Blogolj!

Blogstar kávéház

Transzparencia

Gyurcsány Ferenc százmilliós költései.

Százmilliókat költött a házaira Gyurcsány Ferenc, ezzel magyarázta Barkóczki Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője azt, hogy Gyurcsány vagyona több mint 1 milliárd forinttal csökkent. Az ugyanakkor továbbra sem derült ki, milyen ingatlant vásárol, amelynek csak a foglalója 225 millió forint – így az Origo.hu.

„A vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség célja a politikusok vagyongyarapodásának az ellenőrzése, nem pedig a pénzköltési szokásaik feltérképezése, tehát nem annak a vizsgálata, hogy a politikus mire költötte az adózott jövedelmét – így reagált Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Világgazdaság szerdai cikkére, amelyben többek között Gyurcsány Ferenc 1,1 milliárdos vagyoncsökkenéséről írtak.”

Százmilliókat költött ingatlanjaira Gyurcsány Ferenc

Százmilliókat költött a házaira Gyurcsány Ferenc, ezzel magyarázta Barkóczki Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője azt, hogy Gyurcsány vagyona több mint 1 milliárd forinttal csökkent. Az ugyanakkor továbbra sem derült ki, milyen ingatlant vásárol, amelynek csak a foglalója 225 millió forint.

Kirekesztés

A Soros-jogvédők kettős mércéje.

A kormányt nap mint nap támadó szervezetek szerint Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester mondatai nem kirekesztőek és nem érik el a zaklatás szintjét

„A Helsinki – Niedermüller kijelentése után egy héttel kiadott – közleményét juttatta el hozzánk, mely szerint a DK-s politikus szavai nem érik el a zaklatás szintjét, ők a 'hátrányos megkülönböztetés valódi áldozatainak' kívánnak segítséget nyújtani. A TASZ is csupán egy korábbi állásfoglalásukra hívta fel a figyelmet, amelyben azt írták: 'A fehér keresztény, heteroszexuális férfiakat a magyar állam nem hogy fenyegeti, hanem mindenki máshoz képest jobban védi'. Az LMBTQI-közösségek jogait védő Háttér Társaság lapzártánkig nem válaszolt megkeresésünkre. Mindezek alapján kevés az esély arra, hogy a közeljövőben a Soros-hálózat utcára vonuljon a gyurcsányista politikus kirekesztő szavai miatt.”

Soros jogvédői is Niedermüller mellé álltak

Az Amnesty International szerint a DK alelnökének szavai nem a fehér, keresztény heteroszexuálisokról szóltak, hanem a kormány ideo­lógiáját próbálták meg leírni, míg a Helsinki Bizottság úgy véli, az erzsébetvárosi polgármester elfogadhatatlan mondata nem éri el a zaklatás vagy gyűlöletbeszéd szintjét. A TASZ szerint pedig a rasszizmusnak, a kirekesztésnek, a diszkriminációnak Magyarországon nem a fehér bőrű, heteroszexuális férfiak az áldozatai.

Teljesítmény

A magyar ipar drámai visszaesése.

Meglepetésre visszaesett a magyar ipar, és a kilátások sem a kedvezők. A koronavírus gazdasági hatások tovább rontanak a helyzeten – elemez a Népszava Online.

„Egyszeri botlás, vagy trendszerű gyengülés előjele – ezt találgatták tegnap az elemzők a meghökkentően gyenge ipari termelési adatok alapján. Decemberben éves szinten 1,2 százalékkal csökkent a termelés, a munkanapokkal korrigált mutató pedig 3,7 százalékos hanyatlásról tanúskodik a KSH előzetes adati alapján. Így már három egymást követő hónapban mérséklődött az ipari termelés havi alapon, legutóbb 2015 végén volt ilyen rossz sorozatot. Az ágazat összességében pedig 5,4 százalékos emelkedéssel zárta 2019-es évet, ami viszont kifejezetten kedvező az elmúlt évek teljesítményének fényében.”

Meglepetés év végére: visszaesett a hazai ipar és nem egyszeri botlásnak tűnik

Meglepetésre visszaesett a magyar ipar, és a kilátások sem a kedvezők. A koronavírus gazdasági hatások tovább rontanak a helyzeten. Egyszeri botlás, vagy trendszerű gyengülés előjele - ezt találgatták tegnap az elemzők a meghökkentően gyenge ipari termelési adatok alapján. Decemberben éves szinten 1,2 százalékkal csökkent a termelés, a munkanapokkal korrigált mutató pedig 3,7 százalékos hanyatlásról tanúskodik a KSH előzetes adati alapján.

Térhódítás

A házasság ünnepe.

