Blogolj!

Elnököt választ a DK – na, ki lesz a győztes?

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöksége jövő március elsejére összehívta a párt tisztújító kongresszusát.

Barkóczi Balázs közleményében azt írta: a DK az egyetlen párt, amelynél a vezetőket és az elnökség tagjait a teljes tagság választhatja, "a lehető legszélesebb körű demokrácia érdekében" minden párttagot bevonva a döntésbe.

Jövőre is, a DK tisztújító kongresszusán a DK tagjai fogják eldönteni, hogy a párt milyen összetételű vezetéssel vágjon neki a 2022-es országgyűlési választásnak - írta a szóvivő.

4
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87596/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-20 12:20:08
Nagy valószínűséggel a kisagyamban lehet valami mazochista "lerakódás", mert újból megnéztem tüzetesen ennek a gyökérnek az itt közölt fényképét. Nehezen érthető, de megtörtént.
Kielemezve ezt a ragyásképű, alkoholista pofázmányt, megerősödtem abbéli hitemben, hogy egy Demokratikus Koalíciónak (amely valljuk meg: sem nem demokratikus, sem nem koalíció) csakis ez a hitvány, tömegbelövető, hazugsággyáros, "kurcsány" lehet a vezetője. Megérdemlik egymást !!!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-12-18 15:18:19
Nehéz helyzetben vagyok, megmondom őszintén....Ugyebár csak sejtéseim vannak.... Úgy tippelek , hogy egy D egenerált K retén , csont hülye , gengszter , maffiózó, hazug , agyalágyult csőcseléknek , bandának , falkának nem lehet normális , becsületes , haza szerető EMBER a vezetője , hanem oda pont olyan fehérje halmaz , takony gerincű,koton fejű , részeges, drogos fehérje halmaz , zombi , debil kell , mint a tolvaj , csaló , sikkasztó, rabló , féleszű gyagyás gyökér , az összefosós gyáva , szerrakás.....a varangyos béka GYURCSÁNYI FITTELÍNA BÖSZME !!! Esetleg , talán a bulesz migri, ragacsos tenyerű , enyves kezű, hazug hazaáruló csatakanca, muszka zabráló Gyurcsányi Fittelína Böszméné !!!!
Válaszolok
kata 2019-12-17 20:16:07
A tagság jól be van idomítva a fletói demokráciában. Ki a fene lenne más az elnök, mint őfostossága, a pártot megalapító alkoholista szarkeverő? Kíváncsi vagyok mi lenne azzal, aki esetleg bejelentené, hogy ő szeretne a dk elnöke lenni. Esetleg "feri asszony" lehetne kivétel, de azt már ez a félnótás nem viselné el. Eddig is a család asszonyai irányították, és ha ezt az utolsó játékszerét elvennék tőle, az végképp betenne neki.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-17 18:13:07
Hát ?!
Az itt mellékelt kurcsány-fénykép alapján csakis ez a Lipótmezőről elszabadult, elmeháborodott idióta lehet a pártelnök !!!!
Helyettese: kurcsányné !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Véget vet a kormány a börtönbiznisznek

2020.02.17. 16:05
A mai napon sürgősségi indítványt nyújtott be a kormány az Országgyűlésnek a milliós kártalanítások kifizetésének leállítására - ezt Varga Judit, igazságügyi-miniszter jelentette be közösségi …

Sávjaira hullott a szivárvány, bedőlt az ellenzéki összefogás Kaposváron

2020.02.17. 09:30
Elváltak egymástól a szivárvány sávjai a somogyi megyeszékhelyen, az ötpárti összefogás négy szereplője is bemondta az unalmast. Csoda, hogy …

Elhagyhatták a kórházat a Vuhanból hazatért magyarok

2020.02.17. 08:40
Semmilyen tünetet nem mutattak a Dél-pesti Centrumkórházban két hétig karanténban tartott magyarok, a Covid-19 koronavírus által okozott fertőzöttség nem igazolódott, így …

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Ellenzéki győzelem Dunaújvárosban

2020.02.16. 21:15
Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM) nyerte a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választást a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén.

Orbán Viktor: Magyarország mindenek előtt!

2020.02.16. 17:35
Magyarország mindenek előtt - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében,

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2020.02.16. 14:50
A miniszterelnök értékeli az évet és vélhetően az ország állapotát is. Élő, szöveges tudósítás.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Koronavírus: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét

2020.02.15. 21:25
A japán hatóságok döntése alapján a jokohamai kikötőben veszteglő Diamond Princess hajó személyzetét a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?