Blogolj!

Blogstar kávéház

Tető

A gyermekvállalás elüzletiesedése.

Ötvenhétezer gyereket vállaltak a párok a családok otthonteremtési kedvezményének (csok) szerződéseiben novemberig, és a lelkesedés nem lankad. De az öröm nem lesz maradéktalan. A jeleket látja a családsegítő, a pénzügyi tanácsadó aggódik, a szociológus hitelkrízist jósol. A nép közben viccelődik – így a Népszava Online.

„Az általunk közösségiportál-csoportban megszólított családok vegyesen fogadták a kérdést: szerintük vállalnak-e gyereket a családok babaváróért, csokért? Viktória szerint a lehető legrosszabb opció, ha valaki csak a pénz miatt vállal gyereket. 'Remélem, ilyen eset nincs is. Politikai véleményformálás nélkül jó a csok, mi is felvettük a pindur pandúrra, de tudok olyan családról, ahol már a gyerek is azt mondja: a harmadik testvér neve Tető lesz, mert arra kell a pénz. Amikor felvettük a hitelt, azt mondta az ügyintézőnk, hogy boldog-boldogtalan felveszi a falusi csokot, ezeknek a kétharmada bele fog bukni: válás, nemfizetés, nem lesz gyerek stb.' – írja Viktória.”

A születés minisztériuma

Ötvenhétezer gyereket vállaltak a párok a családok otthonteremtési kedvezményének (csok) szerződéseiben novemberig, és a lelkesedés nem lankad. Leírhatatlan öröm lesz minden apróság, aki szerető családba kerül. De az öröm nem lesz maradéktalan. Vagy azért, mert a családtámogatás csak szuperállam­papír-hozamokat szül, vagy mert nem jön össze a baba, vagy mert elválnak a felek.

Méregfog

Az ellenzéki mítoszok eloszlatása.

A klímavédelmi stratégia nem ideologikus látványkommunikáció, hanem szakpolitikai koordináció kérdése. E területen pedig a kormány jól teljesít – fogalmaz a Magyar Hírlap Online szakértője.

„Orbán Viktor múlt csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatója elindította a 2020-as politikai szezont, és egyben feladta a leckét az ellenzéknek. A miniszterelnök olyan összefogó képet adott a hazai és külföldi folyamatokról, amire igen kevesen képesek Magyarországon – jelentette ki Deák Dániel politológus. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a kormányfő olyan bejelentéseket is tett, amelyekkel kihúzta az ellenzéki pártok és a vele kritikus sajtó méregfogát. Mint Deák fogalmazott, innentől kezdve nehéz lesz nevetés nélkül azt állítaniuk, hogy a magyar kormány ne foglalkozna a klímavédelemmel, ne áldozna az egészségügyre vagy például azt, hogy nem célja a szegénység felszámolása. A kormányfőnek sikerült ezeket a hamis balliberális mítoszokat eloszlatnia – vélekedett az elemző.”

Balliberális mítoszokat oszlatott el Orbán Viktor az évadnyitón

Orbán Viktor múlt csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatója elindította a 2020-as politikai szezont, és egyben feladta a leckét az ellenzéknek. A miniszterelnök olyan összefogó képet adott a hazai és külföldi folyamatokról, amire igen kevesen képesek Magyarországon - jelentette ki Deák Dániel politológus. A XXI.

Kategória

A balliberálisok szellemi terrorja.

Világszerte cenzúrázni és büntetni akar a balliberális szellemi terror – állítja az Origo.hu.

„Azzal nincs semmi ideológiai probléma, ha a vegán életmódot, a feminizmust vagy a multikulturalizmust reklámozzák a tömegközlekedési eszközökön. Ez csak a fejlődés, semmi más. Mostantól adott az új, 'felkent' formula: a szólás szabadsága már nem azt jelenti, hogy bármit mondhatunk, írja Mathieu Bock-Côté, az ismert és rendkívül népszerű kanadai konzervatív szociológus, az egyik legjobb francia nyelvű esszéíró a Le Figaróban. Annyi maradt mindösszesen hátra, hogy definiáljuk, mit is jelent az a kategória, amit ki lehet még mondani, de ami ennél is fontosabb az az, hogy ki lehet az, aki megmondhatja, hogy mi az, amit ki lehet mondani?”

