Blogolj!

Blogstar Kávéház

Ragnar Volarus

Gréczy gránát

Csak 18 éven felülieknek!

A DK-s politikus zaklatási ügye tovább fokozódott, miután csütörtök délelőtt az alsógatyás, félmeztelen képek után meztelen, pornográf képek is előkerültek a politikusról. Kedden egy ismeretlen nő a hazai sajtó nagy részének körbeküldött levelében azzal vádolta meg a DK-s politikust, hogy kéretlenül és visszataszító módon próbált meg közeledni felé, többek között szexuális jellegű képek megküldésével. A botrány ma teljesedett ki.

„Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mintha egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött minden nap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam.”

Ledobták Gréczy-re az atombombát: Felkavaró képekkel és történettel itt a folytatás | Vadhajtások

Folytatja a Gréczy-sztorit a hölgy. 5 perccel ezelőtt kapta meg az összes magyar médium szerkesztősége a brutális képeket Gréczy úrról. Ez tényleg 18 éven felülieknek! A történetet így meséli a levélíró: Folytatom Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem...

Életút

Két pogány közt is kitartott.

Kommunikációs trükkökkel nem lehet egy kerületet vezetni, mondtam már. Tessenek elkezdeni inkább végre dolgozni, és tessenek visszaadni a 900 alacsony jövedelmű dolgozónak az egyhavi bérét, amit elvettek – így reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Pikó András vádjaira az Origo.hu szerint.

„Hálásak vagyunk, hogy hazatérése után a mi politikai közösségünket választotta, hiszen érkezésével nemcsak egy kiváló szakemberre, de példaképre és munkatársra is találtunk, aki bölcs tanácsaival, valamint a kinövekedés-program megfogalmazásával is hozzájárult a polgári Magyarország megerősödéséhez” – fogalmazott Orbán Viktor.

Orbán Viktor: Horváth János egy bátor nemzedékhez tartozott

Horváth János ahhoz a bátor nemzedékhez tartozott, amely két pogány közt, a barnainges és a kommunista diktatúra alatt is hűségesen kitartott politikai meggyőződése, a független, kisgazda, polgári és patrióta szellemiség mellett - írta Orbán Viktor miniszterelnök Horváth János, az Országgyűlés egykori korelnöke halála után a gyászoló családnak.

Levél

Upor László kellemetlen napjai.

Megalázta, megfélemlítette és szexuálisan zaklatta diákjait a Színház- és Filmművészeti Egyetem egy tanára.

„2012 és 2017 között kifejezetten hatalmi helyzetben levő tanár volt a Színművészetin, diákjai nemi identitásával foglalkozott, megalázta és megfélemlítette őket, a szexualitásukat firtató beszélgetésekről videofelvételt is készített" - állítja a levélíró.

Újabb súlyos szexuális zaklatási botrány a Színművészetin

Megalázta, megfélemlítette és szexuálisan zaklatta diákjait a Színház- és Filmművészeti Egyetem egy tanára, (egyelőre nevének kezdőbetűjét írjuk le: T.) egy jelenlegi diák állítása szerint. Ráadásul, a diák szerint erről a tanár videót is készített. Az Origo információi szerint a diák írásban jelentette az esetet Upor László rektorhelyettesnek, aki éppen most akar az egyetem rektora lenni.

Tragédia

Súlyos hibák.

Súlyos, elfogadhatatlan hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz – mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

„A kormány mindent megvizsgál annak érdekében, hogy még egy ilyen tragédia ne történhessen – mondta a kormányszóvivő, hozzátéve: az Országos Bírósági Hivatalnak ki kell vizsgálnia az esetet.”

Hollik István: Súlyos hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz | Magyar Nemzet

Súlyos, elfogadhatatlan hibák vezettek a Győrben történt kettős gyermekgyilkossághoz - mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában. Közölte: két hiba biztosan történt. Az egyik, hogy a vádlott tíz év helyett öt évet kapott. A másik hiba az volt, hogy le sem ülte az öt évet, feltételesen szabadlábra helyezték.

Cukiságbomba

Kiss Ramóna videója.

Családi videóot osztott meg az RTL műsorvezetője. A gyönyörű színész- és műsorvezetőnő kedves családi pillanatot osztott meg követőivel az Instagram-on: férjével, Lékai Mátéval éneklik az Oroszlánkirály című rajzfilm egyik híres dalát, Noé kisfiukkal az ölükben.

Jaj, de cukik: Kiss Ramóna imádni való családi videót osztott meg

A gyönyörű színész- és műsorvezetőnő kedves családi pillanatot osztott meg követőivel az Instagram-on: férjével, Lékai Mátéval éneklik az Oroszlánkirály című rajzfilm egyik híres dalát, Noé kisfiukkal az ölükben. Az Barátok közt egykori szereplője rendszeresen enged betekintést rajongói számára a családi életükbe, illetve mutat fotókat a kisfiáról.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87711/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. 19:30
A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar

2020.02.24. 18:15
Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára …

Autó hajtott a tömegbe egy német farsangi karneválon

2020.02.24. 16:10
Többen megsérültek, amikor egy autó a tömegbe hajtott egy német kisváros, Volkmarsen farsangi karneválján - írja a helyi sajtó.

Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

2020.02.24. 14:45
Markovits Alíz fő célja, hogy 2023 sikeres és emlékezetes év legyen, amelynek hosszú távú hatása továbbgyűrűzik Veszprém és a Balaton régió fejlődésben.

Földrengés volt Szerencs közelében

2020.02.24. 13:25
Csak kisebb rengés rázta meg a földet Szerencs közelében, a lakosság nem is érzékelte.

Izsák Balázs: Székelyföld az egész magyarság támogatását megérdemli

2020.02.24. 07:00
A Székely Nemzeti Tanács a nemzeti régiók védelmét célzó európai polgári kezdeményezése olyan ügy, mely nem oszthatja meg a magyarságot, melyben …

A kommunizmus áldozataira emlékezik Magyarország

2020.02.24. 06:00
A rendezvénysorozat már hétfőn megkezdődik, a központi programokat kedden tartják.

Fölényes Fidesz-diadal született Harsányban

2020.02.24. 05:50
Közel 70 százalékot kapott a kormánypártok jelöltje a Borsod megyei településen, megsemmisítő vereséget szenvedett a rejtőzködő szivárványkoalíció.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?