Blogolj!

Fokozott rendőri jelenlét a karácsonyi vásárokban

Bár még csak advent első vasárnapja van, a karácsonyi vásárok helyenként már hetek óta megnyitottak. Ezek a helyszínek fokozottan ki vannak téve veszélynek, hiszen kis helyen gyűlik össze nagy tömeg, ami az esetleges támadóknak könnyű célpont lehet.

Ennek érdekében fokozott a rendőri jelenlét a karácsonyi vásárokon, a rendőrök láthatóan és láthatatlanul is jelen vannak.

Budapest Európa egyik legbiztonságosabb fővárosa, a rendőrök a karácsonyi vásárok idején is mindent megtesznek azért, hogy a budapestiek, a fővárosba látogatók és a külföldi turisták is a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat

- hangsúlyozta Hegyesi Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának megbízott vezetője.

A BRFK idén is fizikai akadályokat és beton terelőelemeket helyezett ki a vásárok környékén. Bűnügyi és közlekedésrendészeti kollégáik folyamatosan jelen vannak a vásárokban, hogy biztosítsák a zökkenőmentes közlekedést és minél kevesebben váljanak bűncselekmények áldozatává.

Európa nagyvárosaiban sincs másként

Magyarázni sem kell, hogy az elmúlt évek támadásai miatt Európa számos más nagyvárosában is ma már másképp felügyelnek ilyenkor a hatóságok: a karácsonyi vásárok helyszínét több városban is megváltoztatták, jobban védhető helyeken rendezik meg az eseményeket.

A fizikai akadályokat ebben az esetben is alkalmazzák, valamint kapukat állítottak fel, és a fokozott rendőri jelenlét is megnehezíti merényletek elkövetését.

(borító: Mohai Balázs/MTI)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86842/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,karácsonyi vásár,rendőrség
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-02 17:09:14
Köszönjük szépen a teljesen meghibbant, gugyerák merkel mancinak, hogy ilyen nyugodt körülmények között, ilyen meghitten készülődhetünk a keresztények legnagyobb, legszebb ünnepére, még itt Magyarországon is, ahol - tudvalevőleg - nincsenek százezrével ezek a silány, élősködő, semmittevő, ingyenélő muszlimok, és a velük összeköthető terroristák!!!!!
Gondoljunk bele, hogy milyen lehet a helyzet például Németországban, Hollandiában, Svédországban !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?