Blogolj!

Blogstar kávéház

Vita

Orbán Viktor időhúzása.

Donald Tusk az Európai Néppárt (EPP) elnöke erre a hétre találkozót kért Orbán Viktor kormányfőtől, a Fidesz elnökétől, de a magyar miniszterelnök azt kérte: inkább később tárgyaljanak a Fidesz és az EPP kapcsolatáról – tudósít a Népszava Online néppárti forrásokra hivatkozva.

„Donald Tusk egyébként nem akarta kommentálni azt a memorandumot, amelyet Orbán Viktor intézett két napja a Néppárt vezetéséhez. A 'magyar bölcsek' (Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz külügyekért is felelős vezetője, Szájer József európai parlamenti képviselő és Varga Judit igazságügyi miniszter) által írt dokumentum szerint az EPP folyamatosan veszít az erejéből, egy jobboldali-konzervatív politikai erő helyett mára egy olyan centrista alakulattá vált, amely feladta korábbi alapértékeit. A memorandum vitát sürget az EPP jövőjéről és azt, hogy a párt elnökségébe legalább jobboldali-konzervatív tagnak is be kellene kerülnie. Mint ismert, a Fidesz EPP-tagságát tavaly tavasszal felfüggesztették, a helyzet végleges rendezésének azonban egyelőre nincs konkrét határideje.”

Orbán halasztást kért Tusktól

A két politikus a magyar kormánypárt és az EPP kapcsolatát vitatta volna meg. Donald Tusk az Európai Néppárt (EPP) elnöke erre a hétre találkozót kért Orbán Viktor kormányfőtől, a Fidesz elnökétől, de a magyar miniszterelnök azt kérte: inkább később tárgyaljanak - értesült a Népszava néppárti forrásból.

Tévút

A Jobbik öngyilkos önfeladása.

Kilép a Jobbikból Bencsik János. A politikus ezt szerdán jelentette be, a közösségi médiában közzétett posztjában – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni – szögezte le Bencsik. Az immár egykori jobbikos politikus sérelmezi azt is, hogy az új elnök egy frakcióülésen azt mondta, nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra, mert azok megosztóak, akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést Bencsik meggyőződése szerint tévút a Jobbik önfeladása.”

Bencsik János kilép a Jobbikból

Bencsik a videóban leszögezte: nem ért egyet azzal az iránnyal, amit az új pártelnök, Jakab Péter képvisel. Nehezményezi emellett, hogy „a Jobbik tisztújító kongresszusán Jakab Péter és Gyöngyösi Márton politikai bosszúhadjáratot hirdetett mindazon jobbikos vezetők és munkatársak ellen, akik nem az ő csapatukat erősítették".

Üldözés

Niedermüller Péter egyházellenessége.

Niedermüller Péter pénzt vett el az egyházaktól, a kerületi lakosoktól, és utcára rakta a Gyermekvédő Ligát – írja az Origo.hu.

„A VII. kerületi polgármester, Niedermüller Péter botrányt okozó nyilatkozata óta most tartottak először képviselő-testületi ülést az Erzsébetvárosban. Várható volt, hogy szóba kerül a polgármester nagy felháborodást keltő kijelentése a fehér, keresztény, heteroszexuálisokról, a DK-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve azonban tettekben is megmutatkozott, és az is kiderült, Niedermüllerék el akarják üldözni azokat a civil szervezeteket, amelyeket nem tudnak hasznosítani a politikai küzdelemben – vagyis valóban civil szervezetek.”

Niedermüller nem kér bocsánatot, ellenben hadat üzen a civileknek

A VII. kerületi polgármester, Niedermüller Péter botrányt okozó nyilatkozata óta most tartottak először képviselőtestületi ülést az Erzsébetvárosban. Várható volt, hogy szóba kerül a polgármester nagy felháborodást keltő kijelentése a fehér, keresztény, heteroszexuálisokról, a DK-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve azonban tettekben is megmutatkozott,és az is kiderült, Niedermüllerék el akarják üldözni azokat a civil szervezeteket, amelyeket nem tudnak hasznosítani a politikai küzdelemben - vagyis valóban civil szervezetek.

Cáfolat

Olaszország migránssimogatása.

A migránsoknak és az NGO-knak kedvez a baloldali olasz kormány tervezete – állítja a Hirado.hu.

