Blogolj!

Blogstar kávéház

Kompozíció

Németh Szilárd kajapornója.

Németh Szilárd kajapornóval és felettébb sós, Buddha-szerű felsőtesttel támad az Instagramon. A pacalnagykövet a róla mintázott sószórót egy tányér marhapofával hozta kompozícióba – foglalja össze a Népszava Online.

„Önmagával költötte el vasárnapi vacsoráját Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, egyben a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. A pacalnagykövetként is egyre ismertebb politikus estéje jó kedélyű lehetett, ugyanis a kormánypárt köreiben szinte teljesen ismeretlen önirónia uralja legújabb, Csendélet 2020 című Instagram-posztját. Németh Szilárd a róla mintázott, kissé Buddha-alakú sószóróval tette felejthetetlenné az amúgy tök felejthetőnek tűnő (ne higgyék el, nagyon jól néz ki! – a szerk.), juhtúrós galuskával tálalt áfonyás-gombás marhapofa pörköltet.”

Németh Szilárd kajapornóval és felettébb sós, Buddha-szerű felsőtesttel támad az Instagramon

A pacalnagykövet a róla mintázott sószórót egy tányér marhapofával hozta kompozícióba. Önmagával költötte el vasárnapi vacsoráját Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, egyben a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. A pacalnagykövetként is egyre ismertebb politikus estéje jó kedélyű lehetett, ugyanis a kormánypárt köreiben szinte teljesen ismeretlen önirónia uralja legújabb, Csendélet 2020 című Instagram-posztját: Németh Szilárd a róla mintázott, kissé Buddha-alakú sószóróval tette felejthetetlenné az amúgy tök felejthetőnek tűnő (ne higgyék el, nagyon jól néz ki!

Egyesülés

Gyurcsány sztártémája.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán deklarálta a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltre, listára és jelöltekre vonatkozó programját – értékel a Nézőpont Intézet vezetője a Hirado.hu szerint.

„Mráz Ágoston Sámuel közölte: a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke mindenkit megelőző bejelentésével deklarálta, hogy a DK, illetve az ő vezetésével kell egyesülnie az ellenzéknek. A politikus bejelentéséhez képest mindenki reagáló szerepbe került, egyben Gyurcsány meghatározta a 2020 sztártémáját – tette hozzá az elemző. Arról is szólt: véleménye szerint a Momentum programjának megvalósítása megszorításokat jelentene, és az adóemelések révén pont azok a magas jövedelmű, budapesti szavazók járnának a legrosszabbul, akik a párt legfőbb támogatói.”

Gyurcsány Ferenc bejelentette igényét az ellenzék vezetésére

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán deklarálta a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltre, listára és jelöltekre vonatkozó programját - értékelt a Nézőpont Intézet vezetője az M1 hétfői műsorában. Mráz Ágoston Sámuel közölte: a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke mindenkit megelőző bejelentésével deklarálta, hogy a DK, illetve az ő vezetésével kell egyesülnie az ellenzéknek.

Bűncselekmény

Az illegális migráció kihívásai.

Továbbra is az illegális migráció megállítása a legnagyobb kihívás Magyarország és Európa számára – jelentette ki az Origo.hu szerint Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

„A sajtó kérdéseire az államtitkár elmondta, hogy egyértelmű összefüggés van az illegális migráció, az iszlám szélsőségesség európai terjedése és az ezen eszmékhez köthető támadások között. Végül hozzáfűzte, hogy mára megszokottá vált Európában, hogy ilyen bűncselekményeket követnek el azok, akik éppen azon az illegális úton jutottak el Európába, amelynek használatát Magyarország szeretné meggátolni.”

Továbbra is az illegális migráció megállítása a legnagyobb kihívás

Továbbra is az illegális migráció megállítása a legnagyobb kihívás Magyarország és Európa számára - mondta Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Az MTI tudósítása szerint Magyar Levente kifejtette a sajtótájékoztatón, hogy egyre több irányból, egyre nagyobb számban érkeznek migránsok Magyarország felé.

Krízis

Ausztrália apokalipszise.

Vörösen izzik az ég Ausztrália bozóttüzek sújtotta területein – tudósít a Magyar Hírlap Online.

„Ismert, az elmúlt hetekben ötven Celsius-fok közeli forróság és súlyos szárazság súlyosbította a szeptember óta tartó krízishelyzetet. Eddig mintegy hatmillió hektárnyi terület égett porig, huszonnégy halálos áldozatot követelve. Emellett a légszennyezettség mértéke a fővárosban, Canberrában magasabb, mint a világ bármely nagyvárosában. Hétfőn nem nyitott ki az Ausztrál Nemzeti Galéria sem, hogy megóvja a műalkotásokat, valamint a személyzet és a látogatók egészségét a várost teljesen beborító füsttől. Közben több híresség ajánlott fel pénzadományt a katasztrófa áldozatai, a tűzoltók és a vadon élő állatok menedékhelyei számára.”

Apokalipszis Ausztráliában

Noha vasárnap éjjel hosszú idő után először ismét csapadék hullott Új-Dél-Wales államban, valamint a hőmérséklet is mérséklődött, némileg megkönnyítve a hatóságok és a tűzoltók munkáját, a meteorológusok arra figyelmeztetnek, csütörtökre ismét megemelkedhet a hőmérséklet. Ismert, az elmúlt hetekben ötven Celsius-fok közeli forróság és súlyos szárazság súlyosbította a szeptember óta tartó krízishelyzetet.

Szándék

Caramel különös hódítása.

Nem találja ki, hol ismerte meg a feleségét Molnár Ferenc Caramel: egy pláza liftjében – így a Blikk Online.

„Kiderült, mivel készül az arénás bulira, ami után új lemeze is megjelenik, és még a magánéletéről is mesélt egy keveset. Elárulta, gyermeke édesanyját egy bevásárlóközpontban pillantotta meg, majd hosszú út vezetett az esküvőig. – Egy év volt, mire Szilvit igazán meghódítottam. Kellett dolgozni azért, hogy megbízzon bennem. Tizenkét évvel vagyok idősebb, ami szerintem még nem extrém, de mégiscsak egy fiatal lány volt, akinek egy híres ember csapta a szelet. Bizalmatlan volt, de aztán elhitte, hogy komolyak a szándékaim – mesélte Caramel, aki Palya Beával és Tarján Zsófival lép színpadra február 14-én.”

Nem találja ki, hol ismerte meg a feleségét Molnár Ferenc Caramel - videó

Kiderült, mivel készül az arénás bulira, ami után új lemeze is megjelenik, és még a magánéletéről is mesélt egy keveset. Elárulta, gyermeke édesanyját egy bevásárlóközpontban pillantotta meg, majd hosszú út vezetett az esküvőig. - Egy év volt, mire Szilvit igazán meghódítottam. Kellett dolgozni azért, hogy megbízzon bennem.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88553/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?