Blogolj!

Blogstar kávéház

Sasszé

Karácsony Gergely zsarolása.

A főpolgármester újabb feltételek teljesítéséhez kötné a kormánnyal való együttműködést – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

Karácsony Gergely a 24.hu számára adott legfrissebb interjújában minden eddiginél több pénzt kér a kormánytól és új feltételeket is megnevez a kormánnyal való együttműködéshez és az eddigi megállapodások teljesítéséhez. A főváros balliberális vezetője a jelenlegi budapesti költségvetés kétszeresét kéri a kormánytól. A kormány és Budapest új vezetése között már megkötött megállapodások vonatkozásában pedig arra utal, hogy azok csak akkor teljesülhetnek, ha az állami kukaholding kifizeti azt az összeget a fővárosnak, amit a budapesti városvezetés most követel. A kormány első reagálásaként Karácsony Gergely kijelentéseire azzal reagált Fürjes Balázs államtitkár, hogy: Budapest nem csatatér.”

Karácsony újabb feltételek teljesítéséhez kötné a kormánnyal való együttműködést

Karácsony Gergely a 24.hu számára adott legfrissebb interjújában minden eddiginél több pénzt kér a kormánytól és új feltételeket is megnevez a kormánnyal való együttműködéshez és az eddigi megállapodások teljesítéséhez. A főváros balliberális vezetője a jelenlegi budapesti költségvetés kétszeresét kéri a kormánytól.

Büntetés

A hálapénz mérgezése.

A Cser Ágnes nyilatkozata utáni helyzet azért különösen pikáns, mert az orvosi kamara eddig a szakszervezet meghívott társaként vett részt az úgynevezett sztrájktárgyalásokon, és mindeddig nem volt jele, hogy a törésvonal lenne a munkavállalókat képviselők, illetve a tárca között. Fókuszban a hálapénz mérgezése – összegez a Népszava Online.

„Meghökkenést keltett Horváth Ildikó egy másik megjegyzése: arról beszélt, hogy a hálapénz adását és elfogadását döntően etikai kérdésnek tartják a tárcánál, és meglepődtek az orvosi kamara javaslatán, amely büntetné a paraszolvenciát. Az orvosi kamara által szorgalmazott büntethetőség ugyanis nem új felvetés. Ez már a MOK régi vezetésének 2018 tavaszán nyilvánosságra hozott hat pontjában is olvasható. Ezért leginkább az különös, hogy mindez meglepte az ágazat vezetőjét.”

A hálapénz megmérgezi a bértárgyalásokat is

A Cser Ágnes nyilatkozata utáni helyzet azért különösen pikáns, mert az orvosi kamara eddig a szakszervezet meghívott társaként vett részt az úgynevezett sztrájktárgyalásokon, és mindeddig nem volt jele, hogy a törésvonal lenne a munkavállalókat képviselők, illetve a tárca között.

Terv

A balliberálisok boszorkányüldözése.

Megszavazta az Európai Parlament a Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárás folytatását. A politikai boszorkányüldözésnek is nevezhető koncepciós eljárás már a józan ész határait súrolja – állítja az Origo.hu.

„Az egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy Magyarországot azért támadják az EP balliberális-bevándorláspárti erői, mert a migrációs válság kezdete óta következetesen ellenáll a magyar kormány a kötelező betelepítési kvótának. Az ugyanis súlyos biztonsági kockázatot jelentene az országnak, másrészt óriási pénzügyi fenyegetettséget eredményezne. A fejlesztési terveket, a nyugdíjemelést, a családtámogatást is veszélybe sodorná, ha bevándorlóországgá válnánk.”

Boszorkányüldözés Magyarország ellen: jogsértő határozatot szavaztak meg

Megszavazta az Európai Parlament a Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárás folytatását. A politikai boszorkányüldözésnek is nevezhető koncepciós eljárás már a józan ész határait súrolja. A baloldali képviselők a Soros-kórus jelszavait ismételgették a szerdai vitában, és most nemcsak a szavazási szabályokat szegték meg - mint a Soros-Sargentini-jelentés vitájában -, hanem az uniós alapszerződést is felrúgták, hogy kiterjeszthessék a hamis vádakat.

Figyelmeztetés

Magyarország tejfölösödése.

Péntekre is az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat – jelenti a Hirado.hu.

„Az MTI-hez csütörtök este eljuttatott veszélyjelzésében azt írták: folytatódik a borult, párás idő az ország döntő részén, többfelé sűrű köddel. A borult területeken kialakulhat ónos szitálás, hószállingózás, szemcsés hó. Az előrejelzés szerint pénteken a leghidegebb órákban mínusz 6 és 0, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet, de ahol kisüt a nap, ennél pár fokkal több is lehet.”

