Blogolj!

Blogstar kávéház

Kiadás

Orbán százmilliárdos adóötlete.

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené – állítja a Népszava Online.

„Ugyanezen mikrocenzus szerint 135 ezer családban él jelenleg három gyerek és további 23 ezer nő nevel egyedül három gyereket. Vagyis a háromgyerekes kedvezménye 158 ezer olyan nőt érintene, aki jelenleg is nevel három gyereket. További tízezreket tehet ki azoknak az asszonyoknak a száma, aki már felnevelték három gyereküket, ám neki is járna az adókedvezmény – így akár 200 ezer nőt is érinthet a kormányfő által meglebegtetett adócsökkentés. Ha a terv ebben a formában megvalósulna az évi 130 milliárdos kiadással járna az adókedvezmény bevezetése az átlagbérrel számolva.”

Százmilliárdba kerülhet Orbán adóötlete

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené. A kormány idén január elsejétől léptette életbe az életük során legalább négy gyermeket szült nők szja-mentességét, így ennek bevezetéssel kapcsolatban még semmilyen tapasztalata nincs senkinek.

Vég

Karácsonyék szemét fenyegetése.

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége” – így a Magyar Hírlap Online.

„Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. (NHKV) egy törvényi szabályozásra hivatkozva az ügyfelektől származó összeget késéssel, ráadásul annak csupán egy részét utalja az FKF Zrt. felé. Mindez persze azt jelenti, hogy a főváros a budapestiektől beszedett évi mintegy 31 milliárd forintnyi hulladékgazdálkodási árbevételből akar több pénzt, amelyet az FKF felügyelő-bizottságának elnöke szerint az NHKV nem akar teljes mértékben odaadni. Karácsony Gergely főpolgármester kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy tárgyalni fog a kormánnyal, és amellyel kapcsolatban Mártha Imre úgy fogalmazott, hogy a tárgyalások nem húzódhatnak el sokáig, ugyanis ha 2020 első negyedévében (január–március) már csak a csökkentett összeget utalja át a Kukaholding, akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége.”

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége". Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt.

Állítás

Vágó István megsemmisülése.

Hazudott és lebukott a gyurcsányista kvízmester – mutatja be az Origo.hu.

„Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.”

Hazudott Vágó István és lebukott

Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.

Hajó

Az MSZP elsüllyedése.

A pártból kilépett Szanyi Tibor szerint a szocialistáknak gyakorlatilag végük – írja a Hirado.hu.

„Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott 'a szélsőjobboldali' Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt. Egykori párttársa, Harangozó Tamás már nem akarta kommentálni a bírálatokat – hangzott el az M1 Híradójában.”

Szanyi Tibor az MSZP-ről: A hajó lényegében már elsüllyedt

Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott „a szélsőjobboldali" Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt.

Mélység

Nyári Dia fehérneműs szexizése.

Elképesztő formában Nyári Dia! Igazi bombanőként pózolt a kamerák előtt fogyása után – számol be róla a Blikk Online.

„Közösségi oldalán osztotta meg a fotót. –Új Dia, kisebb Dia, egészségesebb Dia. ???? Boldog Dia. Köszönöm @drtothtamasnak, hogy végigkísért ezen az úton. Én már rég elraktam a szekrényem legmélyére a középiskolás ruháimat... Most meg vehetem elő őket. ????”

Nyári Dia döbbenetesen szexi: lefogyott, most pedig fehérneműben is megmutatta magát - fotók

A Story magazin fotósorozatot készített Nyári Diával az alkalomból, hogy a színésznő elérte a számára ideális testsúlyt és alkatot, miután 12 kilót adott le. A fiatal anyuka sporttal és diétával érte el az eredményt, amire nagyon büszke - írja a 24.hu. ( Legfrissebb hírek itt) Közösségi oldalán osztotta meg a fotót.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88740/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?