Blogolj!

Több ezren tüntettek a képződményező Niedermüller ellen Budapesten

A tömeg az erzsébetvárosi, keresztényeket becsmérlő DK-s polgármester lemondását követelte. A demonstrálók teljesen megtöltötték az Erzsébet körutat a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Niedermüller Péter valóságos bombát dobott le a magyar közéletre néhány nappal ezelőtti meggondolatlan kijelentésével. Az ellenzéki politikus - ahogy azt már oly sokan tudják - "rettenetes képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket, ezért gyűlt össze a tiltakozó tömeg csütörtökön.

A demonstráción részt vett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, és úgy fogalmazott: Niedermüller Péter mondatai azt bizonyítják, hogy "a keresztény szabadság elvesztése csupán egy kormányváltásnyira van tőlünk". Hollik hozzátette, most már egészen világos, hogy Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni. A kommunikációs igazgató szerint félelmetes Niedermüller kijelentése, de még félelmetesebbnek nevezte, hogy gondolatait később is megerősítette és nem kért bocsánatot azért, amit mondott.

A keresztény emberek a szabad akaratot tartják a jóisten egyik legnagyobb ajándékának, ezért a keresztény ember csak demokrata lehet. Ám, aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata

- húzta alá Hollik István.

A demonstráción felszólat a Blogstar bloggere, Bayer Zsolt újságíró, publicista is, aki beszédében kiemelte, ma a világban azokat a napokat éljük, amikor a "Niedermüller Pétereket" piedesztára emelik. Úgy folytatta: ma ugyanígy piedesztára emelik az erőszaktevőket, az őket mentegető bírákat, az iskolakerülőket és ott társaikat bántalmazókat, valamint a tanárverőket, és azokat, akik mindezért milliós kártérítést kapnak.

"A határokat eltüntetni akarókat és a nyitott társadalomról hallucinálókat az isteni és természeti törvényeket semmibe vevőket, a férfiasság és a nőiesség tagadóit és üldözőit, a hagyományos család gyűlölőit, minden deviancia, betegség, torzlelkűség imádóit, a hagyományok leköpdösőit, az erő, a kiválóság és minden hierarchia tagadóit, a nemzeti lét gyilkosait manapság szintén piedesztára emelik. És ezeknek a szemében mi vagyunk a rettenetes képződmények"

- fogalmazott Bayer Zsolt, aki hozzátette:

"a mi dolgunk az ellenállás, és annak kimondása, miszerint a bűn soha nem kérheti számon az erényt".

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke úgy fogalmazott, nem várhatunk többet az ilyen megnyilatkozásoknál a Niedermüller és Gyurcsány féle politikusoktól, hiszen jól emlékezhetünk arra, miként gyalázták meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját. Illés Boglárka kijelentette, felszólítják az ellenzéket és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy ne mosdassák tovább Niedermüller Pétert, és felszólítják a polgármestert, hogy vonuljon vissza a közélettől.

Azbej Trisztán, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára beszédében a többi között arról szólt, hogy ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon, mert 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldöztetést a hite miatt. Szavai szerint keleten a templomokat felrobbantják, a keresztény embereket meggyilkolják, nyugaton a templomokat bezárják, Magyarországon viszont felújítják azokat.

"Nem engedhetjük, hogy embereket az identitásuk miatt üldözzenek"

- húzta alá.

Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke felszólalásában a többi között arra is utalt, hogy Niedermüller Péter a kijelentésével megszegte polgármesterként az alaptörvényre tett esküjét, amely védi a keresztény értékeket. Bajkai István többször is "anarchista szövetségnek" nevezte a Demokratikus Koalíciót, amely "se nem demokrata, se nem koalíció".

