Blogolj!

Blogstar kávéház

Tőke

Orbán Viktor békétlen békéje.

Ha a miniszterelnök nem tanúsít jogkövető magatartást, a kormány milyen alapon várja el az egyszerű állampolgároktól, hogy betartsák a törvényeket? – kérdezi a Népszava Online.

„A tájékoztató során az államtitkár többször elmondta, hogy Gyöngyöspatán egy 'Soros György által támogatott alapítvány' kelti a feszültséget, politikai tőkét akar kovácsolni az ügyből. Kérdésünkre, hogy a miniszterelnök kijelentései mennyiben a társadalmi békét szolgálták, Rétvári Bence azt állította: a kormányfő szándéka az, hogy az emberek békében tudjanak egymás mellett élni, míg az ilyen perek békétlenséget keltenek.”

Orbán így akar békét

Ha a miniszterelnök nem tanúsít jogkövető magatartást, a kormány milyen alapon várja el az egyszerű állampolgároktól, hogy betartsák a törvényeket? - kérdeztük Rétvári Bencét, aki a gyöngyöspatai kártérítés témájában hirdetett sajtótájékoztatót. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára erre közölte, hogy a kormány jogkövető magatartást tanúsít.

Tevékenység

A momentumos kisasszonyok hőbörgése.

Az elmúlt napokban igazán kitettek magukért a liberális Momentum Mozgalom EP-képviselői. Amellett, hogy a saját hazájukat árulták és Magyarország megbüntetését követelték, még pár grimaszt is elsütöttek. Ez aztán a politikai teljesítmény – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„Szerdán és csütörtökön a momentumos képviselők nyegle kötekedéssel, grimaszolással folytatták a 'munkát', amit valljuk be még az Európai Parlamentben sem díjaznak igazán, hiszen egészen szimplán bunkóság. Bár lehet, hogy Cseh Katalin és Donáth Anna úgy gondolják, hogy az artikulálatlan hőbörgés 'szexi' és 'trendi', esetleg 'fiatalos' abban azért megegyezhetünk, hogy semmiképpen sem intelligens tevékenység. A momentumos kisasszonyok valamit nagyon benéztek, ugyanis a hőbörgés önmagában nem nevezhető munkának sem. Képzeljük el mi lenne, ha momentumos hölgyemények esetleg a magyar parlamentben ülnének és Tordai Bencét vagy Hadházy Ákost kapnák játszópajtásnak...”

A momentumos EP-képviselők teljesítménye egy GIF-ben

Az elmúlt pár nap az Európai Parlament hisztériájáról szólt, hiszen az EP még mindig képtelen megemészteni a magyar álláspontot a bevándorlás kérdésében. A politikai boszorkányüldözéssé fajuló vitában a magyar ellenzék képviselői is kivették a részüket, bár nekik igencsak érdekes a felfogásuk arról, hogy mit is lehet politikai munkának, teljesítménynek nevezni.

Határozat

Az Európai Néppárt sorososodása.

Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból – állítja a Fidesz kommunikációs igazgatója az Origo.hu-n.

„Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a 'Soros-úthenger'; sok néppárti képviselő a 'Soros-hálózat' része – közölte Hollik István. A vita nem a jogállamiságról szól, ez egy politika bosszúhadjárat – mondta annak kapcsán, hogy az Európai Parlament csütörtökön, részben néppárti szavazatokkal, elmarasztaló határozatot fogadott el a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről. A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: az Európai Néppárt már se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem jobbközép, mélyen benne van annak a Soros-hálózatnak a tevékenysége, befolyásvásárlása, amely birodalmat épít, holott csak a nemzet boldogulása lehet a cél.”

Hollik István: Nem őszinte az Európai Néppárt

Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este. Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a "Soros-úthenger"; sok néppárti képviselő a "Soros-hálózat" része - közölte Hollik István.

Kép

A 444 hamisítása.

A szavazás előtt egy nappal, szerdán tartott vitát az Európai Parlament a magyar jogállamiságról – akkor szinte teljesen üres volt az ülésterem. A 444.hu azonban egy olyan képpel közölt cikket a vitáról, amelyen a képviselők jelen vannak a teremben, vagyis hamisítást tett közzé – így a Hirado.hu.

