Blogolj!

Blogstar kávéház

Felfoghatatlan

Az ügyészség szerint minden rendben volt

Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - írja a Népszava.hu.

"Az eljáró ügyészi szervek az emberölés bűntettének kísérlete miatt a férfival szemben indult büntetőeljárásban a kiszabott szabadságvesztésnél súlyosabb büntetést kértek, a szülői felügyeleti jog megszüntetését már a büntetőeljárásban is indítványozták, majd polgári pert indítottak a szülői felügyeleti jog megszüntetése érdekében, valamint a férfi feltételes szabadságra bocsátását is ellenezték."

Gyerekgyilkosság Győrben: az ügyészség szerint ők minden törvényes eszközzel felléptek az elkövető ellen

A Legfőbb Ügyészség közleményben ismertette, miket tett meg az ügy érdekében. Az ügyészség minden törvényes eszközzel fellépett annak érdekében, hogy a győri gyermekgyilkossághoz vezető láncolat ne következhessen be - áll a Legfőbb Ügyészség pénteki közleményében. Mint írták, a férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folyt büntetőeljárásban a Vas Megyei Főügyészség a terhelt kiskorú gyermekei tekintetében a szülői felügyeleti jog megszüntetését indítványozta.

Háború

Menjen el politikusnak

Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről - számol be róla az Origo.hu. 

"Azért azt mindenki tudja, hogy ez nem most kezdődött. Honthy Hannát is fölcsípte egy pasas, és kitanítatta táncosnőnek, lehet mondani, hogy ez kölcsönös belegyezés volt, de tulajdonképpen a gazdasági előnnyel visszaélve történt. Egy szegény házmesterlány volt, aki színpadra vágyott. Úgy értem, hogy a színház és a szexuális visszaélések elég komplexek és bonyolultak. Eljutottunk oda, hála az égnek, hogy ez most téma lett végre. Azért a szereposztó díványról mindenki hallott."

Ha Nagy Ervin háborút akar, menjen politikusnak

Alig egy hónapja robbant ki a Katona József Színház és Gothár Péter szexuális zaklatási botránya. Gothárt, a balliberális világ egyik jelképét hosszan védte a Katona József Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem is. Végül a minisztérium erélyes fellépése hatására rúgták csak ki a Színművészetiről.

Fletó

Hülyeség?

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról - olvasható a Magyar Hírlap online kiadásán.

"Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget."

Gyurcsány szerint Gréczy csak „hülyeséget csinált"

A bukott miniszterelnök, a DK pártelnöke a Facebook-oldalán tette közzé véleményét a Gréczy-botrányról azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról. Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett - kezdi a szöveget.

Fidesz

Európai Néppárt

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke- írja a Hirado.hu.

„Üzenetet küldök a Fidesznek: nyújtson kezet, hogy kéznyújtásra találjon. Mi a Forza Italia nevében a három bölcs pozitív véleményében hiszünk, és reméljük, hogy a Fidesz az EPP-ben marad – mondta a FI egyik alapítójaként ismert Tajani. Elmondta, hogy a pártelnök Silvio Berlusconi szintén azt kérte Orbán Viktortól, tegyen meg mindent az Európai Néppártban maradásért."

Tajani: Európa érdeke a Fidesz további tagsága az Európai Néppártban

Politikai hibaként értékelte a Fidesz európai néppárti tagságának megkérdőjelezését Antonio Tajani, a pártcsalád alelnöke. A Hajrá Olaszország jobbközép olasz párt politikusa a Fidesz meghatározó szerepét hangsúlyozta a néppárti Ursula von der Leyen megválasztásában az Európai Bizottság élére a közmédiának pénteken Rómában adott interjúban.

Vereség

Oda Buda

A MAC Újbuda és a Diósgyőri Jegesmedvék is vereséget szenvedett a szlovák jégkorong-bajnokság mai játéknapján - írja a SportFaktor.hu.

"Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert. A hajrában Josh Pitt ugyan szépített, de az egyenlítés már nem jött össze."

Tipsort Liga: mindkét magyar csapat vereséget szenvedett

Nem telt el 40 másodperc a mérkőzésből, máris hátrányba került a MAC Gyetván. A budapesti csapat azonban Cj Strech duplájával fordított és jobban állt az első harmadot követően. A hazaiak kevesebbet támadta, de így is háromszor bevették az újbudaiak kapuját és így biztos előnyre tettek szert.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/87773/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle,politika,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?