Blogolj!

Blogstar kávéház

Pusztulás

Greta Thunberg véleményformálása.

Magányos tüntetőből vált egész világot megmozgató véleményformálóvá: a 16 éves svéd aktivistát választotta az amerikai TIME magazin az idei év emberének – így a Népszava Online.

„Greta Thunberg mostanra valóságos jelenséggé vált, egyre növekvő médiahisztéria övezi. A svéd aktivista lány mindenesetre rendszeresen azt hangsúlyozta, hogy nem rá kellene figyelni, hanem az éghajlatváltozást kutató tudósokra, a válsághelyzet elszenvedőire. Nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy ugyan rengeteg ember figyelmét felhívta a problémára, igazából nem ért el semmit, az emberiség ugyanis nem változtatott azon az életvitelen, amiről tudjuk, hogy a biztos pusztulásba vezet.”

Greta Thunberg magányos tüntetőből vált egész világot megmozgató véleményformálóvá

A 16 éves svéd aktivistát választotta az amerikai TIME magazin az idei év emberének. Greta Thunberg lett az év embere a Time magazinnál. A svéd tinédzser magányos tiltakozóból egy év alatt az egész világot megmozgató véleményformáló lett. Tavaly augusztus 20-án egy 15 éves lány elhatározta, hogy sztrájkba kezd: iskola helyett a klímavédelemért fog tüntetni a stockholmi parlament előtt, egészen a svéd választások napjáig.

Petíció

Karácsonyék rombolása.

Teljes rombolásba kezdtek Karácsonyék: az egész Liget Projektet leállítanák – véli az Origo.hu.

„A már megkezdett építkezések esetében hatástanulmányokat végeznek arról, hogy a teljes, vagy részleges befejezés, illetve a visszabontás jelent-e kisebb környezeti terhelést – ezt mondta Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere az épülőben lévő Liget Budapest Projekttel kapcsolatban. Ez nem jelent mást, minthogy Karácsony Gergelyék totális támadást indítottak látszatra a kormány, valójában persze a budapestiek ellen: teljes egészében leállítanák az Európa-szerte elismert beruházást. Eddig több mint 30 ezren írták alá a terv védelmében indított petíciót.”

Teljes rombolásba kezdtek Karácsonyék: az egész Liget Projektet leállítanák

A már megkezdett építkezések esetében hatástanulmányokat végeznek arról, hogy a teljes, vagy részleges befejezés, illetve a visszabontás jelent-e kisebb környezeti terhelést - ezt mondta Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere az épülőben lévő Liget Budapest Projekttel kapcsolatban. Ez nem jelent mást, minthogy Karácsony Gergelyék totális támadást indítottak látszatra a kormány, valójában persze a budapestiek ellen: teljes egészében leállítanák az Európa-szerte elismert beruházást.

Mérce

A főváros politikai tisztogatása.

Politikai tisztogatás kezdődött a fővárosban – mondták a kormánypárti képviselők, azok után, hogy a Fővárosi Közgyűlés új pályázatot ír ki a szabadtéri színpadokat irányító társaság ügyvezetői posztjára. A társaságot tizenöt éve Bán Teodóra vezeti. A szakmai bizottság támogatta a pályázatát – elemez a Hirado.hu.

„A kormánypárti képviselők szerint azonban politikai tisztogatásról van szó. Hassay Zsófia például etikátlannak és méltatlannak nevezte a döntést, és egyenlő bánásmódra szólította fel a főpolgármestert és helyetteseit. 'Ne csak az egyik színházigazgatót védjük meg szakmailag, hanem védjük meg a másikat is. Ne legyen egyik meg másik oldali, hanem próbáljunk meg a szakmai érvekhez igazodni. Az elmúlt öt évben így ment' – mondta Hassay Zsófia.”

A kormánypártok szerint politikai tisztogatás indult Budapesten

Politikai tisztogatás kezdődött a fővárosban - mondták a kormánypárti képviselők, azok után, hogy a Fővárosi Közgyűlés új pályázatot ír ki a szabadtéri színpadokat irányító társaság ügyvezetői posztjára. A társaságot tizenöt éve Bán Teodóra vezeti. A szakmai bizottság támogatta a pályázatát, és a fővárosi politikai változásokig úgy tűnt, hogy folytathatja munkáját, az új közgyűlés azonban másként döntött - derül ki az M1 Híradójából.

