Blogolj!

Blogstar kávéház

Ágyazás

Jakab Péter tisztogatásai.

A Jobbik új elnöke alaposan kiosztotta párton belüli ellenlábasait egy hangfelvétel tanúsága szerint – elemez a Népszava Online.

„A Jobbik történetének legőszintébb kongresszusa volt – közelmúltban tartott háttérbeszélgetésén így értékelte a januári tisztújításon történteket a pártelnökké választott Jakab Péter. Beszámolója szerint a kongresszuson nem tartózkodott a kritikus megállapításoktól, de részleteket erről nem árult el: 'a problémák taglalása a családra tartozik'. Most már többet tudunk. Lapunkhoz is eljutott az a hangfelvétel, amelyet az Index.hu ismertetett. A kilétét titokban tartó (jobbikos küldöttként bemutatkozó) feladó azt írta szerkesztőségünknek, hogy a felvételen az a beszéd hallható, amit Jakab Péter elnökké választása után mondott a zárt ajtók mögött rendezett kongresszuson. 'Ez a beszéd ágyazott meg azoknak a politikai tisztogatásoknak, amikről a Népszava beszámolt egy kirúgott jobbikos dolgozó levele alapján. A tisztogatások a mai napig folynak, sok jobbikos érzi fenyegetve magát' – közölte az ismeretlen feladó.”

Jakab Péter: „Ennek a pártnak a halálát végignézni nem fogom!"

Egymással párhuzamos, illetve azonos feladatokra is kötött szerződéseket a képviselőcsoport. A DK-frakció kiadásai körül is jócskán találni furcsaságokat - írja a hvg.hu az Országgyűlés Hivatalától kikért szerződések alapján. A 9 fős DK-s képviselőcsoport 164 szerződéssel majdnem 240 millió forintot költött 2018 májusától, húsz hónap alatt.

Lógatás

Hadházy Ákos botránypolitizálása.

Hadházy Ákos megpróbálta megzavarni az Országgyűlés ülését, de nem sikerült a célját elérnie. A volt LMP-s képviselő (most független) a fideszes képviselők és a kormány tagjainak felszólalásai alatt különféle táblákat lógatott be a házelnöki pulpitus fölé – így az Origo.hu.

„Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ismételten megpróbálta megzavarni az Országgyűlés ülését. A korábban trágár feliratot felmutató képviselő most is bírálatnak szánt táblákkal érkezett az ülésre, és azokat a fideszes képviselők felszólalása alatt lógatta be a sajtópáholyból a házelnöki pulpitus fölé. Mindezek ellenére természetesen a parlament ülése a megszokott rend szerint zajlik. Mint arról korábban beszámoltunk, Hadházy Ákos, az LMP-ből elküldött, jelenleg független parlamenti képviselő trágár feliratokkal próbálta tavaly megzavarni a parlament munkáját.”

Hadházy Ákos ismét megpróbálta megzavarni a parlament ülését

Hadházy Ákos megpróbálta megzavarni az Országgyűlés ülését, de nem sikerült a célját elérnie. A volt LMP-s képviselő (most független) a fideszes képviselők és a kormány tagjainak felszólalásai alatt különféle táblákat lógatott be a házelnöki pulpitus fölé. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ismételten megpróbálta megzavarni az Országgyűlés ülését.

Bizalom

Gyurcsány Ferenc baráti milliói.

Gyurcsány Ferenc bizalmi köre kapott milliós megbízásokat a DK frakciójától – tudósít a Hirado.hu.

„Gyurcsány Ferenc egykori harcostársai kaptak milliós megbízásokat a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójától – derül ki egy hvg.hu által közölt cikkből. A portál arról ír, hogy a DK húsz hónap alatt 240 millió forintot költött, a megbízásokat elnyerő cégek tulajdonosai között pedig Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnöke, valamint egykori tanácsadója és Czeglédy Csaba is szerepel. A DK szerint a szerződéseket bizalmi alapon kötik – hangzott el az M1 Híradójában.”

Gyurcsány Ferenc bizalmi köre kapott milliós megbízásokat a DK frakciójától

Gyurcsány Ferenc egykori harcostársai kaptak milliós megbízásokat a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójától - derül ki egy hvg.hu által közölt cikkből. A portál arról ír, hogy a DK húsz hónap alatt 240 millió forintot költött, a megbízásokat elnyerő cégek tulajdonosai között pedig Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnöke, valamint egykori tanácsadója és Czeglédy Csaba is szerepel.

