Blogolj!

Karácsonyi horror: családja szeme láttára öltek meg egy férfit Londonban

Egy 36 éves férfit felesége és kisgyereke előtt lőttek le a nyílt utcán.

A svéd állampolgárságú Flamur Beqiri épp hazafelé tarott családjával karácsonykor a londoni Battersea Church Roadon, amikor elkezdtek lőni a férfira. A család szomszédja a közelben volt, aki a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy legalább 8-10 lövést dördült el, majd egyből női sikolyokat hallott.

A szomszéd elmondása szerint egyből kirohant az utcára, akkor szembesült azzal, hogy az áldozat a szomszédja, akin egy járókelő is megpróbált segíteni, aki ráadásul nővérként dolgozik. A férfi rengeteg vért vesztett, így a kiérkező mentők sem tudták megmenteni életét.

A rendőrség pontos tájékoztatást egyelőre nem tudott adni, a motiváció sem ismert, a nyomozás folyik, annyit viszont biztosan lehet tudni, hogy a támadó gyalog menekült el.

Az elmúlt időszakban elszaporodtak Angliában az erőszakos támadások, amik sokszor halállal is végződnek. Leginkább a késelések száma növekedett meg. A gyilkosságok száma tavaly évtizedes magasságokba emelkedett, de a 2019-es év statisztikái sem mutatnak komolyabb javulást.

(borító: PA MEDIA)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88061/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Gyilkosság,London,lövöldözés
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?