Országszerte és a határon túl száz településen vasárnap háromszáz program irányítja a figyelmet a házasság, a család fontosságára a házasság hetén – közli Herjeczki Kornél, a házasság hete mozgalom országos koordinátora a Hirado.hu cikkében.

„Herjeczki Kornél elmondta: a programsorozat fő célja, hogy kedvet adjon a házasságkötéshez, képzésekkel, jó minták felmutatásával, hiteles élettörténetek megosztásával segítse a házasságra készülőket. Kitért arra: a mesterséges intelligencia térhódítása kihívás elé állítja a párkapcsolatokat. Az embert maximálisan kiszolgáló technika ugyanis 'rászoktat arra, hogy azt keressem, nekem mi a jó, holott a párkapcsolat meghatározó kérdése az, hogy nekünk mi jó'. A következő héten szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a digitalizálódó, okos eszközökkel teli világban mégiscsak a személyes kapcsolat a legfontosabb – fogalmazott Herjeczki Kornél.”

Kezdődik a házasság hete vasárnap

Országszerte és a határon túl száz településen vasárnap háromszáz program irányítja a figyelmet a házasság, a család fontosságára a házasság hetén - közölte Herjeczki Kornél, a házasság hete mozgalom országos koordinátora a rendezvényről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten.

Lavina

Csákány Mónika bomba keblei.

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjának alig fedi valami a kebleit a Blikk Online fotóin.

„Csákány Mónika az Éjjel-nappal Budapestből lehet ismerős a közönség számára. A sorozat egykori Barbija pár perccel ezelőtt osztott meg egy néhány évvel ezelőtti fotót, amin igencsak dögösen fest. Bár a sztáranyukának nincs oka panaszra, hiszen a várandósságát követően is bomba formában volt. 2015-ös fotóján alig fedi valami a felsőtestét, a sokat sejtető fekete-fehér fotó láttán pedig a rajongók valódi kommentlavinát indítottak el a szépség oldalán.”

Hoppá: az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjának alig fedi valami a kebleit - fotó 🔞

Csákány Mónika az Éjjel-nappal Budapestből lehet ismerős a közönség számára. A sorozat egykori Barbija pár perccel ezelőtt osztott meg egy néhány évvel ezelőtti fotót, amin igencsak dögösen fest. Bár a sztáranyukának nincs oka panaszra, hiszen a várandósságát követően is bomba formában volt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90074/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.06.02. 05:05
A Jobbik alpári stílusa, a kutyapárt budapesti bohóckodása, az amerikai szélsőbal vandalizmusa, a magyar turizmus felpörgése és Hódi Pamela fojtogató feszültsége keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.01. 05:30
Fekete-Győr András hazug rémképei, Csíksomlyó ötszáz éve, a programozás szexisége, a migrációs nyomás fokozódása és Nádai Anikó titokzatos gyásza hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.31. 05:05
Az egészségügyi bérrendezés halaszthatatlansága, Gyurcsány Ferenc nevetséges cirkusza, a svéd járványmodell bukása, a pünkösdi hétvége karanténfelfrissülése és Balázs Andrea verbális letámadása vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.30. 04:25
Orbán Viktor feketelevese, a balliberálisok álságos nácizása, a Hableány-tragédia emlékezete, a futball orosz rulettje és Berki Krisztián állati meglepetése szombati online lapszemlénkben.

A Hableány-tragédia áldozataira emlékeztek meg Budapesten

2020.05.29. 11:25
A dunai hajóbaleset 28 elhunytjára hajós kegyeleti szertartás keretében emlékeztek meg a tragédia évfordulóján pénteken.

Blogstar kávéház

2020.05.29. 04:15
A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja, az iskolaőrség elrettentő ereje, az Európai Unió rosszhiszeműsége, a frontvonalban harcolók megbecsülése és Heidi Klum örökifjú bájai pénteki online lapszemlénkben.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28. 12:35
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Blogstar kávéház

2020.05.28. 03:25
Orbán Viktor születésnapja, az Európai Bizottság hitelcsapdája, a Jobbik széthullása, a balliberálisok diktatúrahazugsága és Palácsik Lilla terhespocakja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.27. 05:15
A járványhelyzet hadigazdálkodása, Karácsony Gergely szánalmas sunnyogása, a nemzetegyesítés rögös útja, a francia baloldal fejetlensége és Puzsér kendőzetlen kipakolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.26. 04:00
Az őszödi hazugságbeszéd kórképe, Soros György afrikai terjeszkedése, Boris Johnson cinikus botránya, a magyar gazdák milliárdos támogatása és Görög Zita különös életmentése keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?