Várakozás

A mesterséges intelligencia térhódítása.

Elkészült a Mesterséges intelligencia stratégia, amely a mesterséges intelligencia (MI) térhódításával jelentkező technikai és a humán-tudomány területére tartozó kérdésekre keres választ – erről az innovációs és technológiai miniszter szól a Magyar Hírlap Online szerint.

„Palkovics László a Pannon Egyetemen tartott előadásában kiemelte: a mesterséges intelligencia használata számos erkölcsi és társadalomtudományi kérdést von maga után, például azt, hogy a természetes intelligenciát mennyiben fogja háttérbe szorítani. Kitért arra: a várakozások szerint a mesterséges intelligencia használata 2030-ban 14 százalékkal, azaz mintegy 7 ezer milliárd forinttal járul majd hozzá a GDP-hez. A kormány jóváhagyását követően a kormany.hu-n is megismerhető lesz a Mesterséges intelligencia stratégia.”

Elkészült a Mesterséges intelligencia stratégia

Palkovics László a Pannon Egyetemen tartott előadásában kiemelte: a mesterséges intelligencia használata számos erkölcsi és társadalomtudományi kérdést von maga után, például azt, hogy a természetes intelligenciát mennyiben fogja háttérbe szorítani. Kitért arra: a várakozások szerint a mesterséges intelligencia használata 2030-ban 14 százalékkal, azaz mintegy 7 ezer milliárd forinttal járul majd hozzá a GDP-hez.

Pucsítás

Nicki Minaj szexi vonaglása.

Ágyon pucsítós, vonaglós videót tett közzé a szexi énekesnő – számol be róla a Blikk Online.

„Az énekesnő zavarba ejtő videót töltött fel Instagram oldalára. Egyszerűen senki sem tud rájönni, milyen céllal tette közzé Nicki a videót, amiben egy ágyon szexi módon twerkel. A bejegyzés alatti kommentekből kiderül, hogy mindenkinek tetszik a szexi vonaglás, sőt többen irigylik is az énekesnő hatalmas fenekét.”

Vajon mi járhatott a fejében? Ágyon pucsítós, vonaglós videót tett közzé a szexi énekesnő 🔞

Érdekes videóval ajándékozta meg a követőit Nicki Minaj.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90575/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. 11:55
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Blogstar kávéház

2020.04.04. 21:40
A maszkviselés egyszeregye, az ellenzék hiteltelensége, Olaszország csúcspontja, Svédország következetlensége és Ubrankovics Júlia szexi karanténszelfije online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 22:10
Az Európai Néppárt boszorkányüldözése, Brüsszel sértegetései, Giuseppe Conte felelőtlensége, a veszélyhelyzete próbatétele és Jaksity Kata állásvadászata online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 04:55
Az Európai Unió munkahelyvédelmi akcióterve, Brüsszel övön aluli támadása, a német munkanélküliség elszabadulása, Karácsony Gergely kudarca és Csukás István utolsó kívánsága pénteki online lapszemlénkben.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02. 07:30
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban …

Blogstar kávéház

2020.04.02. 05:15
A kormánykommunikáció kacskaringói, Karácsonyék hatalomféltése, a koronavírus-járvány tézisei, a migráció kockázatai és Vámos Erika lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Koronavírusos Győr polgármestere

2020.04.01. 21:45
Dézsi Csaba András az első magyar politikus, aki igazoltan megfertőződött a koronavírussal.

Gulyás Gergely: változatlanok maradnak a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben

2020.04.01. 16:15
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint …

Újabb hat repülőgép hoz védőeszközöket Budapestre

2020.04.01. 13:15
Ahogy már múlt héten is több tonna védőfelszerelés érkezett Magyarországra, úgy most szerdán is hat repülőt várnak Budapestre.

Budapesten van a legtöbb koronavírusos megbetegedés

2020.04.01. 08:20
Sokáig szenzitív adatként kezelték a betegek adatait, valamint a megbetegedések országos eloszlását, de a hivatalos kormányzati oldalon már megtalálhatóak a pontosabb országos adatok is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?