A tüntetésen a többi között magyar nemzeti színű, székely, lengyel és árpádsávos zászlókat lengettek, a magasba emelt molinókon a "No to rassism", illetve a "Nem akarunk rasszista polgármestert" feliratok voltak olvashatóak. A tömeg a többi között a "Gyurcsány takarodj!", "Mondjon le!", és a "Nem félünk!" rigmusokat skandálta.

A tüntetőket a polgármesteri hivatal elé kifüggesztett molinóra kiírt - Karinthy Frigyestől származó idézet - várta:

"Sose voltam barátja faji elméleteknek: szerény nézetem szerint két ember közt nagyobb a különbség, mint két fajta között".

A körút túloldalán néhány ellentüntető demonstrált, akik megafonba kiabált jelszavakkal és felerősített zeneszámokkal próbálták megzavarni a tüntetést.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89730/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,budapest,kereszténység,Niedermüller Péter,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-31 17:23:15
Értsük már meg végre, hogy ez ellen a szemétláda, apagyilkos kinézetű állat - meg a gyökér haverjai - ellen elsősorban nem tüntetni kell, hanem már régen fel kellett volna jelenteni, meghurcolni, és leperelni róla, meg a rohadék bandájáról még a gatyát is.
Értsük már meg végre, hogy immár kilenc évet késtünk a keményebb fellépéssel, és pont emiatt szemtelenedtek el ezek a fényre sötétülő gazemberek, mint a piaci döglegyek !!!!
Mire várunk még akkor, amikor a kormány rajongókinak egyre szélesebb tábora követeli az azonnali, kemény fellépést ezekkel a szemétládákkal szemben ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Idén nyáron is tüzes pokol lesz a 3-as metrón

2020.07.01. 19:55
Klíma ugyanis egyelőre biztosan nem kerül a szerelvényekbe. Ezt már február óta tudjuk és a koronavírus-járvány sem segített a helyzeten.

Július 1-jén újraindulnak a fővárosi kéményellenőrzések

2020.06.25. 11:15
A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet elmúltával július 1-jével ismét megkezdődnek az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzések Budapesten.

Döntött a fővárosi közgyűlés: drágul a parkolás Budapesten

2020.06.24. 14:55
A parkolási rendelet módosításáról döntött szerdán a fővárosi közgyűlés. Több kerület parkolási zónáiban emelkedik a parkolási díj augusztus 1-től.

Durván lecsapott a vihar a fővárosra

2020.06.14. 15:10
Csak úgy ömlött az eső vasárnap Budapesten, mintha dézsából öntötték volna. Több utcát teljesen elárasztott a víz.

Nagy Blanka pert vesztett Bayer Zsolt ellen

2020.06.09. 21:50
A Pesti Központi Kerületi Bíróság felmentette Bayer Zsoltot abban a becsületsértési perben, amit Nagy Blanka indított ellene.

Szombattól rövidített útvonalon jár a 2-es villamos

2020.06.09. 20:25
Szombattól nem árt résen lennünk, ha a fővárosban közlekedünk, ugyanis rövidített útvonalon fog járni a 2-es villamos a Soroksári út és a Haller utca csomópontjánál épülő új …

Felújításra kell számítani a 4-6-os vonalán

2020.06.08. 19:05
Ha nyár, akkor felújítások. Ez most sem lesz másként, június 11-től a 4-6-os villamos budai szakasza lesz soron.

Ősszel avatják fel a Hableány áldozatainak emlékművét

2020.06.08. 18:15
Szijjártó Péter Facebook-bejegyzése szerint már tervezik és várhatóan idén ősszel felavatják a Hableány sétahajó balesete áldozatainak emlékművét Budapesten.

A keresztény összefogás győzheti le a világjárványt

2020.05.30. 21:30
Pünkösd kiváló alkalmat teremt rá, hogy a kereszténység magába nézzen, átgondolja, értékelje helyzetét.

Így járnak a BKK járatai a pünkösdi hétvégén

2020.05.29. 14:35
A BKK tájékoztatása szerint pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint …

Ezeket a cikkeket olvastad már?