Blogolj!

Ittasan vezetett a szocialista politikus, az ellenzék szerint csak "kis baki" történt

(Fotó: Facebook/Horváth Tamás)

Horváth Tamás a helyi gimnázium báljáról tartott hazafelé, mikor a rendőrök megállították. az MSZP–DK–Jobbik–LMP koalíció alatt létrehozott, Veled a Városunkért Egyesület frakcióvezetőjével szemben büntetőeljárást indítottak.

Ennek ellenére Horváth Tamás nem mondott le képviselői mandátumáról, csak a frakcióvezetői posztról távozott. LMP-s képviselőtársa szerint „kis baki” történt, jobbikos kollegája úgy gondolja Horváth legalább beismerte tettét, más hasonló esetben ennyit se tesz meg.

Bár Horváth azt írta, "majd harminc éve szereztem meg a vezetői engedélyem, ez idáig nem fordult velem elő hasonló", ha lehet hinni a helyi pletykáknak ez nem teljesen igaz, a helyi politikust nem igazán érdekelte, ha ittasan kellett kocsiba ülnie.

Viszont most nem ússza meg egykönnyen, ha valaki ellen büntetőeljárást kezdeményeznek, az azt jelenti, hogy nem kis mennyiségű alkohol volt a vérében, pláne ha még azt is hozzátesszük, hogy a politikust vérvételre is elvitték.

Érdekesség, hogy a politikus felesége a helyi gimnázium tanári karának tagja, és a házaspár volt az is, aki a a nem éppen kultiralt beszéfdeiről híres diák, Nagy Blanka politkai szereplését is egyengette.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89655/pics/lead_800x600.jpg
büntetés,DK,ittas vezetés,Jobbik,LMP,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-21 16:44:30
A jelenlegi - igen gyakori - tökéletesen részrehajló, a diplomás kommunistákat kiemelten támogató, pártoló bírói ítéleteket figyelgetve, lehet, hogy még ki is tüntetik ezt a nyavalyást !!!!!
(bangóné szerint hejjessenn: nyavajjástt, mert múlt idő !!!!!!!)
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

A kamuvideósok tovább támadják Magyarország védekezését

2020.07.02. 18:55
Bangóné Borbély Ildikó és Korózs Lajos alulmúlhatatlan „álompárosa” volt a soros a koronavírus-járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés szocialista …

Belső vizsgálat indul az MSZP-ben az álmentős videó miatt

2020.06.10. 09:05
Lesz vizsgálat és felelősségrevonás a pártban a botrány miatt - mondta Szakács László, az MSZP elnökhelyettese az ATV Start című műsorában. Elmondta az MSZP-ben egy …

Nem hazudtolta meg magát Ujhelyi

2020.06.06. 22:10
Hiába van hétvége, a szocialisták pofázógépe nem pihen, most is jó sok marhaságot hordott össze.

Tovább apad a Jobbik-frakció

2020.05.27. 17:50
Farkas Gergely eddigi frakcióvezető-helyettes és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából; ezt mindketten szerdán jelentették be.

Gyurcsányék sumákolnak, az ÁSZ felfüggesztette a DK költségvetési támogatását

2020.05.21. 13:10
Amíg a párt nem állítja helyre törvényes gazdálkodását és ezt dokumentumokkal nem tudja igazolni, addig az Állami Számvevőszék …

Rendkívüli: kivágná a parlamentből egyik képviselőjét a Jobbik

2020.05.20. 20:25
Folytatódik a leszámolás a balliberális oldalra sodródó pártban: a korábbi patrónus, Simicska Lajos bizalmasaként emlegetett Varga-Damm Andrea lett a bűnbak, hogy …

Fidesz: Gy. Németh számoljon el az idősotthon botránya ügyében!

2020.04.22. 19:35
A kormánypárt arra kíváncsi, mit titkol a balliberális fővárosi vezetés no meg a DK-s alpolgármester a koronavírus-gócponttá vált Pesti úti idősotthon kapcsán.

Saját koalíciós partnerei támadják Göd Momentumos polgármesterét

2020.04.10. 12:30
Az LMP, a DK és a Jobbik képviselője az országos vezetőknél jelentette fel levélben a momentumos Balogh Csabát, akit alkalmatlannak és diktatórikusnak tartanak.

Fidesz: az EU nem adott forrást a koronavírus elleni védekezésre

2020.03.27. 18:50
A kormánypárt szerint nincs új a nap alatt: hazudik az MSZP.

Ezeket a cikkeket olvastad már?