894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Dicséret

Gyurcsány ellenzéki keresztapasága.

A DK elnöke már-már atyáskodva éreztette évértékelőjén, hogy ő az ellenzék vezetője – tudósít az Origo.hu.

„A DK elnöke a Jobbikot soha nem dicsérte meg ennyire. mint most. Jakab Péteréket tisztességes nemzeti-konzervatív pártként jellemezte úgy, hogy a DK és a Jobbik nem is olyan régen ellenségei voltak egymásnak. '2020 februárjára azt gondolom, hogy (...) szembenéztek önmagukkal, a múltjukkal, és keresik, hogyan lehet egy tisztességes nemzeti-kontervatív pártot csinálni a Fidesszel szemben. Én ezt értékelni tudom' – bátorította Jakabékat az útkeresésben Gyurcsány, aki egyesével ment végig az ellenzéki pártokon, mindenkihez egy-egy dicsérő szót szólva. 'Momentumos barátaim fiatalok, dinamikusak, időnként annyira pimaszok, mint mi voltunk' – ismerte el Fekete-Győrék munkáját a DK elnöke, aki az LMP-ről azt mondta, hogy korábban börtönbe akarták küldeni, de mára megbékéltek egymással. A Párbeszédről azt mondta, nagy érdemük, hogy Karácsony Gergely személyében adtak egy főpolgármestert. Érdekesség, hogy a politikus a legkevesebbet az MSZP-ről beszélt, ami minden bizonnyal a két párt közötti fagyos viszonyra, és a viharos, közös múltra vezethető vissza.”

Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője

A befogadás csodálatossága, fehér, keresztény heteroszexuális ironizálás, tisztességes (azaz szerinte szalonképes) Jobbik - ezek voltak Gyurcsány Ferenc vasárnap megtartott évértékelőjének legfontosabb gondolatai. A DK elnöke már-már atyáskodva éreztette, hogy ő az ellenzék vezetője. Gyurcsány Ferenc vasárnap délután tartotta évértékelőnek nevezett beszédét, amely a "hagyományoknak megfelelően" indulatosra, és szenvedélyesre sikerült.

Flashmob

A kormányellenes tiltakozók rohama.

Közel kétszázan tüntettek vasárnap a Természettudományi Múzeum tervezett költöztetése ellen, majd tárlatlátogatás keretében foglalták el az intézményt – állítja a Népszava Online.

„Nagyjából 200 ember gyűlt össze ma napközben a Természettudományi Múzeum előtt szervezett flashmobon. A résztvevők a múzeum Debrecenbe költöztetése ellen tiltakoztak és álltak ki a gyűjtemény és a múzeumi dolgozók mellett, majd a rövid szolidaritási akció keretei között meglátogatták az intézmény állandó kiállítását, gyakorlatilag telt házat okozva ezzel délelőtt 11 és délután 14 óra között – derül ki az aHang petíciós platform közleményéből.”

Tiltakozók rohamozták meg a Természettudományi Múzeumot

A haza tönkrement, a világ szétesett, a köztársaság halott, közösségünk áldatlan állapotban van - ezekkel a mondatokkal kezdte idei évértékelő beszédének lényegi részét Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt kormányfő. Szavai szerint azok, akik ma a nemzet fogalmával kelnek és fekszenek, kirekesztő módon csak önmagukat értik ide, pedig liberálisok, baloldaliak és konzervatívok együtt alkotják a nemzetet.

Szolgálat

A balliberális sajtó hazudozása.

A Terrorelhárítási Központ határozottan cáfolja az index.hu internetes portál állítását, mely szerint a TEK hozta haza a perui nagykövetet. Sajnos, az Index szerkesztősége a cikk megjelenése előtt nem kereste fel a TEK sajtószolgálatát, hogy megbizonyosodjon értesülése valóságtartalmáról – így a Magyar Hírlap Online.

„Felhívják a figyelmet arra, hogy a TEK az objektív és hiteles tájékoztatás érdekében kéri, hogy hasonló esetben az állampolgárok tájékoztatása előtt keressék fel sajtószolgálatát, így elejét lehet venni a téves hírek terjedésének.”

Ismét benézte a balliberális sajtó

A Terrorelhárítási Központ határozottan cáfolja az index.hu internetes portál állítását, mely szerint a TEK hozta haza a perui nagykövetet. Sajnos, az Index szerkesztősége a cikk megjelenése előtt nem kereste fel a TEK sajtószolgálatát, hogy megbizonyosodjon értesülése valóságtartalmáról - írják sajtóközleményükben.

Út

A vírusok fenyegető támadása.

Magyarországon nincs az új koronavírus által fertőzött beteg, viszont influenzajárvány van, és más kórokozók is okozhatnak felső légúti megbetegedéseket – hangsúlyozza a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi főosztályvezetője a Hirado.hu-n.

„Dánielisz Ágnes kiemelte: ezek a kórokozók is ugyanúgy cseppfertőzéssel terjednek, mint az új koronavírus, ezért érdemes gyakori kézmosással védekezni ellenük. Hozzátette: a Kínából érkező csomagokat nyugodtan át lehet venni, a két ország közti hosszú utat – amely alatt hőnek, hidegnek és kiszáradásnak is ki van téve –, a koronavírus biztosan nem bírja ki.”

Nincs koronavírus által fertőzött Magyarországon, de influenzajárvány van

Magyarországon nincs az új koronavírus által fertőzött beteg, viszont influenzajárvány van, és más kórokozók is okozhatnak felső légúti megbetegedéseket - hangsúlyozta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi főosztályvezetője az M1 vasárnap délelőtti műsorában. Dánielisz Ágnes kiemelte: ezek a kórokozók is ugyanúgy cseppfertőzéssel terjednek, mint az új koronavírus, ezért érdemes gyakori kézmosással védekezni ellenük.

Inga

Harry herceg titkos terápiája.

Meglepő titkot árult el magáról Diana hercegné (†36) kisebbik fia a JPMorgan amerikai bankház floridai rendezvényén, amely a brit királyi udvartól független életének első nyilvános fellépése volt – számol be róla a Blikk Online.

„– Édesanyám elvesztése olyan traumát okozott nekem, hogy hét éven át terápiára kellett járnom – árulta el nyitóbeszédében Harry herceg (35), aki 'két gondolatmentes évtized' után, 3 éve nézett szembe pszichés problémájával. Így az is nyilvánvalóvá vált, e terápia is szerepet játszott januári döntésében, amelynek értelmében a nejével, Meghan hercegnével (38) kivonták magukat udvari kötelezettségeik alól, és kilenc hónapos fiacskájukkal szabadon ingáznak Észak-Amerika és Nagy-Britannia között.”

Meglepő titokra derült fény: ezért járt hét évig terápiára Harry herceg

Miami - Meglepő titkot árult el magáról Diana hercegné (†36) kisebbik fia a JPMorgan amerikai bankház floridai rendezvényén, amely a brit királyi udvartól független életének első nyilvános fellépése volt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90201/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.30. 04:25
A Ferencváros örömünnepe, az EU vörös víruslistája, az antiszemitizmus baloldali gyökerei, a magyar közbiztonság javulása és Marsi Anikó kiborulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?