Blogolj!

Blogstar kávéház

Szégyen

Orbán Viktor manipulációja.

Párthovatartozásuknak megfelelően bírálták, illetve védelmezték Orbán Viktor rendszerét az Európai Parlament szerda esti plenáris vitájának résztvevői – tudósít a Népszava Online.

„Az ülésen a szocialista, liberális, zöldpárti és szélsőbaloldali felszólalók előhozakodtak mindazokkal az 'aggodalomra okot adó' fejleményekkel, amelyek már az elmúlt tíz év parlamenti vitáiban is elhangzottak. A média- és az akadémiai szabadság korlátozása éppúgy szóba került, mint a romák iskolai szegregációja és a korrupció. Az Újítsuk meg Europát nevű liberális frakció egyik képviselője 'szégyennek' nevezte, amit Orbán Viktor Magyarországgal művel, és úgy fogalmazott, hogy a kormányfő 'a gyűlölet, a dezinformáció és a manipuláció birodalmát építi ki'. Többen sürgették annak a jogszabálynak a mielőbbi elfogadását, amely az uniós pénzek felhasználását a jogállam tiszteletben tartásához kötné. Molnár Csaba, a DK EP-képviselője azt mondta: Orbán addig nem fog leállni, amíg az európai döntéshozók csak az aggodalmuknak adunk hangot, és valaki jó keményen rá nem üt a kezére. A momentumos Donáth Anna szerint a Fidesz az elmúlt másfél évben 'egy újabb Sargentini-jelentésre való rombolást hajtott végre', és csak abból értene, ha a büntetés elkerülhetetlenségével szembesülne.”

"Szégyen, amit Orbán Viktor művel Magyarországgal"

Párthovatartozásuknak megfelelően bírálták, illetve védelmezték Orbán Viktor rendszerét az Európai Parlament szerda esti plenáris vitájának résztvevői. A képviselők a Magyarországgal szemben másfél éve zajló 7. cikkelyes eljárásról fejtették ki a véleményüket. A folyamatot csaknem másfél évvel ezelőtt a parlament indította el, azt kérve a kormányok képviselőiből álló döntéshozó fórumtól, az EU Tanácsától, hogy állapítsa meg: fennáll-e az uniós értékek megsértésének súlyos veszélye Magyarországon.

Lista

Cseh Katalin tombolása.

Cseh Katalin keddi másfél perces felszólalása alatt nem volt másra képes azon kívül, hogy saját hazája ellen uszítson. Ezúttal a horvát soros elnökséget biztatta Magyarország megbüntetésére – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„Cseh Katalin felszólalásában utalt arra is, hogy szerinte a Magyarországgal szembeni eljárás megkezdését szándékosan napolták és hanyagolták. A liberális politikus azt üzente Andrej Plenkovic horvát kormányfőnek, hogy reméli van elég önbizalma és bátorsága a horvát soros elnökségnek, hogy a jogállamiság bajnokaként cselekedjen. Cseh Katalin agresszívan magyar-és lengyelellenes felszólalása azért is érdekes, mert hétfőn a Soros György lapjaként is sokszor emlegetett Politico egy listát tett közzé 2020 legígéretesebb EP-képviselőiről, amelyben Cseh Katalin neve is szerepelt.”

Magyarország megbüntetését követelte a horvát soros elnökségtől a momentumos Cseh Katalin

A tegnapi nap folyamán Andrej Plenkovic, az unió Tanácsának soros elnökségét betöltő Horvátország miniszterelnöke Strasbourgban mutatta be a horvát elnökség prioritásait az Európai Parlament plenáris ülésén. A horvát miniszterelnök elmondása szerint szeretne erős üzenetet küldeni azoknak az országoknak, amelyek hosszú ideje Európa előszobájában várakoznak.

Indítvány

Az Európai Néppárt megosztottsága.

Az Európai Néppárt frakciója csekély többséggel úgy döntött, azt ajánlja tagjainak, támogassák az Európai Parlament Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárását – így Hidvéghi Balázsra hivatkozva az Origo.hu.

„A politikus közölte: a frakció megosztott volt, több delegáció jelezte, nem ért egyet a javaslattal, míg mások támogatták. A magyar delegáció mellett mások is megfogalmazták, hogy a javaslat baloldali politikai csapda, amely a néppártot nehéz helyzetbe hozza azzal, hogy a magyar és a lengyel ügyet egy határozat keretében tárgyalják – mondta Hidvéghi Balázs. A csütörtöki szavazáson a néppárt megosztott lesz, de többsége várhatóan támogatni fogja a szocialisták indítványát.”

Megosztott lesz a néppárti frakció a Magyarországról szóló szavazáson

Az Európai Néppárt frakciója csekély többséggel úgy döntött, azt ajánlja tagjainak, támogassák az Európai Parlament Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárását - közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban szerdán, a néppárti vita után. A politikus közölte: a frakció megosztott volt, több delegáció jelezte, nem ért egyet a javaslattal, míg mások támogatták.

Per

A börtönbiznisz dübörgése.

Mára tízmilliárdos iparággá vált a börtönbiznisz, amelyen bűnözők, dörzsölt ügyvédek és Soros-szervezetek gazdagodnak – fogalmaz a KDNP-s Nacsa Lőrinc a Hirado.hu cikkében.

„A politikus szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek teljesen igaza van abban, hogy véget kell vetni a börtönbiznisznek. Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: börtönben ülő bűnözők – köztük gyilkosok, gyermekgyilkosok, erőszaktevők, csalók vagy rablók – a dörzsölt ügyvédeik és a Soros-hálózat segítségével elképesztő összegeket perelnek ki az államból a börtönkörülményekre hivatkozva.”

Fidesz-KDNP: Tízmilliárdos iparággá vált a „börtönbiznisz"

Mára tízmilliárdos iparággá vált a börtönbiznisz, amelyen bűnözők, dörzsölt ügyvédek és Soros-szervezetek gazdagodnak - mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek teljesen igaza van abban, hogy véget kell vetni a börtönbiznisznek.

Szív

Köllő Babett péniszképei.

Nem kímélik a férfiak Köllő Babettet, aki most az Instagramon beszélte meg követőivel a sajátságos udvarlási technikákat – mutatja be a Blikk Online.

„Vicces videósorozatot indított Köllő Babett, amelynek a második részével jelentkezett be az Instagram-oldalán. A gyönyörű színésznő – annak ellenére, hogy köztudottan férjnél van – rengeteg különleges ajánlatot kap, ebből szemezgetett most követőinek. Babett elárulta, nem csak udvarló üzenetek, de péniszképek is befutnak néha a levelezéseibe, sőt volt, aki fia dicséretével szerette volna megnyerni a szőkeség szívét, akinek egyébként csak egy lánya van.”

Köllő Babettet péniszképekkel bombázzák - Elmesélte a tapasztalatait

Vicces videósorozatot indított Köllő Babett, amelynek a második részével jelentkezett be az Instagram-oldalán. A gyönyörű színésznő - annak ellenére, hogy köztudottan férjnél van - rengeteg különleges ajánlatot kap, ebből szemezgetett most követőinek. Babett elárulta, nem csak udvarló üzenetek, de péniszképek is befutnak néha a levelezéseibe, sőt volt, aki fia dicséretével szerette volna megnyerni a szőkeség szívét, akinek egyébként csak egy lánya van.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/88961/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?