Blogolj!

A Blogstar bloggere cáfolja, hogy ő lenne az Angyal Ügyvédje

Németh Gábor azt mondja: újságíróként hallott az Angyal Ügyvédje által vázolt pletykákról, de nem ő áll a blog mögött, és nem zsarolta meg Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt.

Ilusztráció: pixabay.com

Mint arról beszámoltunk, az Angyal Ügyvédje által a napokban felvázolt balliberális drogos szexorgiák, vagyis az úgynevezett „ellenzéki Borkai-botrány” árnyékában az MSZP állt elő a farbával, mármint Molnár Zsolt pártigazgató, majd Őrsi Gergely II. kerületi szocialista polgármester coming outoltak hétfőn, hogy magukra ismernek a főszereplőkben. Azt viszont tagadják, hogy az ellenük felhozott vádak igazak lennének, sőt, állítják, milliós összegű zsarolás áldozatai. Molnár az ATV-ben lényegét tekintve meg is gyanúsította Németh Gábort, a Blogstar bloggerét, az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori főszerkesztőjét, a szocialistáktól az elmúlt években eltávolodott újságírót, hogy ő áll az akció mögött.

A Blogstar bloggere cáfolja, hogy ő lenne az Angyal Ügyvédje, aki január 1-jéig adott időt a vezető ellenzéki politikusoknak, hogy lemondjanak, és visszavonuljanak a közélettől, különben feltárja bizonyítékait, és megnevezi a kokainnal és örömlányokkal felpörgetett terézvárosi ellenzéki orgiák főszereplőit, köztük egy parlamenti képviselőt és egy frissen megválasztott polgármestert.

Terézvárosba vezetnek az ellenzék drogos szexorgiáinak szálai?

Borul a balliberális bili: hamarosan megbukhat egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester a fővárosban. Az erkölcstelenségbe fulladt partiarc politikus haverjai társaságában kokós prostibulikkal múlatja az időt a VI. kerületben már évek óta - állítja az Angyal Ügyvédje blog. Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció.

„Nincs közöm a bloghoz, azaz de, olvastam”

válaszolta az Index megkeresésére Németh Gábor, az egykori Egyenlítő blog alapítója. Úgy folytatta, Molnár Zsolt embere az elmúlt időszakban három állásajánlatot tett neki, ebből kettőnek írásos nyoma van.

„Ezeket visszautasítottam azzal, hogy nincs az a pénz, amiért nekik dolgozzak újra. Közben megjelentek cikkeim a régi-új blogomon is. Nyilván emiatt próbál az én hátamon kimászni a saját problémái gödréből. De ez minden, csak nem zsarolás”

– válaszolta Németh arra a kérdésre, miért merülhetett föl a neve a zsarolási ügyben.

Elismerte viszont, tud arról a történetről, amit az ellenzéki politikusok leleplezését ígérő Angyal Ügyvédje blog felvázolt.

„Tudok. Aki belpolos újságíró-publicista, az hall ezt-azt. De csak pletykákat, így ezeket felelős újságíróként nem írom le. Nyilván ön is ismer pletykákat, amiket nem ír le nyilvánosan”

– fejtette ki az Indexnek.

Arról is szólt, magával Molnár Zsolttal az utóbbi időben csak annyit csetelt, hogy nem tud neki dolgozni. És nem is akar.

„Kérjék, hogy mutassa meg a cseteléseinket, de eredetiben!”

– fogalmazott a Blogstar bloggere.

Németh Gábor végül azt is elárulta az Indexnek, csak néhány haverja maradt az MSZP-ből, hivatalos kapcsolata nincs a párttal.

„Wirth Zoli szaladgál utánam állásajánlatokkal, de ő Molnár Zsolt embere. És üzenem, amit írtam: nem érek rá, nincs az a pénz”

– összegzett.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87201/pics/lead_800x600.jpg
Angyal Ügyvédje,korrupció,Molnár Zsolt,MSZP,Őrsi Gergely
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Hunvald Györgyöt

2020.01.13. 14:15
Első fokon egy év szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság a mintegy másfél évtizede Erzsébetváros szocialista polgármestereként elkövetett több …

Elítélték Botka László munkatársait a VIP-parkolóperben

2020.01.10. 14:15
Milliós büntetéseket kell fizetnie Botka László kabinetfőnökének, valamint a volt jegyzőnek és alpolgármesternek is.

Gyurcsány lendületből, végleg bedarálhatja az MSZP-t

2020.01.07. 04:15
2022 után végleg eltűnhetnek a hazai politikai palettáról a szocialisták.

Szanyi Tibor otthagyja az MSZP-t

2020.01.06. 08:10
A baloldali párt emblematikus figurája a twitteren jelentette be, hogy megszünteti párttagságát és minden tisztségét.

Budapesti szoci vezetőket buktathat le az Angyal Ügyvédje?

2019.12.09. 08:45
Az Angyal Ügyvédje blog örömlányokkal drogos szexpartizó ellenzéki politikusok leleplezését ígéri. A név nélküli megszólításra előugrott Molnár Zsolt: az MSZP …

Tóbiás távozik a Tisztelt Házból

2019.10.16. 14:35
November elsejétől új tag érkezik a szocialisták országgyűlési válogatottjába.

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

MSZP: Mesterházy megúszta, maradhat

2019.03.05. 12:10
A szocialisták ugyanis megszüntették a volt pártelnökükkel szembeni eljárást.

Korrupcióinfó: szabálytalan lakásértékesítés miatt jelentik fel Márki-Zayt

2019.02.28. 16:05
A Fidesz szerint a polgármester szocialista bizalmasának lánya áron alul, a közgyűlést megkerülve vásárolt meg egy főtéri ingatlant a …

Továbbra is utcahosszal vezet a Fidesz-KDNP

2019.02.05. 14:50
A kormánypártok népszerűsége stabil, kiemelkedően magas, az év legnagyobb vesztese a Jobbik – mérte a Nézőpont Intézet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?