Blogolj!

Blogstar kávéház

Terv

Az Orbán-kormány versenyképes rezsije.

A kormány szerdai ülésén egy nagy halom energiadokumentumot fogadott el. Ebből egyelőre annyi derül ki, hogy a fő cél a szennyezéscsökkenés és hogy „versenyképessé” tennék a rezsit, jelentsen ez bármit is – jegyzi meg a Népszava Online.

„Az Orbán-kormány mai ülésén elfogadta az új, 2040-es kitekintéssel 2030-ig szóló Nemzeti Energiastratégiát – közölte az illetékes Innovációs és Technológiai Minisztérium. A központi cél a szennyezéscsökkentés, ami felkészülést igénylő kockázatokkal is jár. Fő szempont az ellátásbiztonság, a 'versenyképes árazás' és a fenntarthatóság. A dokumentum lapunk által elsőként nyilvánosságra hozott tervei szerint ismét engedélyeznék a szélerőmű-építést és „korszerűsítenék” a rezsit. A kabinet jóváhagyta a kapcsolódó Éghajlatváltozási Cselekvési Tervet, valamint (az EU-szabvány szerint elkészített, 2030-ig érvényes) Nemzeti Energia és Klímatervet is.”

"Versenyképes" rezsit ígér a kormány

Emelkedő korhatár, 2,8 százalékos nyugdíjemelés, változatlan, 28 ezer forintos minimálnyugdíj. 2020 több változást hozott a magyar nyugdíj-ellátásban. Talán a legfontosabb, hogy újabb fél esztendővel nőtt az öregségi nyugdíj-korhatár, a tavalyi 64-ről 64 év és 183 napra. Vagyis azok, akik 1956 első felében születtek, azok 2020. július 1-jétől kérhetik öregségi nyugdíjukat.

Fürdő

A jobbikos Bástya elvtárs lazulása.

Privát fürdőként használta a városi uszodát Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid és barátnője vasárnap töltött kettesben egy órát a wellness részlegen, emiatt a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a Városi Thermárium és Tanuszodát – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Az esetről videofelvétel is készült, ahogy a polgármester és kísérője jakuzzizik. A fürdő vezetése azt állítja: a politikus kibérelte az uszodát és a wellness részleget kizárólagos használatra 20 ezer forintért, amelyről számlát is kiállítottak – derítette ki a Hír Tv. Az alábbi képsorokat szíves-örömest ajánljuk azoknak, akik szeretnék kicsit felidézni Bacsó Péter A tanú c. filmjét a látvánnyal, ahogy Bástya elvtárs egyedül használja a Fedett Uszodát.”

Janiczak Dávid a Jobbik Bástya elvtársa

Az esetről videofelvétel is készült, ahogy a polgármester és kísérője jakuzzizik. A fürdő vezetése azt állítja: a politikus kibérelte az uszodát és a wellness részleget kizárólagos használatra 20 ezer forintért, amelyről számlát is kiállítottak - derítette ki a Hír Tv. Az alábbi képsorokat szíves-örömest ajánljuk azoknak, akik szeretnék kicsit felidézni Bacsó Péter A tanú c.

Megállapodás

Az MSZP fekete kétharmada.

Szanyi Tibor szerint feketén kapnak fizetéskiegészítést az MSZP vezetői – idézi az Origo.hu.

„Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között teljesen obskúrus, átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van, ami azt jelenti, hogy az elnök és frakcióvezető biztosít neki valamilyen fizetést, nem tudni, honnan – minderről Szanyi Tibor beszélt az Azonnali-hu-nak adott interjújában. Beszélt arról is, hogy a pártelnökség különböző tagjainak több mint kétharmada több pénzt kap, mint más elnökségi tagok.”

Szanyi Tibor szerint feketén kapnak fizetéskiegészítést az MSZP vezetői

Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van - állítja a szocialista pártból hétfőn kilépő Szanyi Tibor. Az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között teljesen obskúrus, átláthatatlan, titokban tartott pénzügyi megállapodás van, ami azt jelenti, hogy az elnök és frakcióvezető biztosít neki valamilyen fizetést, nem tudni, honnan - minderről Szanyi Tibor beszélt az Azonnali-hu-nak adott interjújában.

Poén

Az RTL gyalázatos kegyeletsértése.

Gesztesi Károlyon viccelődtek az RTL II-n – írja a Hirado.hu.

„Két nappal a színész tragikus halála után a televízió megismételte egy korábbi műsorát, amelyben egy humorista a színész szenvedélybetegségén poénkodik. Az eseten sokan felháborodtak. Az RTL Klub szerint egy fatális véletlen történt, amiért elnézést kérnek – hangzott el az M1 Híradójában.”

Gesztesi Károlyon viccelődtek az RTL II-n

Két nappal a színész tragikus halála után a televízió megismételte egy korábbi műsorát, amelyben egy humorista a színész szenvedélybetegségén poénkodik. Az eseten sokan felháborodtak. Az RTL Klub szerint egy fatális véletlen történt, amiért elnézést kérnek - hangzott el az M1 Híradójában.

Nosztalgia

Nádai Anikó szemrevaló gigadekoltázsa.

Nádai Anikó nosztalgiázott egy kicsit az Instagramon – így a Blikk Online.

„Itt az új év, keményen belevágtam! ???? Amíg szalonképes állapotba sikerül hoznom magam, nosztalgiázok. ???? – írta legutóbbi fotójához Anikó, aki egy meglehetősen szemrevaló fotóval indította a 2020-as esztendőt. Nem tudunk haragudni érte.”

Belecsapott a lecsóba: giga dekoltázzsal kezdte az újévet Nádai Anikó - fotó

„Itt az új év, keményen belevágtam! 😄 Amíg szalonképes állapotba sikerül hoznom magam, nosztalgiázok. 🙈" - írta legutóbbi fotójához Anikó, aki egy meglehetősen szemrevaló fotóval indította a 2020-as esztendőt. Nem tudunk haragudni érte.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88659/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?