Blogolj!

Blogstar kávéház

Kavarás

A NATO belháborúja.

Új veszély, régi ellentétek a NATO-csúcson: a belső harcok árnyékában a szervezet először értékelheti lehetséges fenyegetésként Kínát – elemez a Népszava Online.

„Macron a csúcsértekezlet nyitánya előtt, a Donald Trumppal közös keddi sajtótájékoztatón is fenntartotta korábbi nagy port kavart nyilatkozatát, miszerint a NATO 'agyhalott', amelyet amerikai kollégája 'szemérmetlennek és tiszteletlenek, nagyon sértőnek' nevezett. A francia elnök azzal indokolta állítását, hogy a NATO eddig még abban sem tudott megállapodni, hogy miként határozza meg a modern terrorizmus fogalmát.”

Új veszély, régi ellentétek a NATO-csúcson

„Felismerjük, hogy Kína növekvő befolyása és külpolitikája lehetőségeket, de kihívásokat is jelent, amelyekkel szövetségként közös erővel kell megbirkóznunk", áll a londoni csúcstalálkozó zárónyilatkozatában. Amennyiben szerdán a tervezetet elfogadják, akkor a NATO először értékeli lehetséges fenyegetésként Kínát. A dpa német hírügynökség által megszellőztetett zárónyilatkozat-tervezet a szövetségben fennálló régi ellentéteket kevésbé tükrözi, bár a keddi javaslatok alapján azok tovább élnek.

Erő

A Soros-blog hisztériája.

Hisztérikus cikkben reagált Soros György blogja, a 444 arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Erős Pistás szaloncukrot posztolt a Facebookra – fogalmaz az Origo.hu.

„A Soros-blog írását a Ripost vette észre, és így kommentálja: – Először is szögezzük le, hogy az Erős Pistás szaloncukor utánozhatatlan hungarikum. Ki más merné a világon összepárosítani ezt a kétféle ízt, a nagyon édeset és a kőkemény csípőset A Ripost megjegyzi azt is, hogy a hisztérikus cikket író Soros-alkalmazott közismert kábítószerpropagandista, maga sem tagadja, hogy ha jön egy új szer azt kipróbálja. Így különösen nevetségesek a drogra utaló humorosnak szánt megjegyzései.”

Soros blogja hisztérikusan reagált a miniszterelnök Erős Pistás posztjára

Hisztérikus cikkben reagált Soros György blogja, a 444 arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Erős Pistás szaloncukrot posztolt a Facebookra. Ahogy az Origo is megírta a miniszterelnök harmadik napja posztol sorszámmal ellátott ünnepi témájú képeket, mi azt gyanítjuk, hogy adventi kalendáriumként.

Korrupció

A bunda büntetése.

A Központi Nyomozó Főügyészség fellebbezésének eredményeként kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt a Fővárosi Törvényszék pénzbüntetésre ítélte azt a két volt labdarúgót, akikkel szemben korábban elévülés miatt megszüntették a büntetőeljárást.

„A megismételt elsőfokú eljárásban a Fővárosi Törvényszék a 2019 novemberében kihirdetett ítéletében megállapította, hogy a vádlottak a 2008. november 9-én rendezett Siófok–ZTE élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen 'kenőpénz ellenében a meccs végeredményét a pályán játszva befolyásolták', ezzel a kötelességüket megszegték. A gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettének büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ezért a két vádlott cselekményének büntethetősége nem évült el. Az elsőfokú bíróság a két vádlott bűnösségét a minősített korrupciós bűncselekményben megállapította, és összesen 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, valamint velük szemben egyenként 2 643 300 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el. A vádlottak fellebbezhetnek.”

Bunda miatt pénzbüntetésre ítéltek két volt labdarúgót

A Központi Nyomozó Főügyészség fellebbezésének eredményeként kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt a Fővárosi Törvényszék pénzbüntetésre ítélte azt a két volt labdarúgót, akikkel szemben korábban elévülés miatt megszüntették a büntetőeljárást. A Fővárosi Törvényszék 2016 áprilisában hozott ítéletében a két vádlottal szemben indult büntetőeljárást elévülés miatt megszüntette, mivel álláspontja szerint nem volt megállapítható, hogy a vesztegetést kötelességük megszegésével követték volna el.

Zászló

A transzgenderizmus gondolatrendőrsége.

Barátságtalan meghívót küldött az Ausztrál Teniszszövetség a sportág ikonikus alakjának – írja a Magyar Hírlap Online.

„Nos, keresztény lelkészhez híven a 77 éves Court nem átallotta még két éve is azt hangoztatni, hogy a transzgenderizmus az ördög műve, és hogy a tenisz tele van leszbikusokkal. (Mellesleg a Quantas repülőgépeire azért nem ül fel, mert a nemzeti légitársaság támogatja az egyneműek házasságát.) Szóval, Margaret Court jöhet, megünnepelni is hajlandók hazájában csodálatos karrierje jubileuma alkalmából, de lehetőleg fogja be a száját, vagy ha mégis megszólal, jó, ha tudja ország-világ: Court asszony nézetei szöges ellentétben állnak a toleráns, LMBTQ-simogató, haladó gondolkodásmóddal. Az Ausztrál Teniszszövetség zászlaján az egyenlőség, sokszínűség, befogadás hívószavak lengedeznek.”

Gondolatrendőrség

Azt írták, szívesen látják a következő, 2020. januári Australian Openen Margaret Courtot és családját abból az alkalomból, hogy ötven esztendeje, 1970-ben Melbourne-ben Grand Slam-győzelmet aratott, majd az év másik három nagy tornáját is megnyerte - első nőként az Open-éra történetében. De siettek megüzenni a szókimondásáról ismert egykori világsztárnak, hogy a nézeteit lesz kedves perth-i otthonában hagyni.

Testvér

Voksán Virág anyai ajándéka.

Hatalmas, de örömteli meglepetés érte néhány hónappal ezelőtt Voksán Virágot (36) és párját: ismét gyermekáldás elé néznek a szerelmesek – tudatja a Blikk Online.

„A dj immáron négy hónapja hordja a szíve alatt a picit, akinek a nemét egyelőre nem lehet tudni. Virág nem izgul amiatt, hogy a tervezettnél korábban lesz kétgyermekes édesanya, tudja, hogy az új élethelyzettel járó kihívásokat is sikerrel oldja majd meg. – Lehet, hogy az elején nehezebb lesz, mert mindketten picik lesznek még, de később minden gyermekkori élményt együtt élhetnek át. Érdekes, eleinte egy gyereket szerettem volna biztosan, és számomra is meglepetés volt, hogy Beni érkezése után alakult ki bennem az az érzés, hogy jó lenne neki egy kistestvér. Milyen boldogság lehet karácsonykor két kisgyerekkel és két kiskutyával együtt ünnepelni! – árulta el a vonzó lemezlovas, aki kismamaként visszavett a tempóból.”

Voksán Virág: „Igazi ajándékként érkezik a második kisbabánk"

BUDAPEST - Hatalmas, de örömteli meglepetés érte néhány hónappal ezelőtt Voksán Virágot (36) és párját: ismét gyermekáldás elé néznek a szerelmesek. Kisfiuknak, Beninek (1), aki egyébként éppen a napokban mondta először az anyukájának, hogy „mama", hamarosan kistestvére születik. - Benike tervezett baba volt és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86954/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?