Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 5 (öt), 9 (kilenc), 14 (tizennégy), 20 (húsz), 25 (huszonöt)36 (harminchat). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 73 darab, nyereményük egyenként 215 290 forint; 4 találatos szelvény 2 715 darab, nyereményük egyenként 5 790 forint; 3 találatos szelvény 39 030 darab, nyereményük egyenként 1835 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Működés

A fővárosi taxirend átalakítása.

Nem javult a taxiszolgáltatás Budapesten, dacára, hogy a térségben a magyar fővárosban a legdrágább a fuvar. A főváros változtatna – derül ki a Népszava Online összeállításából.

„Alapvetően áttekintjük a taxik működését, mivel korábban, a kampányban, és most is azt látjuk, hogy a budapestiek viszonylag jelentős része elégedetlen azzal, ahogy működnek. Biztos, hogy változásokat fogunk kezdeményezni, a jelenlegi helyzet nem maradhat sokáig – mondta el lapunknak Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes arra a kérdésünkre, hogy az új városvezetés hogyan viszonyul a fővárosi taxihelyzethez. Első lépésben felmérik, hogy min kellene módosítani. 'Ennek előkészítését és egyeztetését le fogjuk folytatni' – ígérte Dorosz Dávid. Ok jócskán lenne rá: többszöri tarifaemelések és a versenyt kizáró hatósági ár bevezetése nyomán mára a térségben Budapesten az egyik legdrágább a taxi.”

Változtatna a főváros a taxirenden

Nem javult a taxiszolgáltatás Budapesten, dacára, hogy a térségben a magyar fővárosban a legdrágább a fuvar. „Alapvetően áttekintjük a taxik működését, mivel korábban, a kampányban, és most is azt látjuk, hogy a budapestiek viszonylag jelentős része elégedetlen azzal, ahogy működnek.

Támogatás

A sport közösségformáló ereje.

Az idei év a nemzetpolitikában az erős magyar közösségek éve, a sport pedig fontos közösségformáló erő, amelyre büszke lehet a magyarság – idézi a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a székelyföldi síünnep kapcsán a Magyar Hírlap Online.

„Potápi Árpád János közölte: a kormány sokat tett az elmúlt években annak érdekében, hogy a határon túli magyarság körében is megerősítse a sportot, javítsa a sportolás feltételeit. A hargitafürdői síegyesületet tavaly és idén is támogatta abban, hogy új felszereléseket vegyen, és méltó körülményeket tudjon teremteni a versenyek lebonyolításához – tette hozzá. A nemzeti identitáshoz hozzátartozik a sport, Székelyföldön pedig a sport kihagyhatatlan része a jéghoki és a sízés – mutatott rá az államtitkár.”

Potápi: A sport fontos közösségformáló erő

Potápi Árpád János közölte: a kormány sokat tett az elmúlt években annak érdekében, hogy a határon túli magyarság körében is megerősítse a sportot, javítsa a sportolás feltételeit. A hargitafürdői síegyesületet tavaly és idén is támogatta abban, hogy új felszereléseket vegyen, és méltó körülményeket tudjon teremteni a versenyek lebonyolításához - tette hozzá.

Gyűlölet

A bűntudat üzletté tétele.

A kultúra ideológiai felülvizsgálata és megszűrése elválaszthatatlan része lett a sokszínűség forradalmának, egy, az egész társadalmat átható mozgalomnak, amely feladatul kapta, hogy átalakítsa a nyugati ember gondolkodását, gyökereitől elszakítsa, és végső soron megsemmisítse. Erről értekezett az egyik legismertebb kanadai szociológus-filozófus – így az Origo.hu.

