Blogolj!

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Legalább kétszáz feldühödött ügyvéd tört be botokkal felfegyverkezve egy kórházba, ahol ütötték-verték a személyzetet, összetörték a berendezést, az utcán pedig parkoló autókat rongáltak meg és egy rendőrautót felgyújtottak.

A kórház dolgozói kénytelenek voltak elbújni a támadók elől, így magukra hagyva a súlyos beteg embereket, akik közül hárman meg is haltak a példátlan eset során.

Az ügy és az indulatok még november elejére vezethetők vissza, amikor is pár ügyvéd egyikük édesanyját kísérte be a kórházba, ám az ügyvédek szerint nem bántak megfelelően az asszonnyal az orvosok. Akkor a személyzet és az ügyvédek között verekedés alakult ki, viszont a dolog most újra lángra kapott, ugyanis az egyik orvos közzétett egy videót, ahol a dühös ügyvédeken gúnyolódik.

Az ügyvédtömeg tüntetése ekkor robbant ki, akik ellen a rendőrök könnygázt is bevetettek és két órába telt, mire lecsillapították a tömeget.

(borító: bbc.com)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87372/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Pakisztán,verekedés
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?