Blogolj!

Blogstar Kávéház

Ragnar Volarus

Gréczy gránát

Csak 18 éven felülieknek!

A DK-s politikus zaklatási ügye tovább fokozódott, miután csütörtök délelőtt az alsógatyás, félmeztelen képek után meztelen, pornográf képek is előkerültek a politikusról. Kedden egy ismeretlen nő a hazai sajtó nagy részének körbeküldött levelében azzal vádolta meg a DK-s politikust, hogy kéretlenül és visszataszító módon próbált meg közeledni felé, többek között szexuális jellegű képek megküldésével. A botrány ma teljesedett ki.

„Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mintha egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött minden nap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam.”

Ledobták Gréczy-re az atombombát: Felkavaró képekkel és történettel itt a folytatás | Vadhajtások

Folytatja a Gréczy-sztorit a hölgy. 5 perccel ezelőtt kapta meg az összes magyar médium szerkesztősége a brutális képeket Gréczy úrról. Ez tényleg 18 éven felülieknek! A történetet így meséli a levélíró: Folytatom Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem...

Életút

Két pogány közt is kitartott.

Kommunikációs trükkökkel nem lehet egy kerületet vezetni, mondtam már. Tessenek elkezdeni inkább végre dolgozni, és tessenek visszaadni a 900 alacsony jövedelmű dolgozónak az egyhavi bérét, amit elvettek – így reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Pikó András vádjaira az Origo.hu szerint.

„Hálásak vagyunk, hogy hazatérése után a mi politikai közösségünket választotta, hiszen érkezésével nemcsak egy kiváló szakemberre, de példaképre és munkatársra is találtunk, aki bölcs tanácsaival, valamint a kinövekedés-program megfogalmazásával is hozzájárult a polgári Magyarország megerősödéséhez” – fogalmazott Orbán Viktor.

Orbán Viktor: Horváth János egy bátor nemzedékhez tartozott

Horváth János ahhoz a bátor nemzedékhez tartozott, amely két pogány közt, a barnainges és a kommunista diktatúra alatt is hűségesen kitartott politikai meggyőződése, a független, kisgazda, polgári és patrióta szellemiség mellett - írta Orbán Viktor miniszterelnök Horváth János, az Országgyűlés egykori korelnöke halála után a gyászoló családnak.

Levél

Upor László kellemetlen napjai.

Megalázta, megfélemlítette és szexuálisan zaklatta diákjait a Színház- és Filmművészeti Egyetem egy tanára.

„2012 és 2017 között kifejezetten hatalmi helyzetben levő tanár volt a Színművészetin, diákjai nemi identitásával foglalkozott, megalázta és megfélemlítette őket, a szexualitásukat firtató beszélgetésekről videofelvételt is készített" - állítja a levélíró.

Újabb súlyos szexuális zaklatási botrány a Színművészetin

Megalázta, megfélemlítette és szexuálisan zaklatta diákjait a Színház- és Filmművészeti Egyetem egy tanára, (egyelőre nevének kezdőbetűjét írjuk le: T.) egy jelenlegi diák állítása szerint. Ráadásul, a diák szerint erről a tanár videót is készített. Az Origo információi szerint a diák írásban jelentette az esetet Upor László rektorhelyettesnek, aki éppen most akar az egyetem rektora lenni.

Tragédia

Súlyos hibák.

Súlyos, elfogadhatatlan hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz – mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

„A kormány mindent megvizsgál annak érdekében, hogy még egy ilyen tragédia ne történhessen – mondta a kormányszóvivő, hozzátéve: az Országos Bírósági Hivatalnak ki kell vizsgálnia az esetet.”

Hollik István: Súlyos hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz | Magyar Nemzet

Súlyos, elfogadhatatlan hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz - mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában. Közölte: két hiba biztosan történt. Az egyik, hogy a vádlott tíz év helyett öt évet kapott. A másik hiba az volt, hogy le sem ülte az öt évet, feltételesen szabadlábra helyezték.

Cukiságbomba

Kiss Ramóna videója.

Családi videóot osztott meg az RTL műsorvezetője. A gyönyörű színész- és műsorvezetőnő kedves családi pillanatot osztott meg követőivel az Instagram-on: férjével, Lékai Mátéval éneklik az Oroszlánkirály című rajzfilm egyik híres dalát, Noé kisfiukkal az ölükben.

Jaj, de cukik: Kiss Ramóna imádni való családi videót osztott meg

A gyönyörű színész- és műsorvezetőnő kedves családi pillanatot osztott meg követőivel az Instagram-on: férjével, Lékai Mátéval éneklik az Oroszlánkirály című rajzfilm egyik híres dalát, Noé kisfiukkal az ölükben. Az Barátok közt egykori szereplője rendszeresen enged betekintést rajongói számára a családi életükbe, illetve mutat fotókat a kisfiáról.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87711/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövete lett Fekete Péter

2020.01.20. 04:40
Az európai cirkuszművészet megújításáért, a művészeti ág társadalmi üzeneteinek kidolgozásáért, a cirkuszpedagógiai programok kitalálásáért kapta meg az elismerést.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Meghalt Philipp Tibor, az Inconnu művészeti csoport egykori tagja

2020.01.19. 15:05
Philipp Tibor a nyolcvanas évek elején csatlakozott az Inconnu Csoporthoz, részt vett a 301 kopjafa kifaragásában, amellyel az ötvenhatos hősöknek állítottak emléket a …

Nyolc halott egy nyugat-csehországi betegotthonban történt tűzesetben

2020.01.19. 14:55
Nyolc ember halt meg vasárnap hajnalban egy nyugat-csehországi betegotthonban keletkezett tűz miatt, heten megsérültek, közülük hárman súlyosan - közölte …

Betiltott, méhgyilkos vegyszert is használhatnak a romániai gazdák

2020.01.19. 12:45
Hiába tiltják az európai szabályzatok az ominózus vegyszer használatát, a romániai gazdák mentesülnek a korlátozás alól.

Teljesen lezárják ma az M1-es autópályát Nagyegyházánál

2020.01.19. 09:05
Teljesen lezárják ma reggel az M1-es autópályát a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vadkihajtás miatt.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

2020.01.18. 15:20
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) …

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?