Blogolj!

Blogstar kávéház

Terv

Az Orbán-kormány versenyképes rezsije.

A kormány szerdai ülésén egy nagy halom energiadokumentumot fogadott el. Ebből egyelőre annyi derül ki, hogy a fő cél a szennyezéscsökkenés és hogy „versenyképessé” tennék a rezsit, jelentsen ez bármit is – jegyzi meg a Népszava Online.

„Az Orbán-kormány mai ülésén elfogadta az új, 2040-es kitekintéssel 2030-ig szóló Nemzeti Energiastratégiát – közölte az illetékes Innovációs és Technológiai Minisztérium. A központi cél a szennyezéscsökkentés, ami felkészülést igénylő kockázatokkal is jár. Fő szempont az ellátásbiztonság, a 'versenyképes árazás' és a fenntarthatóság. A dokumentum lapunk által elsőként nyilvánosságra hozott tervei szerint ismét engedélyeznék a szélerőmű-építést és „korszerűsítenék” a rezsit. A kabinet jóváhagyta a kapcsolódó Éghajlatváltozási Cselekvési Tervet, valamint (az EU-szabvány szerint elkészített, 2030-ig érvényes) Nemzeti Energia és Klímatervet is.”

"Versenyképes" rezsit ígér a kormány

Emelkedő korhatár, 2,8 százalékos nyugdíjemelés, változatlan, 28 ezer forintos minimálnyugdíj. 2020 több változást hozott a magyar nyugdíj-ellátásban. Talán a legfontosabb, hogy újabb fél esztendővel nőtt az öregségi nyugdíj-korhatár, a tavalyi 64-ről 64 év és 183 napra. Vagyis azok, akik 1956 első felében születtek, azok 2020. július 1-jétől kérhetik öregségi nyugdíjukat.

Fürdő

A jobbikos Bástya elvtárs lazulása.

Privát fürdőként használta a városi uszodát Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid és barátnője vasárnap töltött kettesben egy órát a wellness részlegen, emiatt a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a Városi Thermárium és Tanuszodát – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Az esetről videofelvétel is készült, ahogy a polgármester és kísérője jakuzzizik. A fürdő vezetése azt állítja: a politikus kibérelte az uszodát és a wellness részleget kizárólagos használatra 20 ezer forintért, amelyről számlát is kiállítottak – derítette ki a Hír Tv. Az alábbi képsorokat szíves-örömest ajánljuk azoknak, akik szeretnék kicsit felidézni Bacsó Péter A tanú c. filmjét a látvánnyal, ahogy Bástya elvtárs egyedül használja a Fedett Uszodát.”

Janiczak Dávid a Jobbik Bástya elvtársa

Az esetről videofelvétel is készült, ahogy a polgármester és kísérője jakuzzizik. A fürdő vezetése azt állítja: a politikus kibérelte az uszodát és a wellness részleget kizárólagos használatra 20 ezer forintért, amelyről számlát is kiállítottak - derítette ki a Hír Tv. Az alábbi képsorokat szíves-örömest ajánljuk azoknak, akik szeretnék kicsit felidézni Bacsó Péter A tanú c.

Megállapodás

Az MSZP fekete kétharmada.

Szanyi Tibor szerint feketén kapnak fizetéskiegészítést az MSZP vezetői – idézi az Origo.hu.

„Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között teljesen obskúrus, átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van, ami azt jelenti, hogy az elnök és frakcióvezető biztosít neki valamilyen fizetést, nem tudni, honnan – minderről Szanyi Tibor beszélt az Azonnali-hu-nak adott interjújában. Beszélt arról is, hogy a pártelnökség különböző tagjainak több mint kétharmada több pénzt kap, mint más elnökségi tagok.”

Szanyi Tibor szerint feketén kapnak fizetéskiegészítést az MSZP vezetői

Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van - állítja a szocialista pártból hétfőn kilépő Szanyi Tibor. Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között teljesen obskúrus, átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van, ami azt jelenti, hogy az elnök és frakcióvezető biztosít neki valamilyen fizetést, nem tudni, honnan - minderről Szanyi Tibor beszélt az Azonnali-hu-nak adott interjújában.

Poén

Az RTL gyalázatos kegyeletsértése.

Gesztesi Károlyon viccelődtek az RTL II-n – írja a Hirado.hu.

„Két nappal a színész tragikus halála után a televízió megismételte egy korábbi műsorát, amelyben egy humorista a színész szenvedélybetegségén poénkodik. Az eseten sokan felháborodtak. Az RTL Klub szerint egy fatális véletlen történt, amiért elnézést kérnek – hangzott el az M1 Híradójában.”

Gesztesi Károlyon viccelődtek az RTL II-n

Két nappal a színész tragikus halála után a televízió megismételte egy korábbi műsorát, amelyben egy humorista a színész szenvedélybetegségén poénkodik. Az eseten sokan felháborodtak. Az RTL Klub szerint egy fatális véletlen történt, amiért elnézést kérnek - hangzott el az M1 Híradójában.

Nosztalgia

Nádai Anikó szemrevaló gigadekoltázsa.

Nádai Anikó nosztalgiázott egy kicsit az Instagramon – így a Blikk Online.

„Itt az új év, keményen belevágtam! ???? Amíg szalonképes állapotba sikerül hoznom magam, nosztalgiázok. ???? – írta legutóbbi fotójához Anikó, aki egy meglehetősen szemrevaló fotóval indította a 2020-as esztendőt. Nem tudunk haragudni érte.”

Belecsapott a lecsóba: giga dekoltázzsal kezdte az újévet Nádai Anikó - fotó

„Itt az új év, keményen belevágtam! 😄 Amíg szalonképes állapotba sikerül hoznom magam, nosztalgiázok. 🙈" - írta legutóbbi fotójához Anikó, aki egy meglehetősen szemrevaló fotóval indította a 2020-as esztendőt. Nem tudunk haragudni érte.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88659/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?