Blogolj!

Blogstar kávéház

Hatalom

Ausztria tűz és víz koalíciója.

Mentesítve a szélsőjobboldaltól: formálódik az új néppárti-zöld kabinet Ausztriában – elemez a Népszava Online.

„A nézetei alapján tűz és a víz ellentéteként jellemzett két párt kormányában a meghatározó hatalom a kereszténydemokratáké, akik főleg a migráció és a gazdaságpolitika témáit akarják szigorúan megtartani. A zöldeké a klíma, a szociális ügyek felügyelete, s annak garantálása, hogy Ausztriát mentesítsék az utóbbi évek szélsőjobboldali hatásaitól.”

Mentesítve a szélsőjobboldaltól - Formálódik az új néppárti-zöld kabinet Ausztriában

„A célszalagot még nem szakítottuk át, de a legnehezebben túlvagyunk!" Egybehangzóan így fogalmaztak a formálódó kabinet vezetői. Werner Kogler, a környezetvédők első embere hétvégén kiadta az utasítást, hogy 2020. január 4-ére hívják össze a párt 270 tagú kongresszusát, amely a zöldek által vallott bázisdemokrácia elvei szerint dönt majd a koalíciós részvételről és a leendő kormánytagok személyéről.

Másolás

A balliberális ellenzék botránykeltései.

A Momentum és a Párbeszéd külföldi tréningeken kiképzett professzionális zavarkeltői az utcán és az Országgyűlésben a látványos képek kedvéért igyekeznek rendőri beavatkozást kiprovokálni szakértők szerint. Csak szűk magyar választói réteg rezonál az ellenzék parlamenti botránypolitizálására – így az Origo.hu.

„Mindezzel kapcsolatban Farkas Örs az Origónak arról beszélt, hogy a tavalyi országgyűlési választáson olyan pártok kerültek be a parlamentbe, akik nem rendelkeztek képviselettel (Párbeszéd). Olyan politikai kultúrát honosítottak meg, amit nemzetközi szinten másoltak – tette hozzá az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány vezetője. A magyar parlamenti kultúrában megjelentek a lengyel és olasz tiltakozási formák, és mindez jól mutatja, hogy itt egy nemzetközi másolásról van szó. Az elemző szerint csak szűk magyar választói réteg rezonál ezekre az akciókra. Jól mutatja ezt a parlamenti ellenzék tavalyi botránykeltése is, amivel nem tudtak új szavazókat szerezni, és a bizonytalanok számára sem volt szimpatikus. Szólt arról is, hogy az eddigi parlamenti szankciók semmilyen visszatartó erővel nem bírtak, de elképzelhető, hogy az új szabályozás hátha bizonyos mértékű visszatartó erővel bír majd.”

Csak a botránykeltésben jó a balliberális ellenzék

A Momentum és a Párbeszéd külföldi tréningeken kiképzett professzionális zavarkeltői az utcán és az Országgyűlésben a látványos képek kedvéért igyekeznek rendőri beavatkozást kiprovokálni - figyelmeztet Mráz Ágoston Sámuel. Kiszelly Zoltán azt jósolja, a közeljövőben nagyobb számban kerülnek nyilvánosságra a Borkai-videóhoz hasonló jellegű anyagok.

Képviselet

A szocik kisstílű mandátumkereskedelme.

Durván összehajtott a Momentum és az MSZP Angyalföldön – írja a Magyar Hírlap Online.

„Kerpel-Fronius december elején arról beszélt, először Tóth József kerületi szocialista polgármester nyomása miatt úgy döntött, átadja a jelölés jogát az MSZP-nek, ezt azonban a Momentum országos elnöksége később felülbírálta. Az angyalföldi szocialisták viszont úgy vélik, Kerpel-Fronius megszegte ígéretét azzal, hogy elvállalta a főpolgármester-helyettesi posztot, a momentumos politikus ugyanis az önkormányzati választásokat megelőzően is azt ígérte, kerületi képviselői megbízatását öt évre vállalja. Kerpel-Fronius az ATV-ben ehhez annyit fűzött hozzá: március 1-jén az lesz a kérdés, hogy a kerületi lakosok egy tizennegyedik szocialista vagy egyetlen momentumos képviselőt akarnak a XIII. kerületi testületbe.”

Üzent a Momentum az MSZP-nek: kisstílűek

A momentumos politikust arról faggatták, miért bukott el Angyalföldön az ellenzéki összefogás. Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, március 1-jén időközi önkormányzati választást tartanak a XIII. kerület kilences választókörzetében. A Momentum Mozgalom Polyák Krisztinát, az MSZP Vajó Viktóriát indítja a voksoláson.

Cél

A szilveszter fogadalomesője.

Rendkívül sokan tesznek fogalmaz az óév utolsó napján – mutatja be a Hirado.hu.

„Fogyás, életmódváltás, vagy leszokás a dohányzásról – ezek a leggyakoribb fogadalmak az újévre. Sokan már az év utolsó napjaiban elhatározták, mit változtatnának jövőre az életükön. Szakértők a fokozatosságra hívták fel a figyelmet, de egy online füzet is segít, hogy minél többen elérjék a kitűzött célt – közölte az M1 Híradója.”

Sokan tesznek fogadalmat szilveszterkor

Fogyás, életmódváltás, vagy leszokás a dohányzásról - ezek a leggyakoribb fogadalmak az újévre. Sokan már az év utolsó napjaiban elhatározták, mit változtatnának jövőre az életükön. Szakértők a fokozatosságra hívták fel a figyelmet, de egy online füzet is segít, hogy minél többen elérjék a kitűzött célt - közölte az M1 Híradója.

Merészség

Tóth Andi perverz üzenetei.

Ízléstelen üzenetekkel bombázzák Tóth Andit közösségi oldalának követői – számol be róla a Blikk Online.

„A fiatal énekesnő vonzó külseje már régóta állandó téma férfi szimpatizánsainál, azonban sokan hajlamosak túllépni egy határt. Az előadóról készült merész karácsonyi fotóhoz perverz hozzászólások is érkeztek. – Ennyi idő után az ilyen megjegyzések már nincsenek különös hatással rám. Mindig megmutatom őket a páromnak, és közösen jókat nevetünk rajtuk, ám, ha valami már tényleg nagyon gusztustalan, azt azonnal kitörlöm – mesélte lapunknak Andi.”

Arcpirító és perverz üzenetekkel bombázzák Tóth Andit

A fiatal énekesnő vonzó külseje már régóta állandó téma férfi szimpatizánsainál, azonban sokan hajlamosak túllépni egy határt. Az előadóról készült merész karácsonyi fotóhoz perverz hozzászólások is érkeztek. - Ennyi idő után az ilyen megjegyzések már nincsenek különös hatással rám.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88230/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?