Blogolj!

Blogstar kávéház

Kapcsolat

Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja.

A huszonhetek a lehető legszorosabb kapcsolatokra törekszenek az Egyesült Királysággal – hangzott el az EU-csúcson, melyről a Népszava Online tudósít.

„A tervek szerint az Európai Bizottság januárban teszi le az asztalra javaslatait a kétoldalú kereskedelmi tárgyalásokra szóló megbízásra, amelyet a tagállamok legkésőbb február végén fognak jóváhagyni. Ezt követően kezdődhetnek meg a megbeszélések a jövőbeni kapcsolatokról a Csatorna két partja között. Az EU főtárgyalója ugyanaz a Michel Barnier lesz, aki brit partnereivel tető alá hozta a kilépési megállapodást. Boris Johnson brit kormányfő az átmeneti időszak végéig, 2020. december 31-ikéig megegyezést akar, amit Brüsszelben túl becsvágyó célnak tartanak, és amit von der Leyen is 'jelentős kihívásnak' nevezett. Szerinte tarifák és kvóták nélküli, dömpingmentes kereskedelmi kapcsolatokra kell törekedni, külön figyelmet szentelve a védelmi és a biztonsági együttműködésnek. Angela Merkel német kancellár azt mondta, hogy gyors és intenzív tárgyalásokat kell folytatni, amelyek 'meglehetősen bonyolultak' lesznek. Minden uniós megszólaló hangsúlyozta, hogy meg kell őrizni a huszonhetek egységét.”

Bonyolult alkudozás kezdődhet a britekkel

A Konzervatív Párt váratlan nagy fölénnyel megnyert választása átalakítja a brit politikai tájképet és tíz évre az ellenzéki padsorokba száműzheti a Munkáspártot. Nem lett igazuk az óvatoskodó közvélemény-kutatásoknak, melyek az elmúlt napokban továbbra is biztos, de csökkenő előnyt regisztráltak a Konzervatív Pártnál a Munkáspárttal szemben.

Logó

Orbán Viktor karácsonya.

Különleges karácsonyfadíszt mutatott a miniszterelnök – így az Origo.hu.

„Folytatta ünnepi sorozatát a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnök. A 13. adventi bejegyzése egy különleges karácsonyfadíszt mutat. Orbán Viktor miniszterelnök legújabb adventi bejegyzésén egy narancssárga karácsonyfadísz látható, amelyen a Fidesz egy korábbi logója szerepel.”

Különleges karácsonyfa díszt mutatott Orbán Viktor - fotó

Folytatta ünnepi sorozatát a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnök. A 13. adventi bejegyzése egy különleges karácsonyfadíszt mutat. Orbán Viktor miniszterelnök legújabb adventi bejegyzésén egy narancssárga karácsonyfadísz látható, amelyen a Fidesz egy korábbi logója szerepel.

Kárpótlás

Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása.

„Európaibb ember lettem, miután betértem az Európai Történelem Házába, amit a jelenleg a Fideszt vizsgáló EPP-testület, a bölcsek tanácsa tagja, Hans-Gert Pöttering hozott létre” – idézi a Magyar Hírlap Online Gyurcsányné DK-s európai parlamenti képviselőt.

„Ezt mondta Dobrev Klára, amikor magyar újságíróknak tartott fejtágító szeánszot. És ilyenkor bizony fél térdre ereszkednek még az istenek is. De vajon miben lehetne még EU-konformabb? Hát az nem elég, hogy a vérgőzös kommunista nagyapját, Apró Antalt soha nem ítélte el? Az smafu, hogy egy zsidóktól elzabrált villában él, és eszébe sem jutott, hogy az összeprivatizált családi milliárdokból némi kárpótlást adna a kifosztottaknak? Az piha, hogy utolsó percig kiállt ura mellett, amikor az engedett lövetni az ellene tüntetőkre? Hát nem főzött fincsi ebédet Putyinnak – akit mostanság a legnagyobb gazembernek titulál –, nem simogattatta vele Totó kutyáját? Nem próbálta meg megfúrni a magyar EU-biztost, rendes, kétkezi hazaárulóként? Nyugi Klára asszony, nincs ok az izgalomra, Ön már régen EU-kompatibilis!”

Dobrev, az európaibb

Ezt mondta Dobrev Klára, amikor magyar újságíróknak tartott fejtágító szeánszot. És ilyenkor bizony fél térdre ereszkednek még az istenek is. De vajon miben lehetne még EU-konformabb? Hát az nem elég, hogy a vérgőzös kommunista nagyapját, Apró Antalt soha nem ítélte el?

Vetélytárs

Gyurcsány szocialista falatozása.

Újabb szocialista politikusok léptek át a DK-ba – jelenti a Hirado.hu.

„Újabb politikusokat igazolt Gyurcsány Ferenc pártja. Ezúttal két újpesti szocialista önkormányzati képviselő döntött úgy, hogy a DK frakciójában folytatja. Sajtóhírek szerint az MSZP-s politikusok a pártjukat is otthagyják Gyurcsány Ferenc kedvéért. Rövid időn belül ez harmadik eset, hogy a DK a többi ellenzéki párttól hoz el politikusokat. Szakértők szerint Gyurcsány Ferencék nem titkolt célja, hogy ne legyen vetélytársuk az ellenzéki oldalon – hangzott el az M1 Híradóban.”

Újabb szocialista politikusok léptek át a DK-ba

Újabb politikusokat igazolt Gyurcsány Ferenc pártja. Ezúttal két újpesti szocialista önkormányzati képviselő döntött úgy, hogy a DK frakciójában folytatja. Sajtóhírek szerint az MSZP-s politikusok a pártjukat is otthagyják Gyurcsány Ferenc kedvéért. Rövid időn belül ez harmadik eset, hogy a DK a többi ellenzéki párttól hoz el politikusokat.

Öröm

Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje.

Jöhet a második baba Lékai-Kiss Ramóna (35) és Lékai Máté (31) családjába – számol be róla a Blikk Online.

„Az X-Faktor és az RTL Klub Reggeli műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek árulta el, mindenképpen szeretnének kistestvért Noénak, hiszen ő és válogatott kézilabdázó férje is megtapasztalták ezt a 'szövetséget'. – A testvérek közötti kapcsolat egy olyan mély szövetség, ami semmihez nem hasonlítható. Én a húgomért a világot elhúznám, bármit megtennék érte, és annak ellenére, hogy ezek nagy szavak, tényleg így van. Máténak is van egy öccse, ő is úgy nőtt fel, hogy megtapasztalta, mekkora öröm egy testvér, és ezt szeretnénk megadni a kisfiunknak is, hiszen ez egy semmihez sem hasonlítható kötelék – árulta el a műsorvezető.”

Lékai-Kiss Ramóna: szeretnénk testvért Noénak

Az X-Faktor és az RTL Klub Reggeli műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek árulta el, mindenképpen szeretnének kistestvért Noénak, hiszen ő és válogatott kézilabdázó férje is megtapasztalták ezt a „szövetséget". ( A legfrissebb hírek itt) - A testvérek közötti kapcsolat egy olyan mély szövetség, ami semmihez nem hasonlítható.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87430/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?