A balliberális szellemi terror cenzúrázni és büntetni akar

Azzal nincs semmi ideológiai probléma, ha a vegán életmódot, a feminizmust vagy a multikulturalizmust reklámozzák a tömegközlekedési eszközökön. Ez csak a fejlődés, semmi más. Mostantól adott az új, „felkent" formula: a szólás szabadsága már nem azt jelenti, hogy bármit mondhatunk, írja Mathieu Bock-Côté, az ismert és rendkívül népszerű kanadai konzervatív szociológus, az egyik legjobb francia nyelvű esszéíró a Le Figaróban.

Büntetés

A gátlástalan börtönbiznisz megállítása.

A kormánypárti frakciók szerint is meg kell állítani a börtönbizniszt, azt a jelenséget, hogy a fogva tartottak milliókat perelnek ki az államtól az általuk rossznak tartott börtönviszonyok miatt – tudósít a Hirado.hu.

„Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormánypártok egyetértenek az Orbán Viktor kormányfő múlt csütörtöki évkezdő sajtótájékoztatóján elmondottakkal, miszerint gyilkosok, gyermekgyilkosok, rablók, csalók, erőszaktevők az ügyvédjeik segítségével milliókat perelnek ki az államtól a börtönkörülményekre hivatkozva. 'Ez a börtönbiznisz mára iparággá vált' – mondta a frakciószóvivő, hozzátéve: bűnözők és ügyvédek gazdagodnak ezen, a rabok fejenként 6-10 millió forintra perlik az államot, és több ezer ilyen pert indítottak dörzsölt ügyvédek a Soros-hálózat segítségével. 'A bűnözőknek nem pénzjutalom, hanem büntetés jár' – hangsúlyozta.”

Nacsa Lőrinc: A kormánypártok szerint is meg kell állítani a gátlástalan börtönbizniszt

A kormánypárti frakciók szerint is meg kell állítani a börtönbizniszt, azt a jelenséget, hogy a fogva tartottak milliókat perelnek ki az államtól az általuk rossznak tartott börtönviszonyok miatt. Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormánypártok egyetértenek az Orbán Viktor kormányfő múlt csütörtöki évkezdő sajtótájékoztatóján elmondottakkal, miszerint gyilkosok, gyermekgyilkosok, rablók, csalók, erőszaktevők az ügyvédjeik segítségével milliókat perelnek ki az államtól a börtönkörülményekre hivatkozva.

Kontroll

Király Linda döbbenetes újjászületése.

Egyre jobban van Király Linda, már majdnem legyőzte betegségét, zsugorodni kezdett az agyi cisztája, és 33 kilót fogyott – számol be róla a Blikk Online.

„Szeretnék még fogyni, de már nem ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyek, és jól érezzem magam a bőrömben. És ez már most is abszolút így van. Amint elkezdtem ezt az új életvitelt és persze a gyógyszerek szedését, sorra enyhültek, majd szűntek meg a tünetek, és mára a depresszió is a múlté. Rendszeresen járok kontrollra, és figyeljük, hogyan hatnak a gyógyszerek az agyamban lévő cisztára is, és már látjuk, hogy a kezdeti nagyságához képest zsugorodott az adenoma. Persze ez egy lassú folyamat, de nagyon örülök, hogy amiben reménykedtünk, az már most úgy tűnik, megvalósul – újságolta boldogan az énekesnő.”

Döbbenetes átalakulás: 33 kilót fogyott Király Linda

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt Király Lindánál agyi cisztát diagnosztizáltak az orvosok. Ez a betegség tehető felelőssé az énekesnő elhízásáért és kialakuló depressziójáért is. Egyszóval minden egészségügyi problémáját erre a cisztára lehetett visszavezetni. Ám miután életmódot változtatott az énekesnő állapota javulni rohamosan javulni kezdett.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88817/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?