Tárgyalás

A mohácsi szocialista törvénysértése.

Mulasztásos törvénysértésben a mohácsi polgármester, Csorbai Ferenc, aki a lényeges dolgok helyett csak a következő választásra kampányol – olvasható a Magyar Hírlap Online cikkében.

„Ilyen helyzetben szerinte elvárható, hogy a fontosabb döntésekben egyeztetések legyenek, de a polgármester a választások után hetekig nem akart tárgyalni velük. Azóta végül sikerült többször asztalhoz ülni, viszont amikor egy-egy kérdésben megegyeztek, a következő ülésen Csorbai már más forgatókönyvet hozott elő – tette hozzá Pávkovics. A Fidesz helyi elnöke arról, hogy még mindig nincs alpolgármestere a városnak, kifejtette: az alpolgármester személyéről is zajlottak egyeztetések, egyértelműen jelezték, nem támogatják az MSZP jelöltjét, további tárgyalást kérnek. Ennek ellenére az első testületi ülésen a polgármester mégis szavazásra bocsátotta a jelöltjét, amit a testület persze elutasított. A következő ülésig nem volt több egyeztetés, Csorbai már nem terjesztette elő az alpolgármester-választás lehetőségét, rengeteg fontosabb dolga volt az elmúlt hetekben.”

Mulasztásos törvénysértésben a mohácsi polgármester

Messze van a gördülény működéstől a mohácsi képviselő-testület, élén Csorbai Ferenc MSZP-s polgármesterrel. Ismert, Csorbai - a várost 1998 óta irányító fideszes Szekó József halála miatt - egyedüli jelöltként indult és lett a város polgármestere. Csorbai nem akar lemondani, ezért a Fidesz a testület feloszlatásával új választást akar kikényszeríteni, ám erre csak a választások után fél évvel lesz először lehetőség.

Szponzor

Köllő Babett perverz szexuális zaklatása.

Betelt a pohár! Elege lett az obszcén üzenetekből Köllő Babettnek (41), és persze, abból, hogy szexért cserébe pénzt kínáltak neki – mutatja be a Blikk Online.

„A Feleségek luxuskivitelben szőke sztárjáért mindig is rajongtak a férfiak, ám sokan meglehetősen tapintatlan módon adnak hangot vonzalmuknak, a színésznőt pedig kiborította, hogy tulajdonképpen prostituáltnak nézik. Mint mondja, se szeri, se száma közösségi oldalain az ízléstelen kommenteknek, szexuális töltetű üzeneteknek. Egy ideje már gyűlnek benne az indulatok, most azonban kifakadt, miután egy ismeretlen férfi nemrégiben azzal kereste meg, hogy szexuális együttlétért cserébe szívesen 'szponzorálná' a jövőben Babettet. Röviden leírta a testi adottságait, sőt, azt sem rejtette véka alá, hogy van privát élete, tehát a párja vagy a családja mellett szeretett volna eltölteni néhány pásztorórát Köllővel – természetesen jó pénzért. – Nem ez volt az egyetlen és nem is a legdurvább üzenet azok közül, amiket napi vagy heti szinten kapok. Meglepő, de érkezett már megkeresés nőtől is, persze, inkább a huszonöt év feletti férfiak a jellemzőek. Többször kaptam már képet arról, hogy valaki tettrekész állapotban az én fotómat nézegeti, illetve videót arról, ahogy egy idegen férfi kielégíti magát – magyarázta bosszúsan a Blikknek Köllő Babett.”

Perverz fotókkal zaklatják: milliókat ígértek szexért Köllő Babettnek

A Feleségek luxuskivitelben szőke sztárjáért mindig is rajongtak a férfiak, ám sokan meglehetősen tapintatlan módon adnak hangot vonzalmuknak, a színésznőt pedig kiborította, hogy tulajdonképpen prostituáltnak nézik. ( A legfrissebb hírek itt) Mint mondja, se szeri, se száma közösségi oldalain az ízléstelen kommenteknek, szexuális töltetű üzeneteknek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87335/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?