„Ha a Fidesz szerint minden rendben van a jogállamisággal, akkor miért ellenzi, hogy jogállamisági garanciákhoz kössék az uniós pénzeket? – címmel tudósított szerdán a 444.hu a magyar és a lengyel jogállamiságról szóló európai parlamenti vitáról. Az ülésről szóló cikküket két órával a vita után tették közzé. Az írást mégis egy olyan képpel osztották meg, amelyen az ülésteremben tömött sorokban ülnek a politikusok, vagyis a cikkhez egy nyilvánvalóan nem a szerdai jogállamisági vitán készült képet csatoltak.”

Hamisítás a 444-en - szinte üres volt az ülésterem, mégis telt házas képet mutattak

A szavazás előtt egy nappal, szerdán tartott vitát az Európai Parlament a magyar jogállamiságról - akkor szinte teljesen üres volt az ülésterem. A 444.hu azonban egy olyan képpel közölt cikket a vitáról, amelyen a képviselők jelen vannak a teremben, vagyis hamisítást tett közzé - hangzott el az M1 Híradójában.

Torta

Csonka András viharos köszöntése.

Alapvetően nincs jóban a születésnapokkal Csonka András (55), de idén csupa olyan meglepetés érte, amely miatt még élvezte is ezt a napot. A több száz köszöntés mellett az esti, Legénybúcsú című előadás előtt olyan történt vele, amire egyáltalán nem számított – számol be róla a Blikk Online.

„Alig pár perccel a kezdés előtt egyszer csak megjelent a nővérem és a férje az ajtóban egy tortával. Szegedről jöttek meglepni, ami azért is megható, mert a nővérem hajnalban kelt, a sógorom orvosként meg másnap hattól már ügyeletben volt. Jólesett, és végre látták is az előadást, amelyet tavaly nyáron nem tudtak, mert a vihar elmosta a siófoki szabadtéri fellépést – emlékezett vissza Csonka, aki a Játékszín darabjának szünetében a kollégáival el is fogyasztotta a tortát, a színművész nem sejtette, hogy a köszöntésnek ez még csak az első felvonása volt.”

Meglepetés: a színpadon ünnepelték Csonka Andrást

Budapest - Alapvetően nincs jóban a születésnapokkal Csonka András (55), de idén csupa olyan meglepetés érte, amely miatt még élvezte is ezt a napot. A több száz köszöntés mellett az esti, Legénybúcsú című előadás előtt olyan történt vele, amire egyáltalán nem számított.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89059/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. 11:55
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Blogstar kávéház

2020.04.04. 21:40
A maszkviselés egyszeregye, az ellenzék hiteltelensége, Olaszország csúcspontja, Svédország következetlensége és Ubrankovics Júlia szexi karanténszelfije online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 22:10
Az Európai Néppárt boszorkányüldözése, Brüsszel sértegetései, Giuseppe Conte felelőtlensége, a veszélyhelyzete próbatétele és Jaksity Kata állásvadászata online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 04:55
Az Európai Unió munkahelyvédelmi akcióterve, Brüsszel övön aluli támadása, a német munkanélküliség elszabadulása, Karácsony Gergely kudarca és Csukás István utolsó kívánsága pénteki online lapszemlénkben.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02. 07:30
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban …

Blogstar kávéház

2020.04.02. 05:15
A kormánykommunikáció kacskaringói, Karácsonyék hatalomféltése, a koronavírus-járvány tézisei, a migráció kockázatai és Vámos Erika lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Koronavírusos Győr polgármestere

2020.04.01. 21:45
Dézsi Csaba András az első magyar politikus, aki igazoltan megfertőződött a koronavírussal.

Gulyás Gergely: változatlanok maradnak a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben

2020.04.01. 16:15
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint …

Újabb hat repülőgép hoz védőeszközöket Budapestre

2020.04.01. 13:15
Ahogy már múlt héten is több tonna védőfelszerelés érkezett Magyarországra, úgy most szerdán is hat repülőt várnak Budapestre.

Budapesten van a legtöbb koronavírusos megbetegedés

2020.04.01. 08:20
Sokáig szenzitív adatként kezelték a betegek adatait, valamint a megbetegedések országos eloszlását, de a hivatalos kormányzati oldalon már megtalálhatóak a pontosabb országos adatok is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?