„Elkészült az olasz baloldal javaslata, gyakorlatilag az utolsó pontig eltörlik a Matteo Salvini-féle szigort a bevándorlásban. Csökken a Földközi-tengeren menedékkérőket taxiztató NGO-k büntetése, nem veszik el a hajóikat, könnyebben kapnak tartózkodási engedélyt a bevándorlók, sőt például orvosi ellátás is jár majd nekik Olaszországban. Amikor tavaly ősszel megalakult az új baloldali kormány Rómában, még cáfolták, hogy erre készülnének – derült ki az M1 Híradójából.”

A migránsoknak és az NGO-knak kedvez a baloldali olasz kormány tervezete

Elkészült az olasz baloldal javaslata, gyakorlatilag az utolsó pontig eltörlik a Matteo Salvini-féle szigort a bevándorlásban. Csökken a Földközi-tengeren menedékkérőket taxiztató NGO-k büntetése, nem veszik el a hajóikat, könnyebben kapnak tartózkodási engedélyt a bevándorlók, sőt például orvosi ellátás is jár majd nekik Olaszországban.

Szabály

Vasvári Vivien formás feneke.

A szőke bombázó a Távol-Keleten nyaralt. Továbbra is közzétesz néhány, szemet kápráztató képet az utazásáról; legújabb posztja esetében viszont nem a szép tájtól akad el a lélegzet – így a Blikk Online.

„A fiatal anyuka nem titkolja a nyilvánosság elől, milyen irigylésre méltóan tökéletes alakja van. Egyik korábbi fotóján például teljesen pucéran pózolt a tengerparton, ezúttal pedig újabb pikáns képpel örvendeztette meg rajongóit. Legfrissebb posztjában esernyővel a kezében áll egy hídon, miközben megvillantja formás fenekét, amit éppen csak eltakar falatnyi bugyija. Vivi a fotóhoz egy rövid gondolatot is fűzött: – Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy mindig a szabályok szerint éljünk...”

Brutál szexi: Vasvári Vivi egy szál bugyiban mutatta meg formás fenekét

Vasvári Vivi nemrégiben még a Távol-Keleten nyaralt, a vakációjáról pedig rendszeresen osztott meg a követőivel szebbnél szebb fotókat a közösségi oldalán. Bár a szőke bombázó azóta már hazatért Magyarországra, továbbra is közzétesz néhány, szemet kápráztató képet az utazásáról; legújabb posztja esetében viszont nem a szép tájtól akad el a lélegzet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90679/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.05.30. 04:25
Orbán Viktor feketelevese, a balliberálisok álságos nácizása, a Hableány-tragédia emlékezete, a futball orosz rulettje és Berki Krisztián állati meglepetése szombati online lapszemlénkben.

A Hableány-tragédia áldozataira emlékeztek meg Budapesten

2020.05.29. 11:25
A dunai hajóbaleset 28 elhunytjára hajós kegyeleti szertartás keretében emlékeztek meg a tragédia évfordulóján pénteken.

Blogstar kávéház

2020.05.29. 04:15
A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja, az iskolaőrség elrettentő ereje, az Európai Unió rosszhiszeműsége, a frontvonalban harcolók megbecsülése és Heidi Klum örökifjú bájai pénteki online lapszemlénkben.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28. 12:35
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Blogstar kávéház

2020.05.28. 03:25
Orbán Viktor születésnapja, az Európai Bizottság hitelcsapdája, a Jobbik széthullása, a balliberálisok diktatúrahazugsága és Palácsik Lilla terhespocakja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.27. 05:15
A járványhelyzet hadigazdálkodása, Karácsony Gergely szánalmas sunnyogása, a nemzetegyesítés rögös útja, a francia baloldal fejetlensége és Puzsér kendőzetlen kipakolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.26. 04:00
Az őszödi hazugságbeszéd kórképe, Soros György afrikai terjeszkedése, Boris Johnson cinikus botránya, a magyar gazdák milliárdos támogatása és Görög Zita különös életmentése keddi online lapszemlénkben.

Több a gyógyult, mint az aktív fertőzött

2020.05.25. 11:50
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a járvány legfrissebb adatairól és a gazdaságvédelmi intézkedésekről.

Szabad az átjárás Magyarország és Szerbia között

2020.05.25. 10:30
Megszűntek a szigorítások a közös határszakaszon, hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai.

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, a rendőrök segítettek neki

2020.05.25. 10:10
Nem mindennapi esetet kellett kezelniük a rendőröknek vasárnap este a belvárosban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?