Blogolj!

Jézus meleg volt? - újabb karácsonyi vallásgyalázó film született


Úgy tűnik ilyenkor karácsony táján liberális és vallásgyalázó emberek egy kis odafigyelésért bármikor szívesen beleszállnak a kereszténységbe, mindabba ami számunkra fontos és megkérdőjelezhetetlen.

Pár nappal ezelőtt a norvég Posta feszegette azt a kérdést, hogy Jézus mégsem isteni személy és nem szeplőtelen fogantatással született, hanem édesapja egy egyszerű postás, most pedig a Netflixen bukkant fel egy film, mely többek között Jézus pusztába való elvonulást mutatja be. A pusztában 40 napig Jézus egy meleg barátjával tölti az időt, felvetve azt a kérdést, hogy esetleg Jézus maga is meleg volt. De van még itt buli Krisztussal, amin egy prostituált is megjelenik, de Mária is feltűnik a filmben, mikor Jézust füvezésen találja.

A film rendezői szerint a 45 perces film teljesen rendben van. Szerencsére ezt az ép ésszel és normális lelkülettel bíró emberek nem így gondolják és rekord gyorsasággal közel 2 millióan írták alá azt a petíciót, mely a film vetítésének leállítását követeli de a film vetítés ellen egyházi személyek is felszólaltak.

Címkék: egyház, vallás
2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87629/pics/lead_800x600.jpg
egyház,vallás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Laci 2019-12-27 22:12:44
A Római Birodalomban egy vallási prédikátor, pláne vezető, nem igazán lehetett nyíltan meleg, mert pláne kivégzik (mondjuk így is kivégezték végülis), a legenda szerint összejött Mária Magdolnával, csak a klérus titkolta mindigis... tehát aligha volt meleg... az "ember fia"...
Azonban, ha mint isteni lényt nézzük, az isteni lények valóban mondhatjuk, hogy transzneműek, bár nem ugyanaz mint a melegség, hiszen androgünök (ami nem egyenlő a hermafroditával) ugyebár, azaz túllépnek már a nemek primitív szintjén és eltűnnek a domináns nemi jellegek... nemek közti illetve nemeken túli interszexuális, szexualitás mentes állapotban vannak... Esetleg talán ebben az állapotában látta valaki anno Jézust és tévesen melegnek nézte... ekkor már valóban sem nem férfias, sem nem nőies, hanem nemi jellegtelen az illető (már ha valós ez a mítikus misztikus állapot), rosszindulattal nyugodtan lehet melegnek nézni... Egyébként a Mel Gibson féle Passióban a Sátánt ábrázolják nagyon látványosan és frappánsan androgünnek... hiszen mint túlvilági lény, az ő neme is lényegtelen, úgy testesül meg, ahogy kedve van...
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-18 18:30:47
Hányszor, és hány fórumon jeleztük itthon, - és külföldön is - hogy ezek ellen a mocskos vallásgyalázók ellen a legkeményebben fel kell lépni ?!
Itt nem használ a békés "rábeszélési, meggyőzési" technika. Ezek ellen törvények - nagyon szigorú törvények - kellenek, amiket következetesen végre kell tudni hajtatni is !!!!!!
Lássuk már végre !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Hazánk is a Vallásgyakorlás Szabadságának Nemzetközi Szövetsége alapítói között

2020.02.08. 11:35
A nemzetközi szervezetet 27 ország hozta létre az amerikai elnök, Donald Trump kezdeményezésére.

Elhunyt Török József egyháztörténész, a máltai lovagrend káplánja

2020.01.24. 18:15
A hit elkötelezett védelmezője életének 74., papságának 45. évében méltósággal viselt súlyos betegség után 2020. január 24-én tért meg …

Magasabb európai szintre kell helyezni az üldözött keresztények diplomáciai képviseletét

2020.01.14. 18:45
Ezt Hölvényi György, az Európai Néppárt kereszténydemokrata képviselője jelentette ki a Néppárt vallásközi …

Közösség épül: ortodox templomot szenteltek Debrecenben

2019.12.29. 05:45
A cívis városban az ortodoxok a 16. századtól vannak jelen, ám felszentelt templomuk eddig nem volt.

Az egyház fellép az abortusz ellen

2019.12.28. 11:40
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a december 28-án, Aprószentek ünnepén kiadott körlevelében a megfogant emberi élet védelmének fontosságát hangsúlyozza.

Szijjártó: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

2019.04.21. 16:30
A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több …

Ultraortodoxok tüntetők dulakodtak vallásos feminista nőkkel a Siratófalnál nőnapon

2019.03.08. 17:10
Sok száz ultraortodox vallásos tüntető erőszakosan, dulakodással próbálta megakadályozni, hogy egy vallási reformirányzatot …

Brutális – tízből hét vallási üldözött keresztény!

2019.01.20. 07:35
Gondolták volna, hogy a vallási üldözések 70 százalékában keresztény az áldozat?

Nagy arányban nő a muszlimok száma

2018.12.26. 11:30
Fischl Vilmos evangélikus lelkész az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorának volt a vendége, ahol többek között arról beszélt, hogy a muszlimok száma nagy arányban nő, a keresztényeké viszont már kevésbé. 

Pedofil bíborosnak segített eltusolni ügyeit Ferenc pápa

2018.08.27. 08:45
Az Egyesült Államok 2011 és 2016 között a Vatikánba delegált nagykövete, Carlo Maria Viganó érsek azonnali lemondásra szólította fel az egyházfőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?