Marad a ködös idő, péntekre is figyelmeztetést adtak ki

Péntekre is az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez csütörtök este eljuttatott veszélyjelzésében azt írták: folytatódik a borult, párás idő az ország döntő részén, többfelé sűrű köddel. A borult területeken kialakulhat ónos szitálás, hószállingózás, szemcsés hó.

Automata

Friderikusz Sándor tanácstalansága.

Meglepő helyzetben, a metróaluljáróban kapták lencsevégre Friderikusz Sándort – számol be róla a Blikk Online.

„Hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb tévése jó ideje eltűnt a képernyőről. Legutóbb 2016-ban láthattuk a TV2-n az Összezárva Friderikusszal, illetve az ATV-n Friderikusz című közéleti műsorában, ám azóta nagy a csend körülötte. Magánéletét mindig óvta, így azt sem lehet tudni, hogyan telnek hétköznapjai. Szemfüles olvasó-riporterünk, Erdély Bernadett (34) azonban legalább egy kérdésre megadta a választ, mégpedig, hogy Fridi Budapesten van, ugyanis a minap a kisföldalatti Vörösmarty téri megállójában fotózta le, amint a tévésen éppen kifogott a tömegközlekedés jegyautomatája. – A hangjára lettem figyelmes. Tanácstalanul állt az automata előtt, végül az ellenőrtől kért segítséget, hogy jegyet vegyen. Azt mondta, nem szokott metrózni, nem tudja, hogyan kell használni az automatát. Nagyon meglepődtem, hogy egy ekkora sztár tömegközlekedéssel jár – magyarázta a képeken szereplő jelenetet a fotók beküldője, akinek jár a tízezer forint.”

Nem is gondolná, hol kapták lencsevégre Friderikusz Sándort - fotó

Hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb tévése jó ideje eltűnt a képernyőről. Legutóbb 2016-ban láthattuk a TV2-n az Összezárva Friderikusszal, illetve az ATV-n Friderikusz című közéleti műsorában, ám azóta nagy a csend körülötte. Magánéletét mindig óvta, így azt sem lehet tudni, hogyan telnek hétköznapjai.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89020/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.03.28. 22:05
Franciaország drámai hibái, a koronavírus magyar modellje, az ellenzék sorozatos hazugságai, Orbán Viktor tiszteletadása és Görög Zita ínycsiklandozó finomságai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.27. 22:35
Az Európai Unió bűnös tétlensége, a magyar honvédség stratégiai küldetése, a migrációs járványveszély kihívásai, Donald Trump kétirányú utcája és Novak Djokovic milliós adakozása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.27. 04:55
A koronavírus terjedése, az adatvédelem felülírása, a mentősök hálaműsora, a magyar válságkezelés példája és Demcsák Zsuzsa esküvői halasztása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.26. 05:20
A balliberális ellenzék kettős mércéje, Donald Trump ellenségei, a koronavírus rohama, az Orbán-kormány gyakorlatiassága és L. L. Junior óvatossága csütörtöki online lapszemlénkben.

Kijárási korlátozás elrendelésére kizárólag a kormány jogosult

2020.03.25. 14:30
A veszélyhelyzetben érvényes szabályozás nem nyújt jogi alapot arra, hogy a polgármesterek a településükön a lakosság szabad mozgására vonatkozóan …

Újból csökken a benzin ára

2020.03.25. 12:50
A koronavírus miatt az elmúlt hetekben óriásit zuhantak az üzemanyag árak, pénteken pedig újabb csökkenés várható.

Blogstar kávéház

2020.03.24. 22:25
Az ellenzéki pártok démonizálása, a válságkezelés tartalékai, a koronavírus-járvány terrorveszélye, a felvásárlási láz csökkenése és Csonka András kattogásai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.24. 05:25
Nagy-Britannia kijárási tilalma, Csehország bocsánatos bűnei, a balliberális véleményvezérek támadása, a Soros-kórus mozgósítása és Kammerer Zoltán csúcsformája keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.23. 05:05
Az új világ megfeszített küzdelme, a járvány életbevágó kérdései, az ellenzék felelőtlen viselkedése, a liberálisok csordaimmunitása és Radics Gigi forró szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.03.22. 05:20
Az otthonmaradás celebkampánya, a home office kihívásai, a készpénz kockázatai, a fertőzés bűntudata és Benkő László különleges jubileuma vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?