Blogolj!

Blogstar kávéház

Megállapítás

Ángyán József veszprémi borítása.

Most Veszprém megyében „borít” Ángyán József. Van olyan nyertes, aki 160 kilométer távolságra él az elnyert 84 hektáros legelőjétől, de jutott föld fideszes képviselőnek és agrárkamarai tisztségviselőnek is – foglalja össze a Népszava Online.

„Elkészült Ángyán József legújabb, sorrendben immár a tizenegyedik jelentése az állami földek visszás privatizálásáról. A második Orbán-kormány volt parlamenti államtitkára – aki azért mondott le posztjáról 2012-ben, mert kifogásolta, hogy családi gazdálkodók helyett oligarchákhoz kerülnek a területek – ezúttal Veszprém megye ügyeit vette górcső alá, amely a meghirdetett 14 ezer hektárnyi területe alapján a megyék rangsorában a középmezőnybe tartozik. A végül elkelt több mint kilencezer hektárnyi terület 173 nyertes árverezőhöz került, ám itt is hasonló jelenségeket figyelt meg az agrárprofesszor, mint a korábban elemzett tíz másik megyében: a földek kétharmada, vagyis mintegy 5800 hektár nem a kormánypropagandában szereplő családi gazdaságoknak, hanem 19 nagy érdekeltségnek jutott, mindeközben pedig a nyertesek majdnem fele kis birtoktesteken volt kénytelen osztozkodni, s mindössze az összterület alig 6 százalékát, együttesen kevesebb mint 600 hektárt nyert el. Vagyis ebben a megyében is érvényesült, hogy a kiválasztott keveseknek nagy, sokaknak pedig igen kis területeket juttatott a rendszer – állapította meg.”

Most Veszprém megyében „borít" Ángyán József

Van olyan nyertes, aki 160 kilométer távolságra él az elnyert 84 hektáros legelőjétől, de jutott föld fideszes képviselőnek és agrárkamarai tisztségviselőnek is. Elkészült Ángyán József legújabb, sorrendben immár a tizenegyedik jelentése az állami földek visszás privatizálásáról.

Állítás

Az MSZP beismert hazugsága.

A Magyar Hírlap Online szerint a Miniszterelnökség közleményben utasította el Tóth Bertalannak az MSZP elnökének azt a nyílt levelét, amelyben szociális demagógiával, a fizetése miatt támadta a köztársasági elnököt.

„A kormányzati közlemény szerint az MSZP beismerte, hogy hazudott, amikor azt ígérte, hogy az általuk is megszavazott parlamenti fizetésemelésük teljes összegét jótékony célra fogják fordítani. Az MSZP semmivel nem igazolta, hogy akár csak egyetlen egy forintot is valóban karitatív célokra fordított volna. Ha igaz a 33 millió forintnyi adományról szóló állítás, akkor is csupán nagyjából egynegyedét fordították jótékony célra annak a fizetésemelésnek, amelyben a szocialista frakció tagjai részesültek, és amelyet ők is szavazatukkal támogattak – írja a Miniszterelnökség.”

Fidesz: Az MSZP beismerte, hogy hazudott

A kormányzati közlemény szerint az MSZP beismerte, hogy hazudott, amikor azt ígérte, hogy az általuk is megszavazott parlamenti fizetésemelésük teljes összegét jótékony célra fogják fordítani. Az MSZP semmivel nem igazolta, hogy akár csak egyetlen egy forintot is valóban karitatív célokra fordított volna.

Ápolás

A győri késelés pszichológiája.

Pszichológus segít feldolgozni a diákoknak a késes támadás traumáját Győrben – tudósít a Hirado.hu.

„Rövidített órákkal folytatódott a tanítás a győri Jedlik Ányos középiskolában, ahol csütörtökön egy 17 éves diák megkéselte tanárnőjét. Az 51 éves nőt jelenleg is kórházban ápolják, az állapota stabil – hangzott el az M1 Híradójában. A pénteki nap osztályfőnöki órával indult az iskolában, az érintett osztályhoz pedig pszichológusok is érkeztek, majd haza is engedték a diákokat. A Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta: az eset után szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak.”

Pszichológus segít feldolgozni a diákoknak a késes támadás traumáját Győrben

Rövidített órákkal folytatódott a tanítás a győri Jedlik Ányos középiskolában, ahol csütörtökön egy 17 éves diák megkéselte tanárnőjét. Az 51 éves nőt jelenleg is kórházban ápolják, az állapota stabil - hangzott el az M1 Híradójában. A pénteki nap osztályfőnöki órával indult az iskolában, az éri ...

Szertartás

Hódi Pamela habos-babos esküvője.

Több magyar sztár is izgatottan készül az esküvőre, az Ázsia Expressz győztesei hamarosan, februárban fogadnak egymásnak örök hűséget, de Hódi Pamela is javában tervezgeti a nagy napot focista párjával – így az Origo.hu.

„Kislánykora óta tudja, hogy milyen esküvőt szeretne, de párjával segítséget kértek egy szakértőtől, így esküvőszervezővel készülnek a nagy napra. Már az időpontot és a helyszínt is kitűzték, megvan a torta, a dekoráció, a csokor, és a ruha is. Hódi Pamelának három ruhája is lesz az esküvőn: egy habos-babos a templomi esküvőn, egy szűk elegánsabb a polgári szertartáson, és egy abroncsos a táncparkettre.”

Magyar sztárok, akik már javában szervezik az esküvőjüket

Több magyar sztár is izgatottan készül az esküvőre, az Ázsia Expressz győztesei hamarosan, februárban fogadnak egymásnak örök hűséget, de Hódi Pamela is javában tervezgeti a nagy napot focista párjával. Király Viktor, Szűcs Judith és Balázs Andi is tudják már, hogyan mondják ki az igent, terveikbe pedig jó előre beavatták a rajongóikat.

Kaland

Kisó durva csattanásai.

Újabb sérülés a Catch! – Úgyis elkaplak! forgatásán: a TV2 fogócskájában hatalmasat esett Kiss Orsi (39) – számol be róla a Blikk Online.

„A televíziós műsorvezető komoly sportmúlttal rendelkezik, 11 éven keresztül műkorcsolyázott, így érthető, hogy örömmel vette bele magát a versenybe. Kiválóan is indult a kaland, Kisó csapatkapitányként nem volt rest a megméretés előtt formába hozni magát, társaival együtt tréningezett, hogy a lehető legjobb edzettségi állapotban vegyék fel a versenyt a többiekkel. A baj azonban így is megtörtént: Kisó teljes erejével rohant a Hajsza nevű pályán, amikor elbotlott egy vascsőben, majd elterült a földön. – Durva jelenet volt! Állítólag két csattanás hallatszott, az egyik, amikor a lábam találkozott a vassal, a másik pedig, amikor a földre estem – emlékezett vissza Kisó, aki fájdalmas arccal terült el a földön. – A csapattársaim biztosak voltak benne, hogy eltört a lábam, de felálltam és végigcsináltam a versenyt.”

„A csapattársaim biztosak voltak benne, hogy eltört a lábam" - Hatalmasat zakózott a TV2 műsorában Kisó

A televíziós műsorvezető komoly sportmúlttal rendelkezik, 11 éven keresztül műkorcsolyázott, így érthető, hogy örömmel vette bele magát a versenybe. Kiválóan is indult a kaland, Kisó csapatkapitányként nem volt rest a megméretés előtt formába hozni magát, társaival együtt tréningezett, hogy a lehető legjobb edzettségi állapotban vegyék fel a versenyt a többiekkel.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87081/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?