Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 5 (öt), 9 (kilenc), 14 (tizennégy), 20 (húsz), 25 (huszonöt)36 (harminchat). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 73 darab, nyereményük egyenként 215 290 forint; 4 találatos szelvény 2 715 darab, nyereményük egyenként 5 790 forint; 3 találatos szelvény 39 030 darab, nyereményük egyenként 1835 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Vita

Orbán Viktor időhúzása.

Donald Tusk az Európai Néppárt (EPP) elnöke erre a hétre találkozót kért Orbán Viktor kormányfőtől, a Fidesz elnökétől, de a magyar miniszterelnök azt kérte: inkább később tárgyaljanak a Fidesz és az EPP kapcsolatáról – tudósít a Népszava Online néppárti forrásokra hivatkozva.

„Donald Tusk egyébként nem akarta kommentálni azt a memorandumot, amelyet Orbán Viktor intézett két napja a Néppárt vezetéséhez. A 'magyar bölcsek' (Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz külügyekért is felelős vezetője, Szájer József európai parlamenti képviselő és Varga Judit igazságügyi miniszter) által írt dokumentum szerint az EPP folyamatosan veszít az erejéből, egy jobboldali-konzervatív politikai erő helyett mára egy olyan centrista alakulattá vált, amely feladta korábbi alapértékeit. A memorandum vitát sürget az EPP jövőjéről és azt, hogy a párt elnökségébe legalább jobboldali-konzervatív tagnak is be kellene kerülnie. Mint ismert, a Fidesz EPP-tagságát tavaly tavasszal felfüggesztették, a helyzet végleges rendezésének azonban egyelőre nincs konkrét határideje.”

Orbán halasztást kért Tusktól

A két politikus a magyar kormánypárt és az EPP kapcsolatát vitatta volna meg. Donald Tusk az Európai Néppárt (EPP) elnöke erre a hétre találkozót kért Orbán Viktor kormányfőtől, a Fidesz elnökétől, de a magyar miniszterelnök azt kérte: inkább később tárgyaljanak - értesült a Népszava néppárti forrásból.

Tévút

A Jobbik öngyilkos önfeladása.

Kilép a Jobbikból Bencsik János. A politikus ezt szerdán jelentette be, a közösségi médiában közzétett posztjában – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni – szögezte le Bencsik. Az immár egykori jobbikos politikus sérelmezi azt is, hogy az új elnök egy frakcióülésen azt mondta, nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra, mert azok megosztóak, akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést Bencsik meggyőződése szerint tévút a Jobbik önfeladása.”

Bencsik János kilép a Jobbikból

Bencsik a videóban leszögezte: nem ért egyet azzal az iránnyal, amit az új pártelnök, Jakab Péter képvisel. Nehezményezi emellett, hogy „a Jobbik tisztújító kongresszusán Jakab Péter és Gyöngyösi Márton politikai bosszúhadjáratot hirdetett mindazon jobbikos vezetők és munkatársak ellen, akik nem az ő csapatukat erősítették".

Üldözés

Niedermüller Péter egyházellenessége.

Niedermüller Péter pénzt vett el az egyházaktól, a kerületi lakosoktól, és utcára rakta a Gyermekvédő Ligát – írja az Origo.hu.

„A VII. kerületi polgármester, Niedermüller Péter botrányt okozó nyilatkozata óta most tartottak először képviselő-testületi ülést az Erzsébetvárosban. Várható volt, hogy szóba kerül a polgármester nagy felháborodást keltő kijelentése a fehér, keresztény, heteroszexuálisokról, a DK-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve azonban tettekben is megmutatkozott, és az is kiderült, Niedermüllerék el akarják üldözni azokat a civil szervezeteket, amelyeket nem tudnak hasznosítani a politikai küzdelemben – vagyis valóban civil szervezetek.”

Niedermüller nem kér bocsánatot, ellenben hadat üzen a civileknek

A VII. kerületi polgármester, Niedermüller Péter botrányt okozó nyilatkozata óta most tartottak először képviselőtestületi ülést az Erzsébetvárosban. Várható volt, hogy szóba kerül a polgármester nagy felháborodást keltő kijelentése a fehér, keresztény, heteroszexuálisokról, a DK-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve azonban tettekben is megmutatkozott,és az is kiderült, Niedermüllerék el akarják üldözni azokat a civil szervezeteket, amelyeket nem tudnak hasznosítani a politikai küzdelemben - vagyis valóban civil szervezetek.

Cáfolat

Olaszország migránssimogatása.

A migránsoknak és az NGO-knak kedvez a baloldali olasz kormány tervezete – állítja a Hirado.hu.

„Elkészült az olasz baloldal javaslata, gyakorlatilag az utolsó pontig eltörlik a Matteo Salvini-féle szigort a bevándorlásban. Csökken a Földközi-tengeren menedékkérőket taxiztató NGO-k büntetése, nem veszik el a hajóikat, könnyebben kapnak tartózkodási engedélyt a bevándorlók, sőt például orvosi ellátás is jár majd nekik Olaszországban. Amikor tavaly ősszel megalakult az új baloldali kormány Rómában, még cáfolták, hogy erre készülnének – derült ki az M1 Híradójából.”

A migránsoknak és az NGO-knak kedvez a baloldali olasz kormány tervezete

Elkészült az olasz baloldal javaslata, gyakorlatilag az utolsó pontig eltörlik a Matteo Salvini-féle szigort a bevándorlásban. Csökken a Földközi-tengeren menedékkérőket taxiztató NGO-k büntetése, nem veszik el a hajóikat, könnyebben kapnak tartózkodási engedélyt a bevándorlók, sőt például orvosi ellátás is jár majd nekik Olaszországban.

Szabály

Vasvári Vivien formás feneke.

A szőke bombázó a Távol-Keleten nyaralt. Továbbra is közzétesz néhány, szemet kápráztató képet az utazásáról; legújabb posztja esetében viszont nem a szép tájtól akad el a lélegzet – így a Blikk Online.

„A fiatal anyuka nem titkolja a nyilvánosság elől, milyen irigylésre méltóan tökéletes alakja van. Egyik korábbi fotóján például teljesen pucéran pózolt a tengerparton, ezúttal pedig újabb pikáns képpel örvendeztette meg rajongóit. Legfrissebb posztjában esernyővel a kezében áll egy hídon, miközben megvillantja formás fenekét, amit éppen csak eltakar falatnyi bugyija. Vivi a fotóhoz egy rövid gondolatot is fűzött: – Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy mindig a szabályok szerint éljünk...”

Brutál szexi: Vasvári Vivi egy szál bugyiban mutatta meg formás fenekét

Vasvári Vivi nemrégiben még a Távol-Keleten nyaralt, a vakációjáról pedig rendszeresen osztott meg a követőivel szebbnél szebb fotókat a közösségi oldalán. Bár a szőke bombázó azóta már hazatért Magyarországra, továbbra is közzétesz néhány, szemet kápráztató képet az utazásáról; legújabb posztja esetében viszont nem a szép tájtól akad el a lélegzet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90679/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 22:00
Az állami vagyon kiszervezése, a radikális baloldal tombolása, az Európai Néppárt komolytalansága, Soros György bosszúszomjas ármánykodása és Bereczki Zoltán indulatos válása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?