„Érdekes összefüggésre mutat rá a kanadai filozófus-író, amikor a nem éppen konzervatív eszmeiségéről híres Guardian-ra utal, ahol nemrégiben elemzés jelent meg arról, hogy mekkora üzletet jelent az Egyesült Államokban a fehér emberek, de különösen a fehér nők 'bűnössé' tételének folyamata. A kolonizációs szemléletre építő 'rasszizmus-elhárító' aktivisták ennek a bűnösségnek a nevében drága vacsorákat hirdetnek meg, ahol a jómódú fehér nők arról vallanak, hogy mennyire 'rasszisták' voltak korábban, és hogy mit tettek annak érdekében, hogy már ne legyenek azok. Azaz a rasszizmus miatti bűntudatot egyszerűen üzletté tették, és megfelelő médiaháttérrel kivetítik a társadalom egészére. Óriási a vágy tehát az átnevelésre, amely a nyugati társadalmak neurózisában, végül pedig fizikai lerombolásában nyilvánul meg. Ha mindez nem lenne elegendő, ehhez még hozzácsapják a történelmi hagyományok elleni gyűlöletet is.”

Új politikai komisszárok jelentek meg a nyugati társadalmakban

A kultúra ideológiai felülvizsgálata és megszűrése elválaszthatatlan része lett a sokszínűség forradalmának, egy, az egész társadalmat átható mozgalomnak, amely feladatul kapta, hogy átalakítsa a nyugati ember gondolkodását, gyökereitől elszakítsa, és végső soron megsemmisítse. Ehhez segítségére van egy olyan ideológiai nyomásgyakorlás és cenzúra is, amely a régi kommunista szovjet időket idézi fel.

Nyitás

A migránstömegek követelései.

Fiatal migráns férfiak követelték a bosnyák–horvát határ megnyitását – tudósít a Hirado.hu.

„A bosnyák–horvát határ megnyitását követelte több mint száz migráns délután az egyik boszniai befogadó tábor előtt. A fiatal férfiak egyszerre nyomultak az utcára, ahol hangos skandálásba kezdtek. A rendőrök felsorakoztak velük szemben, így sikerült megakadályozni, hogy elinduljanak a horvát határ felé. Többen lökdösődtek is a rendőrökkel. Napok óta lehetett tudni, hogy csoportosan akarnak megindulni a határ felé, mert abban reménykednek, hogy így könnyebben át is jutnak. Az elmúlt hetekben a magyar határon próbálkoztak hasonló módszerrel többször is, de akkor nem jártak sikerrel – hangzott el az M1 Híradójában.”

Fiatal migráns férfiak követelték a bosnyák-horvát határ megnyitását

A bosnyák-horvát határ megnyitását követelte több mint száz migráns délután az egyik boszniai befogadó tábor előtt. A fiatal férfiak egyszerre nyomultak az utcára, ahol hangos skandálásba kezdtek. A rendőrök felsorakoztak velük szemben, így sikerült megakadályozni, hogy elinduljanak a horvát határ felé. Többen lökdösődtek is a rendőrökkel.

Mosoly

Melanie Trump különleges Valentin-napja.

A first lady beteg gyerekekkel töltötte a Valentin-napot – számol be róla a Blikk Online.

„Az Amerikai Egyesült Államok first ladyje Marylandba utazott Február 14-én, ahol súlyos betegséggel küzdő gyerekekkel találkozott. Melania a Children's Inn nevű intézménybe látogatott, ahova nem érkezett üres kézzel, sőt még kézműveskedni is beállt a gyerekek közé. A látogatás jó hangulatban telt, a gyerekek láthatóan jól érezték magukat a first ladyvel, aki öleléssel és beszélgetéssel csalt mosolyt a beteg gyerekek arcára.”

Melania Trump gyertyefény helyett inkább így töltötte a Valentin-napot

Melania Trump beteg gyerekekkel töltötte a Valentin-napot.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90500/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 22:00
Az állami vagyon kiszervezése, a radikális baloldal tombolása, az Európai Néppárt komolytalansága, Soros György bosszúszomjas ármánykodása és Bereczki Zoltán indulatos válása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?