Blogolj!

Nem lesz hozzánk kegyes az időjárás

Már kezdtük elhinni, hogy pár pillanat és itt a tavasz, de az időjárás most meggondolta magát.

Nem elég, hogy a napsütötte, madárcsicsergős idő még várat magára, az időjárás kellemetlen oldalát mutatja most meg, ami lényegében annyit tesz, hogy viharos széllökések színesítik a napot.

Emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztetést adott ki az ország északnyugati részére, és esőlfokú figyelmeztetés van érvényben a nyugati részekre. A széllökések 70-90 km/órával is lecsaphatnak.

Ha a szél nem lenne elég, lehet még fokozni a hangulatot heves záporokkal és zivatarokkal is, ami miatt az ország középső részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben, ráadásul villámlás és jégeső is tarkíthatja a napot, az Alföld északkeleti részein havas eső és hó is előfordulhat, a hegyekben pedig nagy valószínűséggel meg is marad a hó.

Az előrejelzések alapján viszont szerencsére nem kell sokáig elviselnünk a rossz időt, késő délutánra csökken a felhőzet és a csapadék is megcsappan. A hétvégére normalizálódik a helyzet és bár felhős lesz az idő szombaton csapadék nem várható. Vasárnap ugyanez lesz a helyzet, de mindkét nap előfordulhatnak még viharos széllökések.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/90746/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,időjárás
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. 11:55
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Blogstar kávéház

2020.04.04. 21:40
A maszkviselés egyszeregye, az ellenzék hiteltelensége, Olaszország csúcspontja, Svédország következetlensége és Ubrankovics Júlia szexi karanténszelfije online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 22:10
Az Európai Néppárt boszorkányüldözése, Brüsszel sértegetései, Giuseppe Conte felelőtlensége, a veszélyhelyzete próbatétele és Jaksity Kata állásvadászata online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 04:55
Az Európai Unió munkahelyvédelmi akcióterve, Brüsszel övön aluli támadása, a német munkanélküliség elszabadulása, Karácsony Gergely kudarca és Csukás István utolsó kívánsága pénteki online lapszemlénkben.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02. 07:30
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban …

Blogstar kávéház

2020.04.02. 05:15
A kormánykommunikáció kacskaringói, Karácsonyék hatalomféltése, a koronavírus-járvány tézisei, a migráció kockázatai és Vámos Erika lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Koronavírusos Győr polgármestere

2020.04.01. 21:45
Dézsi Csaba András az első magyar politikus, aki igazoltan megfertőződött a koronavírussal.

Gulyás Gergely: változatlanok maradnak a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben

2020.04.01. 16:15
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint …

Újabb hat repülőgép hoz védőeszközöket Budapestre

2020.04.01. 13:15
Ahogy már múlt héten is több tonna védőfelszerelés érkezett Magyarországra, úgy most szerdán is hat repülőt várnak Budapestre.

Budapesten van a legtöbb koronavírusos megbetegedés

2020.04.01. 08:20
Sokáig szenzitív adatként kezelték a betegek adatait, valamint a megbetegedések országos eloszlását, de a hivatalos kormányzati oldalon már megtalálhatóak a pontosabb országos adatok is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?