Bereczki elmondása szerint Fuchs Gyula, aki az Itthon Vagyunk Egyesület és a Soroksári Német Nemzetiségi Egyesület jelöltjeként szerzett képviselői helyet, korábban egyértelműen az ellenzéket támogatta, az őt jelölő Itthon Vagyunk Egyesület is a Bese Ferenc mögött álló Civil Szervezetek, Személyek Egyesületének 'ellenpólusaként' jött létre. Fuchsnak most alpolgármesterséget ajánlott a kerületvezetés, s bár korábban elképzelhetetlennek tartotta, mégis igent mondott a felkérésre. Az alpolgármesterek személyéről a jövő keddi testületi ülésen döntenek.”

Plusz egy kerület a Fidesznek

Mit meg nem ér egy alpolgármesteri poszt. Sikerült megszereznie egy civil önkormányzati képviselő támogatását Soroksár kormánypárti vezetésének, így 6-6-ról 7-5-re változhat a fideszes, illetve a Fideszt támogató képviselők aránya - mondta lapunknak a jobbikos Bereczki Miklós. A politikus az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjeként nem sokkal maradt el az októberi polgármesterválasztást megnyerő Bese Ferenctől, aki függetlenként, de a Fidesz támogatásával indult.

Megoldás

A természet pusztítása.

A klímaváltozás veszélyére hívták fel a figyelmet a fővárosban – tudósít a Hirado.hu.

„A klímaváltozás veszélyére, valamint az azonnali cselekvés szükségességére hívták fel a figyelmet a 4. Globális klímasztrájkon Budapesten. A résztvevők a Batthyány téren gyülekeztek, majd a Margit hídon átvonultak a Parlament elé, a Kossuth térre. A demonstráció egyik szervezője azt mondta: nem szabad tétlenül nézni a természet pusztítását. – Az ökológiai és klímaválság legyen a tananyag része az oktatás minden szintjén. A fiatalokat fel kell készíteni a gyors változásra, amiben felnőnek. Tudniuk kell, hogy mi vezetett idáig, és tudniuk kell, hogy mi a lehetséges megoldás – mondta Pribéli Levente aktivista.”

A klímaváltozás veszélyére hívták fel a figyelmet a fővárosban

A negyedik globális klímasztrájkhoz kapcsolódó budapesti tüntetés résztvevői az Országház előtti Kossuth Lajos téren (Fotó: MTI/Balogh Zoltán) A klímaváltozás veszélyére, valamint az azonnali cselekvés szükségességére hívták fel a figyelmet a 4. Globális klímasztrájkon Budapesten. A résztvevők a Batthyány téren gyülekeztek, majd a Margit hídon átvonultak a Parlament elé, a Kossuth térre.

Videó

Hódi Pamela mesés eljegyzése.

Megmutatta, ráadásul vágatlanul: itt van a teljes felvétel Hódi Pamela mesés eljegyzéséről – írja a Blikk Online.

„Hódi Pamela, akit az Ázsia Expressz 2-ben is láthattunk, nemrégiben úgy döntött, valami új dologba fog: vlogot, azaz internetes videónaplót indított. A modell-üzletasszony, aki váratlanul otthagyta ruhamárkáját, korábban azt írta, ebbe a szívét-lelkét beleteszi, a rajongók pedig örülhetnek, ugyanis máris felkerült a YouTube-ra Pamela második videója. Ez a felvétel nem akármiről szól, hanem az emlékezetesre sikeredett eljegyzésről, amiről Pamela korábban is mesélt már. A modell kezét futballista párja, Tóth Bence kérte meg néhány hónappal ezelőtti utazásuk során. A nagy pillanatot meg is örökítették, amit a rajongók most vágatlanul láthatnak.”

Megmutatta, ráadásul vágatlanul: itt van a teljes felvétel Hódi Pamela mesés eljegyzéséről

Hódi Pamela, akit az Ázsia Expressz 2-ben is láthattunk, nemrégiben úgy döntött, valami új dologba fog: vlogot, azaz internetes videónaplót indított. A modell-üzletasszony, aki váratlanul otthagyta ruhamárkáját, korábban azt írta, ebbe a szívét-lelkét beleteszi, a rajongók pedig örülhetnek, ugyanis máris felkerült a YouTube-ra Pamela második videója.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86772/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?