Blogolj!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium

A röszkei események után a Belügyminisztériumban összeült a Migrációs Munkacsoport koordinációs ülése, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Az ülés után Pintér Sándor belügyminiszter, Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója tartott sajtótájékoztatót - számolt be róla  M1 híradója.

A teljes déli határszakasz ellenőrzését rendelték el a hajnalban történtek miatt

– hangzott el a Migrációs Munkacsoport ülése utáni sajtótájékoztatón. Az eseményen Papp Károly ismertette, hogy a szétszóródott migránsok miatt a Csongrád megyei rendőrök oldal és mélységi zárást hajtottak végre, a zárás jelenleg is tart, erről a területről nem juthatnak ki az illegális bevándorlók.

Bakondi György közölte: a szerb-magyar határ komoly nyomás alatt áll, ebben az évben több mint 3400-an kísérelték meg illegálisan átlépni.

„Ez egy kirívó, erőszakos, csoportos áttörési kísérlet volt, amelyet fiatal férfiak hajtottak végre szemmel látható szervezettséggel, erőszakos fellépéssel, egy emblematikus helyszínen. A rendőri erők jól vezetettséggel, gyors reagálással és technikai biztosítással teljesítették a szolgálati kötelezettségüket. A többlépcsős, többvonalas határőrizeti rendszer eredményesen szolgálja a magyar határ őrizetét és a magyar emberek biztonságát”

– jelentette ki Bakondi György.

(Fotók: MTI - Molnár Edvárd)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89628/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Belügyminisztérium,határvédelem,migráció,Röszke
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?