Blogolj!

Blogstar kávéház

Kiadás

Orbán százmilliárdos adóötlete.

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené – állítja a Népszava Online.

„Ugyanezen mikrocenzus szerint 135 ezer családban él jelenleg három gyerek és további 23 ezer nő nevel egyedül három gyereket. Vagyis a háromgyerekes kedvezménye 158 ezer olyan nőt érintene, aki jelenleg is nevel három gyereket. További tízezreket tehet ki azoknak az asszonyoknak a száma, aki már felnevelték három gyereküket, ám neki is járna az adókedvezmény – így akár 200 ezer nőt is érinthet a kormányfő által meglebegtetett adócsökkentés. Ha a terv ebben a formában megvalósulna az évi 130 milliárdos kiadással járna az adókedvezmény bevezetése az átlagbérrel számolva.”

Százmilliárdba kerülhet Orbán adóötlete

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené. A kormány idén január elsejétől léptette életbe az életük során legalább négy gyermeket szült nők szja-mentességét, így ennek bevezetéssel kapcsolatban még semmilyen tapasztalata nincs senkinek.

Vég

Karácsonyék szemét fenyegetése.

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége” – így a Magyar Hírlap Online.

„Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. (NHKV) egy törvényi szabályozásra hivatkozva az ügyfelektől származó összeget késéssel, ráadásul annak csupán egy részét utalja az FKF Zrt. felé. Mindez persze azt jelenti, hogy a főváros a budapestiektől beszedett évi mintegy 31 milliárd forintnyi hulladékgazdálkodási árbevételből akar több pénzt, amelyet az FKF felügyelő-bizottságának elnöke szerint az NHKV nem akar teljes mértékben odaadni. Karácsony Gergely főpolgármester kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy tárgyalni fog a kormánnyal, és amellyel kapcsolatban Mártha Imre úgy fogalmazott, hogy a tárgyalások nem húzódhatnak el sokáig, ugyanis ha 2020 első negyedévében (január–március) már csak a csökkentett összeget utalja át a Kukaholding, akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége.”

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége". Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt.

Állítás

Vágó István megsemmisülése.

Hazudott és lebukott a gyurcsányista kvízmester – mutatja be az Origo.hu.

„Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.”

Hazudott Vágó István és lebukott

Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.

Hajó

Az MSZP elsüllyedése.

A pártból kilépett Szanyi Tibor szerint a szocialistáknak gyakorlatilag végük – írja a Hirado.hu.

„Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott 'a szélsőjobboldali' Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt. Egykori párttársa, Harangozó Tamás már nem akarta kommentálni a bírálatokat – hangzott el az M1 Híradójában.”

Szanyi Tibor az MSZP-ről: A hajó lényegében már elsüllyedt

Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott „a szélsőjobboldali" Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt.

Mélység

Nyári Dia fehérneműs szexizése.

Elképesztő formában Nyári Dia! Igazi bombanőként pózolt a kamerák előtt fogyása után – számol be róla a Blikk Online.

„Közösségi oldalán osztotta meg a fotót. –Új Dia, kisebb Dia, egészségesebb Dia. ???? Boldog Dia. Köszönöm @drtothtamasnak, hogy végigkísért ezen az úton. Én már rég elraktam a szekrényem legmélyére a középiskolás ruháimat... Most meg vehetem elő őket. ????”

Nyári Dia döbbenetesen szexi: lefogyott, most pedig fehérneműben is megmutatta magát - fotók

A Story magazin fotósorozatot készített Nyári Diával az alkalomból, hogy a színésznő elérte a számára ideális testsúlyt és alkatot, miután 12 kilót adott le. A fiatal anyuka sporttal és diétával érte el az eredményt, amire nagyon büszke - írja a 24.hu. ( Legfrissebb hírek itt) Közösségi oldalán osztotta meg a fotót.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88740/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?