Blogolj!

Blogstar kávéház

Dicséret

Gyurcsány ellenzéki keresztapasága.

A DK elnöke már-már atyáskodva éreztette évértékelőjén, hogy ő az ellenzék vezetője – tudósít az Origo.hu.

„A DK elnöke a Jobbikot soha nem dicsérte meg ennyire. mint most. Jakab Péteréket tisztességes nemzeti-konzervatív pártként jellemezte úgy, hogy a DK és a Jobbik nem is olyan régen ellenségei voltak egymásnak. '2020 februárjára azt gondolom, hogy (...) szembenéztek önmagukkal, a múltjukkal, és keresik, hogyan lehet egy tisztességes nemzeti-kontervatív pártot csinálni a Fidesszel szemben. Én ezt értékelni tudom' – bátorította Jakabékat az útkeresésben Gyurcsány, aki egyesével ment végig az ellenzéki pártokon, mindenkihez egy-egy dicsérő szót szólva. 'Momentumos barátaim fiatalok, dinamikusak, időnként annyira pimaszok, mint mi voltunk' – ismerte el Fekete-Győrék munkáját a DK elnöke, aki az LMP-ről azt mondta, hogy korábban börtönbe akarták küldeni, de mára megbékéltek egymással. A Párbeszédről azt mondta, nagy érdemük, hogy Karácsony Gergely személyében adtak egy főpolgármestert. Érdekesség, hogy a politikus a legkevesebbet az MSZP-ről beszélt, ami minden bizonnyal a két párt közötti fagyos viszonyra, és a viharos, közös múltra vezethető vissza.”

Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője

A befogadás csodálatossága, fehér, keresztény heteroszexuális ironizálás, tisztességes (azaz szerinte szalonképes) Jobbik - ezek voltak Gyurcsány Ferenc vasárnap megtartott évértékelőjének legfontosabb gondolatai. A DK elnöke már-már atyáskodva éreztette, hogy ő az ellenzék vezetője. Gyurcsány Ferenc vasárnap délután tartotta évértékelőnek nevezett beszédét, amely a "hagyományoknak megfelelően" indulatosra, és szenvedélyesre sikerült.

Flashmob

A kormányellenes tiltakozók rohama.

Közel kétszázan tüntettek vasárnap a Természettudományi Múzeum tervezett költöztetése ellen, majd tárlatlátogatás keretében foglalták el az intézményt – állítja a Népszava Online.

„Nagyjából 200 ember gyűlt össze ma napközben a Természettudományi Múzeum előtt szervezett flashmobon. A résztvevők a múzeum Debrecenbe költöztetése ellen tiltakoztak és álltak ki a gyűjtemény és a múzeumi dolgozók mellett, majd a rövid szolidaritási akció keretei között meglátogatták az intézmény állandó kiállítását, gyakorlatilag telt házat okozva ezzel délelőtt 11 és délután 14 óra között – derül ki az aHang petíciós platform közleményéből.”

Tiltakozók rohamozták meg a Természettudományi Múzeumot

A haza tönkrement, a világ szétesett, a köztársaság halott, közösségünk áldatlan állapotban van - ezekkel a mondatokkal kezdte idei évértékelő beszédének lényegi részét Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt kormányfő. Szavai szerint azok, akik ma a nemzet fogalmával kelnek és fekszenek, kirekesztő módon csak önmagukat értik ide, pedig liberálisok, baloldaliak és konzervatívok együtt alkotják a nemzetet.

Szolgálat

A balliberális sajtó hazudozása.

A Terrorelhárítási Központ határozottan cáfolja az index.hu internetes portál állítását, mely szerint a TEK hozta haza a perui nagykövetet. Sajnos, az Index szerkesztősége a cikk megjelenése előtt nem kereste fel a TEK sajtószolgálatát, hogy megbizonyosodjon értesülése valóságtartalmáról – így a Magyar Hírlap Online.

„Felhívják a figyelmet arra, hogy a TEK az objektív és hiteles tájékoztatás érdekében kéri, hogy hasonló esetben az állampolgárok tájékoztatása előtt keressék fel sajtószolgálatát, így elejét lehet venni a téves hírek terjedésének.”

Ismét benézte a balliberális sajtó

A Terrorelhárítási Központ határozottan cáfolja az index.hu internetes portál állítását, mely szerint a TEK hozta haza a perui nagykövetet. Sajnos, az Index szerkesztősége a cikk megjelenése előtt nem kereste fel a TEK sajtószolgálatát, hogy megbizonyosodjon értesülése valóságtartalmáról - írják sajtóközleményükben.

Út

A vírusok fenyegető támadása.

Magyarországon nincs az új koronavírus által fertőzött beteg, viszont influenzajárvány van, és más kórokozók is okozhatnak felső légúti megbetegedéseket – hangsúlyozza a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi főosztályvezetője a Hirado.hu-n.

„Dánielisz Ágnes kiemelte: ezek a kórokozók is ugyanúgy cseppfertőzéssel terjednek, mint az új koronavírus, ezért érdemes gyakori kézmosással védekezni ellenük. Hozzátette: a Kínából érkező csomagokat nyugodtan át lehet venni, a két ország közti hosszú utat – amely alatt hőnek, hidegnek és kiszáradásnak is ki van téve –, a koronavírus biztosan nem bírja ki.”

Nincs koronavírus által fertőzött Magyarországon, de influenzajárvány van

Magyarországon nincs az új koronavírus által fertőzött beteg, viszont influenzajárvány van, és más kórokozók is okozhatnak felső légúti megbetegedéseket - hangsúlyozta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi főosztályvezetője az M1 vasárnap délelőtti műsorában. Dánielisz Ágnes kiemelte: ezek a kórokozók is ugyanúgy cseppfertőzéssel terjednek, mint az új koronavírus, ezért érdemes gyakori kézmosással védekezni ellenük.

Inga

Harry herceg titkos terápiája.

Meglepő titkot árult el magáról Diana hercegné (†36) kisebbik fia a JPMorgan amerikai bankház floridai rendezvényén, amely a brit királyi udvartól független életének első nyilvános fellépése volt – számol be róla a Blikk Online.

„– Édesanyám elvesztése olyan traumát okozott nekem, hogy hét éven át terápiára kellett járnom – árulta el nyitóbeszédében Harry herceg (35), aki 'két gondolatmentes évtized' után, 3 éve nézett szembe pszichés problémájával. Így az is nyilvánvalóvá vált, e terápia is szerepet játszott januári döntésében, amelynek értelmében a nejével, Meghan hercegnével (38) kivonták magukat udvari kötelezettségeik alól, és kilenc hónapos fiacskájukkal szabadon ingáznak Észak-Amerika és Nagy-Britannia között.”

Meglepő titokra derült fény: ezért járt hét évig terápiára Harry herceg

Miami - Meglepő titkot árult el magáról Diana hercegné (†36) kisebbik fia a JPMorgan amerikai bankház floridai rendezvényén, amely a brit királyi udvartól független életének első nyilvános fellépése volt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90201/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?