Blogolj!

Blogstar kávéház

Felfoghatatlan

Az ügyészség szerint minden rendben volt

Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - írja a Népszava.hu.

"Az eljáró ügyészi szervek az emberölés bűntettének kísérlete miatt a férfival szemben indult büntetőeljárásban a kiszabott szabadságvesztésnél súlyosabb büntetést kértek, a szülői felügyeleti jog megszüntetését már a büntetőeljárásban is indítványozták, majd polgári pert indítottak a szülői felügyeleti jog megszüntetése érdekében, valamint a férfi feltételes szabadságra bocsátását is ellenezték."

Gyerekgyilkosság Győrben: az ügyészség szerint ők minden törvényes eszközzel felléptek az elkövető ellen

A Legfőbb Ügyészség közleményben ismertette, miket tett meg az ügy érdekében. Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - áll a Legfőbb Ügyészség pénteki közleményében. Mint írták, a férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folyt büntetőeljárásban a Vas Megyei Főügyészség a terhelt kiskorú gyermekei tekintetében a szülői felügyeleti jog megszüntetését indítványozta.

Háború

Menjen el politikusnak

Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről - számol be róla az Origo.hu. 

"Azért azt mindenki tudja, hogy ez nem most kezdődött. Honthy Hannát is fölcsípte egy pasas, és kitanítatta táncosnőnek, lehet mondani, hogy ez kölcsönös belegyezés volt, de tulajdonképpen a gazdasági előnnyel visszaélve történt. Egy szegény házmesterlány volt, aki színpadra vágyott. Úgy értem, hogy a színház és a szexuális visszaélések elég komplexek és bonyolultak. Eljutottunk oda, hála az égnek, hogy ez most téma lett végre. Azért a szereposztó díványról mindenki hallott."

Ha Nagy Ervin háborút akar, menjen politikusnak

Alig egy hónapja robbant ki a Katona József Színház és Gothár Péter szexuális zaklatási botránya. Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről.

Fletó

Hülyeség?

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról - olvasható a Magyar Hírlap online kiadásán.

"Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget."

Gyurcsány szerint Gréczy csak „hülyeséget csinált"

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról. Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget.

Fidesz

Európai Néppárt

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke- írja a Hirado.hu.

„Üzenetet küldök a Fidesznek: nyújtson kezet, hogy kéznyújtásra találjon. Mi a Forza Italia nevében a három bölcs pozitív véleményében hiszünk, és reméljük, hogy a Fidesz az EPP-ben marad – mondta a FI egyik alapítójaként ismert Tajani. Elmondta, hogy a pártelnök Silvio Berlusconi szintén azt kérte Orbán Viktortól, tegyen meg mindent az Európai Néppártban maradásért."

Tajani: Európa érdeke a Fidesz további tagsága az Európai Néppártban

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke. A Hajrá Olaszország jobbközép olasz párt politikusa a Fidesz meghatározó szerepét hangsúlyozta a néppárti Ursula von der Leyen megválasztásában az Európai Bizottság élére a közmédiának pénteken Rómában adott interjúban.

Vereség

Oda Buda

A MAC Újbuda és a Diósgyőri Jegesmedvék is vereséget szenvedett a szlovák jégkorong-bajnokság mai játéknapján - írja a SportFaktor.hu.

"Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert. A hajrában Josh Pitt ugyan szépített, de az egyenlítés már nem jött össze."

Tipsort Liga: mindkét magyar csapat vereséget szenvedett

Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87773/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle,politika,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.30. 21:55
Magyarország vakcinaéhsége, a távoktatás hangos követelése, Niedermüller Péter kínos menekülése, az amerikai bevándorláspolitika fordulatai és Palvin Barbara vágyakozása online lapszemlénkben.

Már hétfőtől járnak az M3-as metrót pótló járatok

2020.10.30. 16:50
Már hétfőtől, november 2-ától több olyan közösségi közlekedési járattal lehet utazni Budapesten, amelyet az M3-as metró középső szakaszának felújítása miatt az érintett …

Blogstar kávéház

2020.10.30. 04:20
A jogállamisági mechanizmus lopakodása, az erőszak philadelphiai tombolása, Gyurcsány Ferenc titokzatos hallgatása, Dobrev Klára politikai blöffje és Ebergényi Réka gólyahíre pénteki online lapszemlénkben.

Hétfőtől szigorodnak a maszkviseléssel kapcsolatos szabályok

2020.10.29. 11:40
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját és közölték a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb intézkedéseket.

Rétvári Bence koronavírusos

2020.10.29. 10:05
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkárának koronavírus-tesztje pozitív lett.

2194 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.10.29. 09:00
Ezzel 68 127 főre nőtt itthon a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 56 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1634 főre emelkedett, 17 469-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.10.28. 21:30
Az európai minimálbér esélye, az Orbán-kormány otthonteremtése, a Gyurcsány-párt bitcoin-bányászata, Olaszország koronavírus-lázongása és Emily Ratajkowski brutális cicivillantása online lapszemlénkben.

Megvan az Információs Hivatal új vezetője

2020.10.28. 07:30
A Magyar Közlönyből kiderül, hogy az új igazgató Bunford Zsolt nemzetbiztonsági dandártábornok lesz.

Már most sejthető, hogy kegyetlen télre kell számítanunk

2020.10.28. 07:00
Bár még van két hónap, mire hivatalosan is megérkezik a tél, már most valószínűsíthető, hogy brutális hidegre kell majd felkészülnünk.

Blogstar kávéház

2020.10.28. 05:00
A járványrobbanás kormányzati felelőssége, Gyurcsány Ferenc gyűlölethulláma, Joe Biden fáradhatatlan bénázása, Németország birodalmi arroganciája és Gryllus Dorka titkos esküvője szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?