Blogolj!

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Legalább kétszáz feldühödött ügyvéd tört be botokkal felfegyverkezve egy kórházba, ahol ütötték-verték a személyzetet, összetörték a berendezést, az utcán pedig parkoló autókat rongáltak meg és egy rendőrautót felgyújtottak.

A kórház dolgozói kénytelenek voltak elbújni a támadók elől, így magukra hagyva a súlyos beteg embereket, akik közül hárman meg is haltak a példátlan eset során.

Az ügy és az indulatok még november elejére vezethetők vissza, amikor is pár ügyvéd egyikük édesanyját kísérte be a kórházba, ám az ügyvédek szerint nem bántak megfelelően az asszonnyal az orvosok. Akkor a személyzet és az ügyvédek között verekedés alakult ki, viszont a dolog most újra lángra kapott, ugyanis az egyik orvos közzétett egy videót, ahol a dühös ügyvédeken gúnyolódik.

Az ügyvédtömeg tüntetése ekkor robbant ki, akik ellen a rendőrök könnygázt is bevetettek és két órába telt, mire lecsillapították a tömeget.

(borító: bbc.com)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87372/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Pakisztán,verekedés
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?