Blogolj!

Blogstar kávéház

Üzenet

A szocialisták tanúmeghallgatásai.

Molnár Zsoltot, az MSZP pártigazgatóját és Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestert is tanúként hallgatták meg a néhány hete, a magát Az angyal ügyvédjének nevező blog kapcsán kirobbant zsarolási ügyben – állítja a Népszava Online.

„Már meg is hallgatták tanúként Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt, illetve Wirth Zoltánt, a Hírklikk nevű internetes oldal vezetőjét, aki korábban elmondta, hogy többször találkozott Némethtel, leveleztek is egymással. Az első találkozásuk jó hangulatú volt, de 'nagyon rövid idő alatt kiderült', hogy Németh igazából nem dolgozni akart, hanem pénzt szeretett volna. Furcsa 'egybeesés', hogy Németh Gábor még a blog megjelenése előtt néhány nappal Molnár Zsoltnak és Wirth Zoltánnak is elküldte az ominózus Szinyei Merse utcai ház fotóját, éppen azt, amely később Az angyal ügyvédje nyitóképe lett. A lap úgy tudja, hogy a két szocialista politikus és az újságíró is átadta a nyomozóknak az érintettel zajlott email-váltásaikat, illetve Viber- és Signal-üzeneteiket.”

Angyal ügyvédje: kihallgatták tanúként Molnárt, Őrsit és Wirthet - és felbukkan egy fotó is

Molnár Zsoltot, az MSZP pártigazgatóját és Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestert is tanúként hallgatták meg a néhány hete, a magát Az angyal ügyvédjének nevező blog kapcsán kirobbant zsarolási ügyben. Borkai Zsolt győri botrányához hasonlót ígérve indult el december 5-én egy Az angyal ügyvédje nevű blog.

Választás

Az európai politika megosztottsága.

Számos választást tartottak 2019-ben az Európai Unió országaiban. A legtöbb tagállamban koalíciós kényszerbe kerültek a győztesek, több országban máig nincs új kormány – összegez a Magyar Hírlap Online.

„Az Európai Unió huszonnyolc országából huszonegyben tartottak valamilyen nemzeti választást az idén, valamint minden tagállam az urnákhoz járult május végén az európai parlamenti választásokra. Nem mindegyik választás mozgatta meg az európai médiát és közbeszédet, de voltak olyanok, amelyek az adott választáson túlmutató politikai folyamatokhoz vezettek.”

Rendkívül megosztott az európai politika

Az Európai Unió huszonnyolc országából huszonegyben tartottak valamilyen nemzeti választást az idén, valamint minden tagállam az urnákhoz járult május végén az európai parlamenti választásokra. Nem mindegyik választás mozgatta meg az európai médiát és közbeszédet, de voltak olyanok, amelyek az adott választáson túlmutató politikai folyamatokhoz vezettek.

Keret

A migránsok milliárdos segélyezése.

Hihetetlen mennyiségű pénzt költ Németország a bevándorlókra – írja az Origo.hu.

„Döbbenetes számokat közölt a migrációról egy német kormányzati kimutatás. Összesen 12,9 milliárdnyi segélyt oszt ki Németország a külföldieknek, csak a szír állampolgárok viszik el ennek a keretnek a negyedét. Az elmúlt alig több mint tíz évben megduplázódott ez a keret, ami jól mutatja, hogy gyökeres fordulat szükséges a migrációs politikában.”

Hihetetlen mennyiségű pénzt költ Németország a migránsok segélyezésére

Döbbenetes számokat közölt a migrációról egy német kormányzati kimutatás. Összesen 12,9 milliárdnyi segélyt oszt ki Németország a külföldieknek, csak a szír állampolgárok viszik el ennek a keretnek a negyedét. Az elmúlt alig több mint tíz évben megduplázodott ez a keret, ami jól mutatja, hogy gyökeres fordulat szükséges a migrációs politikában.

Szállás

A szállodák szilveszteri boomja.

Csak a fővárosban több tízezer turista tölti az év utolsó napjait szállodákban – mondja Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a Hirado.hu-nak.

„Hozzátette: míg a vidéki szállodákban inkább magyarok pihennek, addig a fővárosi hotelek külföldi turistákkal vannak tele. A foglalásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy sokan már a kijelentkezéskor lefoglalják a szállást a jövő évi szilveszterre, így nem meglepő, hogy az ünnep előtt alig lehet szabad szobát találni. A magyar szállodák egy részének olyan törzsvendégeik vannak, akik évről évre náluk szállnak meg karácsonykor és szilveszterkor – jegyezte meg.”

Megtelnek a szállodák szilveszterkor

Csak a fővárosban több tízezer turista tölti az év utolsó napjait szállodákban - mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke pénteken az M1-en. Hozzátette: míg a vidéki szállodákban inkább magyarok pihennek, addig a fővárosi hotelek külföldi turistákkal vannak tele.

Nyom

Pippa Middleton bikinis élvezése.

Katalin hercegné húga és férje a tengerparton kapcsolódott ki az ünnepek alatt – számol be róla a Blikk Online.

„Az angol hercegné húga a férjével, James Matthews-szal a Karib-térségben élvezte a korlátlan szabadságot. A gyönyörű előkelőség tavaly szülte meg gyermekét, de mintha ennek semmi nyoma se lenne; az aprócska bikini egy fantasztikus testet takar. A St. Barts-nak nevezett csodálatos hely tökéletes választás volt a pihenés céljára, a 36 éves Pippa és 44 éves férje egyszerűen imádják az édes lazítást a mesés tengerparton.”

Hoppá: egy szál bikiniben élvezi a pihenést Pippa Middleton - fotó

Az angol hercegné húga a férjével, James Matthews-szal a Karib-térségben élvezte a korlátlan szabadságot. A gyönyörű előkelőség tavaly szülte meg gyermekét, de mintha ennek semmi nyoma se lenne; az aprócska bikini egy fantasztikus testet takar. ( A legfrissebb hírek itt) A St.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88085/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?