Blogolj!

Blogstar kávéház

Felfoghatatlan

Az ügyészség szerint minden rendben volt

Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - írja a Népszava.hu.

"Az eljáró ügyészi szervek az emberölés bűntettének kísérlete miatt a férfival szemben indult büntetőeljárásban a kiszabott szabadságvesztésnél súlyosabb büntetést kértek, a szülői felügyeleti jog megszüntetését már a büntetőeljárásban is indítványozták, majd polgári pert indítottak a szülői felügyeleti jog megszüntetése érdekében, valamint a férfi feltételes szabadságra bocsátását is ellenezték."

Gyerekgyilkosság Győrben: az ügyészség szerint ők minden törvényes eszközzel felléptek az elkövető ellen

A Legfőbb Ügyészség közleményben ismertette, miket tett meg az ügy érdekében. Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - áll a Legfőbb Ügyészség pénteki közleményében. Mint írták, a férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folyt büntetőeljárásban a Vas Megyei Főügyészség a terhelt kiskorú gyermekei tekintetében a szülői felügyeleti jog megszüntetését indítványozta.

Háború

Menjen el politikusnak

Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről - számol be róla az Origo.hu. 

"Azért azt mindenki tudja, hogy ez nem most kezdődött. Honthy Hannát is fölcsípte egy pasas, és kitanítatta táncosnőnek, lehet mondani, hogy ez kölcsönös belegyezés volt, de tulajdonképpen a gazdasági előnnyel visszaélve történt. Egy szegény házmesterlány volt, aki színpadra vágyott. Úgy értem, hogy a színház és a szexuális visszaélések elég komplexek és bonyolultak. Eljutottunk oda, hála az égnek, hogy ez most téma lett végre. Azért a szereposztó díványról mindenki hallott."

Ha Nagy Ervin háborút akar, menjen politikusnak

Alig egy hónapja robbant ki a Katona József Színház és Gothár Péter szexuális zaklatási botránya. Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről.

Fletó

Hülyeség?

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról - olvasható a Magyar Hírlap online kiadásán.

"Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget."

Gyurcsány szerint Gréczy csak „hülyeséget csinált"

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról. Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget.

Fidesz

Európai Néppárt

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke- írja a Hirado.hu.

„Üzenetet küldök a Fidesznek: nyújtson kezet, hogy kéznyújtásra találjon. Mi a Forza Italia nevében a három bölcs pozitív véleményében hiszünk, és reméljük, hogy a Fidesz az EPP-ben marad – mondta a FI egyik alapítójaként ismert Tajani. Elmondta, hogy a pártelnök Silvio Berlusconi szintén azt kérte Orbán Viktortól, tegyen meg mindent az Európai Néppártban maradásért."

Tajani: Európa érdeke a Fidesz további tagsága az Európai Néppártban

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke. A Hajrá Olaszország jobbközép olasz párt politikusa a Fidesz meghatározó szerepét hangsúlyozta a néppárti Ursula von der Leyen megválasztásában az Európai Bizottság élére a közmédiának pénteken Rómában adott interjúban.

Vereség

Oda Buda

A MAC Újbuda és a Diósgyőri Jegesmedvék is vereséget szenvedett a szlovák jégkorong-bajnokság mai játéknapján - írja a SportFaktor.hu.

"Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert. A hajrában Josh Pitt ugyan szépített, de az egyenlítés már nem jött össze."

Tipsort Liga: mindkét magyar csapat vereséget szenvedett

Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87773/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle,politika,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Koronavírus: A Budapest Airport felkészült a rendkívüli hatósági intézkedésekre

2020.01.28. 20:00
A Budapest Airport felkészült arra, ha a magyar hatóságok rendkívüli intézkedéseket vezetnek be a Liszt Ferenc-repülőtéren - …

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium

2020.01.28. 12:40
A röszkei események után a Belügyminisztériumban összeült a Migrációs Munkacsoport koordinációs ülése, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Szakértő: A migránsok tudják, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a határon

2020.01.28. 10:40
Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a migránsok tisztában vannak azzal, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a déli …

Megpróbálták áttörni a kerítést Röszkénél a migránsok - Figyelmeztető lövések adtak le

2020.01.28. 07:55
Csoportosan próbáltak meg áttörni a kerítésen illegális bevándorlók a déli határnál, Röszkénél. A …

Koronavírus - Száz fölé emelkedett a halottak száma Kínában

2020.01.28. 07:35
Az orvosok versenyt futnak az idővel: újabb 25 beteg vesztette életét Kínában hétfő estig koronavírus okozta tüdőgyulladás miatt, ezzel a ragály halottainak száma egy …

Blogstar kávéház

2020.01.28. 04:55
Varju László koncepciós rabosítása, a Jobbik szánalmas hallgatása, a balliberálisok hazaárulása, Botkáék korrupciója és Szabó Zsófi rejtélyes eltűnése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.27. 03:30
A Fidesz győri hasítása, Jakab Péter képmutatása, a balliberálisok börtönbiznisze, a cölibátus kettős mércéje és Iszak Eszti buja meztelenkedése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.26. 05:20
A bürokráciai útvesztők gyermekáldozatai, Karácsony Gergely főkegyúri jogkörei, a Soros-hálózat globális mesterkedése, a Jobbik döbbenetes mélyrepülése és Szögeczki Ági oltári cukisága vasárnapi online lapszemlénkben.

Ónos eső teszi kellemetlenné a hétvégét

2020.01.25. 13:55
Több megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Megint rossz a levegőminőség több nagyvárosban

2020.01.25. 12:25
A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint sok hazai városban kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?