Blogolj!

Több ezren tüntettek a képződményező Niedermüller ellen Budapesten

A tömeg az erzsébetvárosi, keresztényeket becsmérlő DK-s polgármester lemondását követelte. A demonstrálók teljesen megtöltötték az Erzsébet körutat a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Niedermüller Péter valóságos bombát dobott le a magyar közéletre néhány nappal ezelőtti meggondolatlan kijelentésével. Az ellenzéki politikus - ahogy azt már oly sokan tudják - "rettenetes képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket, ezért gyűlt össze a tiltakozó tömeg csütörtökön.

A demonstráción részt vett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, és úgy fogalmazott: Niedermüller Péter mondatai azt bizonyítják, hogy "a keresztény szabadság elvesztése csupán egy kormányváltásnyira van tőlünk". Hollik hozzátette, most már egészen világos, hogy Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni. A kommunikációs igazgató szerint félelmetes Niedermüller kijelentése, de még félelmetesebbnek nevezte, hogy gondolatait később is megerősítette és nem kért bocsánatot azért, amit mondott.

A keresztény emberek a szabad akaratot tartják a jóisten egyik legnagyobb ajándékának, ezért a keresztény ember csak demokrata lehet. Ám, aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata

- húzta alá Hollik István.

A demonstráción felszólat a Blogstar bloggere, Bayer Zsolt újságíró, publicista is, aki beszédében kiemelte, ma a világban azokat a napokat éljük, amikor a "Niedermüller Pétereket" piedesztára emelik. Úgy folytatta: ma ugyanígy piedesztára emelik az erőszaktevőket, az őket mentegető bírákat, az iskolakerülőket és ott társaikat bántalmazókat, valamint a tanárverőket, és azokat, akik mindezért milliós kártérítést kapnak.

"A határokat eltüntetni akarókat és a nyitott társadalomról hallucinálókat az isteni és természeti törvényeket semmibe vevőket, a férfiasság és a nőiesség tagadóit és üldözőit, a hagyományos család gyűlölőit, minden deviancia, betegség, torzlelkűség imádóit, a hagyományok leköpdösőit, az erő, a kiválóság és minden hierarchia tagadóit, a nemzeti lét gyilkosait manapság szintén piedesztára emelik. És ezeknek a szemében mi vagyunk a rettenetes képződmények"

- fogalmazott Bayer Zsolt, aki hozzátette:

"a mi dolgunk az ellenállás, és annak kimondása, miszerint a bűn soha nem kérheti számon az erényt".

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke úgy fogalmazott, nem várhatunk többet az ilyen megnyilatkozásoknál a Niedermüller és Gyurcsány féle politikusoktól, hiszen jól emlékezhetünk arra, miként gyalázták meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját. Illés Boglárka kijelentette, felszólítják az ellenzéket és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy ne mosdassák tovább Niedermüller Pétert, és felszólítják a polgármestert, hogy vonuljon vissza a közélettől.

Azbej Trisztán, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára beszédében a többi között arról szólt, hogy ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon, mert 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldöztetést a hite miatt. Szavai szerint keleten a templomokat felrobbantják, a keresztény embereket meggyilkolják, nyugaton a templomokat bezárják, Magyarországon viszont felújítják azokat.

"Nem engedhetjük, hogy embereket az identitásuk miatt üldözzenek"

- húzta alá.

Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke felszólalásában a többi között arra is utalt, hogy Niedermüller Péter a kijelentésével megszegte polgármesterként az alaptörvényre tett esküjét, amely védi a keresztény értékeket. Bajkai István többször is "anarchista szövetségnek" nevezte a Demokratikus Koalíciót, amely "se nem demokrata, se nem koalíció".

A tüntetésen a többi között magyar nemzeti színű, székely, lengyel és árpádsávos zászlókat lengettek, a magasba emelt molinókon a "No to rassism", illetve a "Nem akarunk rasszista polgármestert" feliratok voltak olvashatóak. A tömeg a többi között a "Gyurcsány takarodj!", "Mondjon le!", és a "Nem félünk!" rigmusokat skandálta.

A tüntetőket a polgármesteri hivatal elé kifüggesztett molinóra kiírt - Karinthy Frigyestől származó idézet - várta:

"Sose voltam barátja faji elméleteknek: szerény nézetem szerint két ember közt nagyobb a különbség, mint két fajta között".

A körút túloldalán néhány ellentüntető demonstrált, akik megafonba kiabált jelszavakkal és felerősített zeneszámokkal próbálták megzavarni a tüntetést.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/89730/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,budapest,kereszténység,Niedermüller Péter,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-31 17:23:15
Értsük már meg végre, hogy ez ellen a szemétláda, apagyilkos kinézetű állat - meg a gyökér haverjai - ellen elsősorban nem tüntetni kell, hanem már régen fel kellett volna jelenteni, meghurcolni, és leperelni róla, meg a rohadék bandájáról még a gatyát is.
Értsük már meg végre, hogy immár kilenc évet késtünk a keményebb fellépéssel, és pont emiatt szemtelenedtek el ezek a fényre sötétülő gazemberek, mint a piaci döglegyek !!!!
Mire várunk még akkor, amikor a kormány rajongókinak egyre szélesebb tábora követeli az azonnali, kemény fellépést ezekkel a szemétládákkal szemben ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Koronavírus: mától változik a tömegközlekedés Budapesten

2020.04.01. 07:55
Szerdától a fővárosban szombati menetrenden alapuló, de több frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító új menetrend szerint közlekednek munkanapokon a …

Legyen ingyenes a parkolás Budapesten!

2020.03.28. 13:25
A koronajárvány okán egyre több város vezeti be az ingyenes parkolást a közterületeken. Ez többek között azért is fontos, mert így a gépkocsival rendelkezők elkerülhetik a tömegközlekedést ezzel pedig a …

Több ezer ingyenes parkolót nyitnak Budapesten

2020.03.21. 08:00
A rendkívüli helyzetre való tekintettel több pláza is ingyenessé teszi a parkolást a fővárosban.

Bezárnak a fővárosi játszóterek

2020.03.17. 17:30
Budapest nem szeretné, ha a játékok terjesztenék a koronavírust.

Kezdődik a 3-as metró felújítása: ma zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere állomást

2020.03.09. 07:35
Mától nem árt résen lenni, ha tömegközlekedéssel utazunk, ugyanis ma zárják le az Arany János utca …

Budapest is lefújja a március 15-i programokat

2020.03.07. 16:50
A kormány után a fővárosi önkormányzat is elfogadta az operatív törzs ajánlását.

Lemondja a kormány a március 15-i ünnepséget

2020.03.07. 16:40
Elfogadták az operatív törzs javaslatát.

Metrófelújítás miatt változik a forgalmi rend az Üllői út-Könyves Kálmán körút könyékén

2020.03.07. 09:55
Szombattól érdemes jobban odafigyelni a közlekedésre a fővárosban, ugyanis módosul a forgalmi rend az …

Budapestre költözhet az egész Pázmány

2020.03.05. 07:55
Egy, a parlamentnek benyújtott törvényjavaslat szerint új, józsefvárosi (Palotanagyed) épületeket kapna a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) a magyar államtól, cserébe az állam pedig ingyen megkapja az …

Folyik a vizsgálat a Budapesten is járt koronavírusos diáklányok ügyében

2020.03.04. 19:50
Müller Cecília országos tisztifőorvos szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a szakemberek folyamatosan térképezik fel azokat a helyeket, …

Ezeket a cikkeket olvastad már?