Blogolj!

Dézsi: Győr nem lett ellenzéki bástya

Az új fideszes polgármester azt ígéri, kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, civil szervezettekkel, kamarákkal a város fejlesztéséről.

Fotó, videó: Facebook/Dézsi Csaba András

Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese, aki hatalmas fölénnyel, 23 932 szavazattal, 56,14 százalékos támogatással utasította maga mögé az összeellenzéki Pollreisz Balázst (39,05) százalék.

Sima Fideszes siker a győri időközi polgármester-választáson

Dézsi Csaba András a szavazatok 100 százalékos feldolgozottságánál a voksok 56 százalékát tudhatja magáénak. A Fidesz bejelentette, hogy megnyerte az időközi polgármester-választást Győrben. A valasztas.hu hivatalos adatai szerint a szavazatok 100 százalékos feldolgozottsága alapján 56-39 százalékos arányban nyerte meg a győri időközi polgármester-választást Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje az ellenzéki összefogás jelöltjével, Pollreisz Balázzsal szemben.

A frissen megválasztott polgármester az M1-en elmondta: a választás fő kérdése volt, hogy az emberek megértik-e a kampányt, azt, hogy nyitott várost tervez és együtt építeni tovább Győr városát, vagy pedig bástyát képez az ellenzék Győrben, azért hogy a kormánnyal csatározzon. Emlékeztetett arra, hogy Győrben a 15 fős testület több mint 2/3-át teszi ki a Fidesz-KDNP frakciója, célszerű, hogy a polgármester is ebben a konstrukcióban dolgozzon.

Elmondta: kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, civil szervezettekkel, kamarákkal, mert íróasztal mellett nem mindig lehet jó megoldást találni.

Dézsi Csaba András szerint volt tétje a választásnak, nem lehet megelégedni az elért eredményekkel. Az MTI összefoglalója szerint jelezte, abban hisz, hogy a munkát csinálni kell, célja, hogy felpörgessék az ügyintézést a városházán.

„Fölényesen győzött a Fidesz-KDNP jelöltje Győrben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek az időközi polgármester-választáson és szavazatukkal Dézsi Csaba Andrást és a fejlődést támogatták. Gratulálunk Győr új polgármesterének, és jó munkát kívánunk neki”

– kommentálta az eredményt a Fidesz.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89563/pics/lead_800x600.jpg
Dézsi Csaba András,Fidesz,Győr,időközi választás,KDNP,Polgármester,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-27 13:05:09
A győrieknek - ellentétben a budapestiekkel, és néhány begyepesedett agyú, vidéki várossal, mint pld. Szeged - helyén van (volt) az eszük.
Ennyi !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A Fidesznek kedvez, ha egy listán „gyurcsányozódik össze” az ellenzék

2020.07.09. 12:35
Végleg elveszthetik identitásukat, sőt, el is tűnhetnek egyes pártok, ha mindenki mindenkivel gátlások nélkül összefog.

Kocsis Máté: nyilvános listát a pedofilokról!

2020.07.08. 20:35
A Fidesz frakcióvezetője szerint undorító, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan.

Ha már nem segítette a védekezést, tovább mocskolja a kormányt a baloldal

2020.07.08. 18:40
Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják, akkor meg az. Úgy vannak vele, mint azzal a bizonyos sapkával. Akcióban a fakenews-gyáros ellenzék.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről!

2020.07.06. 16:45
A Fidesz közleményben reagált Korózs Lajos (MSZP) azon elképesztően pofátlan nyilatkozatára, melyben a kormányt szólítja fel arra, hogy tegye biztonságossá az …

Orbán Viktor: Új lendületet kaphatnak a horvát-magyar kapcsolatok

2020.07.06. 16:00
Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) elnökének a párt választási győzelméhez; …

A Fidesz megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét

2020.07.05. 19:15
A Fidesz-KDNP a 2021-es központi költségvetés elfogadásával a válságos idők ellenére is biztosítja a 13. havi nyugdíj visszaépítését, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét – mondta …

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

A kamuvideósok tovább támadják Magyarország védekezését

2020.07.02. 18:55
Bangóné Borbély Ildikó és Korózs Lajos alulmúlhatatlan „álompárosa” volt a soros a koronavírus-járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés szocialista …

Feloszlatja magát Balatonszepezd képviselő-testülete

2020.06.27. 18:00
Balatonszepezdről legutóbb az önkormányzati választások környékén hallhattunk, ugyanis a balatonparti város volt egyike azon két magyarországi településnek, ahol senki sem szeretett …

Ezeket a cikkeket olvastad már?