Blogolj!

Blogstar kávéház

Kiadás

Orbán százmilliárdos adóötlete.

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené – állítja a Népszava Online.

„Ugyanezen mikrocenzus szerint 135 ezer családban él jelenleg három gyerek és további 23 ezer nő nevel egyedül három gyereket. Vagyis a háromgyerekes kedvezménye 158 ezer olyan nőt érintene, aki jelenleg is nevel három gyereket. További tízezreket tehet ki azoknak az asszonyoknak a száma, aki már felnevelték három gyereküket, ám neki is járna az adókedvezmény – így akár 200 ezer nőt is érinthet a kormányfő által meglebegtetett adócsökkentés. Ha a terv ebben a formában megvalósulna az évi 130 milliárdos kiadással járna az adókedvezmény bevezetése az átlagbérrel számolva.”

Százmilliárdba kerülhet Orbán adóötlete

Tapasztalat még nincs, a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján mégis arról beszélt, hogy jövő januártól az örökös adókedvezményt már a háromgyerekes nőkre is kiterjesztené. A kormány idén január elsejétől léptette életbe az életük során legalább négy gyermeket szült nők szja-mentességét, így ennek bevezetéssel kapcsolatban még semmilyen tapasztalata nincs senkinek.

Vég

Karácsonyék szemét fenyegetése.

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége” – így a Magyar Hírlap Online.

„Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. (NHKV) egy törvényi szabályozásra hivatkozva az ügyfelektől származó összeget késéssel, ráadásul annak csupán egy részét utalja az FKF Zrt. felé. Mindez persze azt jelenti, hogy a főváros a budapestiektől beszedett évi mintegy 31 milliárd forintnyi hulladékgazdálkodási árbevételből akar több pénzt, amelyet az FKF felügyelő-bizottságának elnöke szerint az NHKV nem akar teljes mértékben odaadni. Karácsony Gergely főpolgármester kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy tárgyalni fog a kormánnyal, és amellyel kapcsolatban Mártha Imre úgy fogalmazott, hogy a tárgyalások nem húzódhatnak el sokáig, ugyanis ha 2020 első negyedévében (január–március) már csak a csökkentett összeget utalja át a Kukaholding, akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége.”

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék

A szemételszállítás leállításával fenyegetőznek Karácsonyék. Mártha Imre, az FKF felügyelő-bizottságának elnökének a közlése szerint ugyanis, amennyiben nem sikerül időben megállapodni a kormánnyal a főpolgármester által kedden bejelentett tárgyalás során „akkor annak nagyon gyorsan szolgáltatás-fennakadás lesz a vége". Mártha Imre az InfóRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Kukaholdingként ismert Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt.

Állítás

Vágó István megsemmisülése.

Hazudott és lebukott a gyurcsányista kvízmester – mutatja be az Origo.hu.

„Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.”

Hazudott Vágó István és lebukott

Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott. A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.

Hajó

Az MSZP elsüllyedése.

A pártból kilépett Szanyi Tibor szerint a szocialistáknak gyakorlatilag végük – írja a Hirado.hu.

„Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott 'a szélsőjobboldali' Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt. Egykori párttársa, Harangozó Tamás már nem akarta kommentálni a bírálatokat – hangzott el az M1 Híradójában.”

Szanyi Tibor az MSZP-ről: A hajó lényegében már elsüllyedt

Tovább folytatja az MSZP bírálatát a pártból kilépett Szanyi Tibor. Ezúttal a Mandinernek nyilatkozott kritikus hangnemben a politikus. A pártvezetés szemére veti, hogy összefogott „a szélsőjobboldali" Jobbikkal. Szanyi Tibor szerint emiatt legalább százan léptek ki a pártból, valamint többeket kizártak. Néhány napja a párt zavaros pénzügyeiről beszélt.

Mélység

Nyári Dia fehérneműs szexizése.

Elképesztő formában Nyári Dia! Igazi bombanőként pózolt a kamerák előtt fogyása után – számol be róla a Blikk Online.

„Közösségi oldalán osztotta meg a fotót. –Új Dia, kisebb Dia, egészségesebb Dia. ???? Boldog Dia. Köszönöm @drtothtamasnak, hogy végigkísért ezen az úton. Én már rég elraktam a szekrényem legmélyére a középiskolás ruháimat... Most meg vehetem elő őket. ????”

Nyári Dia döbbenetesen szexi: lefogyott, most pedig fehérneműben is megmutatta magát - fotók

A Story magazin fotósorozatot készített Nyári Diával az alkalomból, hogy a színésznő elérte a számára ideális testsúlyt és alkatot, miután 12 kilót adott le. A fiatal anyuka sporttal és diétával érte el az eredményt, amire nagyon büszke - írja a 24.hu. ( Legfrissebb hírek itt) Közösségi oldalán osztotta meg a fotót.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88740/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?