Blogolj!

A tél bekeményített, de jövő héten megenyhül kicsit

A hét elején szépen megmutatta arcát a tél, viszont most egy kicsit visszavonul: jövő héten akár 10 fok is lehet.

Az enyhülés pedig csapadékkal jár majd, ez pedig eső lesz, a hegyekben viszont visszatérhet kicsit a hó is.

A hét borúsan indul majd és nemcsak azért, mert hétfő lesz, hanem jön a sok felhő, ami esőt hoz magával. Nagy fagyok nem lesznek: legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 10 fok között valószínű, északkeleten lesz a hidegebb.

Kedden az eső mellett északkeleten ónos eső is előfordulhat, majd a csapadék enyhülni fog, cserébe viszont megerősödik a szél, Dunántúlon különösen, ott viharossá fokozódhat. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 6, napközben plusz 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

met.hu

Szerdán már megláthatjuk a napot is, ráadásul eső sem várható, viszont Sopron környékén esély van arra, hogy megerősödik a légmozgás. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és plusz 3, a maximumhőmérséklet plusz 3 és 8 fok között valószínű.

A napból ennyi elég is – gondolja az időjárás – ugyanis csütörtökön mindenhol beborul és stílusosan esni is fog, de elsősorban az Északi-középhegység területén, valamint esetleg a Nyugat-Dunántúlon havas eső, hó is hullhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 6 fok között valószínű.

A péntek sem kegyelmez: több helyen várható eső, de az Északi-középhegységben havas esőre, hóra is van esély. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3, napközben plusz 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet.

A hétvége sem a csodás időjárásól fog szólni, ugyanis szombaton meg marad a borús idő, de legalább vasárnap a legtöbb helyen megkapjuk a napot. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3 és 8 fok között alakul.

(borító: Schmall Rafael)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87135/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,időjárás
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.03. 05:15
A nagykövetek durvuló szájkaratéja, Karácsony Gergely hihetetlen szerencsétlenkedése, a baloldal balatoni hisztériakeltése, a celebek mellkisebbítése és Epres Panni soha nem múló szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.02. 04:20
Gyurcsány Ferenc szégyenteljes fenyegetőzése, a szoci kamuvideó európai botránya, a roma holokauszt emlékezete, a magyar munkaerőpiac újjáéledése és Fluor Tomi zenészhisztije vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.01. 05:05
Boris Johnson koronakeménykedése, a demokrata városok lángolása, a momentumos polgármester teátrális bukása, a magyar autópiac ellenállósága és Ördög Nóra kétkerekű kiruccanása szombati online lapszemlénkben.

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak

2020.07.31. 20:15
Egy emeletes ház ablakából zuhant ki egy férfi, aki egy babakocsit toló nőre esett. Mindketten meghaltak.

Nem ússzuk meg ma hőség nélkül

2020.07.31. 11:20
A nyár egyik elkerülhetetlen pontja a kánikula, amit ma bőven meg fogunk tapasztalni. Olyannyira, hogy első- és másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a hőség miatt.

Blogstar kávéház

2020.07.31. 05:15
A zenés fesztiválok kiskapui, Gyurcsányné csúnya lebukása, a balliberális ellenzék parttalan vitái, a migránsok hazatoloncolásának kudarca és Gáspár Bea mértékletes táplálkozása pénteki online lapszemlénkben.

Elrajtolt a Kékszalag mezőnye

2020.07.30. 10:00
Csütörtök reggel kezdődött meg az 52. Kékszalag vitorlásverseny Balatonfüreden, ahonnan 535 hajó startolt el.

Blogstar kávéház

2020.07.30. 03:30
Orbán Viktor gyermeki sikere, Gyurcsányné magyarellenes szövetkezése, a bulinegyed-tüntetés kipukkadása, a magyar járványkezelés hatékonysága és Radics Gigi anyai szárnyalása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.29. 05:15
Netanjahu cinikus politikai húzása, a koronavírus újabb rohama, a balliberálisok propaganda-lapjárása, a Momentum alpári sértegetése és Demcsák Zsuzsa meglepő párosodása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.28. 04:20
A koronavírus lopakodása, a magyar kormány magyarázkodása, Gyurcsány Ferenc szakállas politikai trükkje, Gulyás Balázs gusztustalansága és Weisz Fanni magánéleti teregetése keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?