Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Forgatókönyv

A távolságtartás életmentése.

Az Összefogás Magyarországért egy videógrafikán mutatta be, hogyan terjed a koronavírus, és mit lehet tenni, hogy elkerülhető legyen a veszélyhelyzet. A tünetmentes emberek könnyen terjeszthetik a vírust, ezért fontos, hogy mindeni tartsa be a szabályokat és maradjon otthon – írja a Hirado.hu.

„Vagyis azok tehetnek a legtöbbet a halálesetek elkerüléséért, akik tünetmentesek – tették hozzá. Az Összefogás Magyarországért azt javasolja, hogy viselkedjünk mindannyian úgy, mintha már fertőzők lennénk, kerüljük a közösségi közlekedést, a tömeget, az irodaházakat, sőt a kisebb összejöveteleket is, mert csak így csökkenthetjük annak az esélyét, hogy elkapjuk vagy terjesszük a koronavírust. Ha elég sokan teszünk így, akkor a vírus sokkal lassabban terjed, és jelentősen csökkenthetjük az egy napra eső kórházi ellátást igénylő esetek számát. Ezzel elkerülhető az ellátóintézmények túlterheltsége, és a súlyos betegek ennek köszönhetően kezeléshez juthatnak, és kevesebben halnak meg. A két forgatókönyv közül a kedvező csak akkor következhet be, ha mindannyian teszünk érte – hívta fel a figyelmet az Összefogás Magyarországért.”

A távolságtartással emberéleteket menthetünk

Az Összefogás Magyarországért egy videógrafikán mutatta be, hogyan terjed a koronavírus, és mit lehet tenni, hogy elkerülhető legyen a veszélyhelyzet. A tünetmentes emberek könnyen terjeszthetik a vírust, ezért fontos, hogy mindeni tartsa be a szabályokat és maradjon otthon.

Gyűrűzés

A budapesti ingatlanpiac visszaesése.

A koronavírus okozta járvány hatása leginkább Budapest ingatlanpiacán érzékelhető. Azonban várhatóan az érdeklődők számának csökkenése sem hoz jelentős árcsökkenést, mivel a kihirdetett törlesztési moratórium a lakáshitelekre is vonatkozik, ezáltal nem válik sürgőssé az eladás – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Az irodák tapasztalata szerint pillanatnyilag országszerte meglehetősen vegyes képet mutat az ingatlanpiac. A koronavírus okozta járvány hatása leginkább Budapesten érzékelhető, a vidéki ingatlanpiacra még nem gyűrűzött be a hatása – válaszolta lapunk megkeresésére az Otthon Centrum. A közvetítőhálózat azt tapasztalta, hogy a fővárosban jóval kevesebb az érdeklődő, vidéken azonban továbbra is élénk a piac. Ám amíg az elmúlt hét a szokásos márciusi, téli álomból ébredező képet mutatta, ezen a héten az új érdeklődő hívások területtől függően az ilyenkor megszokott mennyiség mintegy harmadára estek vissza, és a megbízások oldalán is mintegy harmincszázalékos visszaesés tapasztalható – írták. A folyamatban lévő ügyletek esetében tapasztalatunk szerint mind a vevő, mind pedig az eladó arra törekszik, hogy mihamarabb lezárják az ügyletet – mondta lapunknak Kosztolánczy György, az Otthon Centrum vezérigazgatója. Ennek megfelelően a tranzakciók számában jelenleg még nincs visszaesés, azonban ezen a héten már azt láttuk, hogy az ingatlanmutatások száma hatvan százalékkal csökkent, viszont a vételi ajánlat ugyanannyi volt, mint az előző hetekben – mutatott rá a vezérigazgató.”

Budapest ingatlan­piaca már érzi a járvány hatását

Az irodák tapasztalata szerint pillanatnyilag országszerte meglehetősen vegyes képet mutat az ingatlanpiac. A koronavírus okozta járvány hatása leginkább Budapesten érzékelhető, a vidéki ingatlan­piacra még nem gyűrűzött be a hatása - válaszolta lapunk megkeresésére az Otthon Centrum. A közvetítőhálózat azt tapasztalta, hogy a fővárosban jóval kevesebb az érdeklődő, vidéken azonban továbbra is élénk a piac.

Rablás

A Mátrai Erőmű adásvételének visszásságai.

Olyan furán került Mészáros Lőrincéktől az áramtermelő az államhoz, hogy a rendőrség befogadta Szél Bernadett emiatt tett feljelentését – foglalja össze a Népszava Online.

„Elrendelte a nyomozást a Mátrai Erőmű adásvétele kapcsán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya Kiemelt Ügyek Osztálya – közölte Facebook-oldalán a feljelentés mögött álló Szél Bernadett független országgyűlési képviselő. A gyanú különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett kísérlete. A politikus emlékeztet: Mészáros Lőrincék először alaposan 'kirabolták' a társaság eredménytartalékát, majd a veszteséges erőművet értékesítették az állami MVM-nek. Így lett egy lebontandó erőművünk meg egy durva kötelezettségünk (bányabezárás, tájhelyreállítás, salak- és pernyehányók, zagyterek). Mészárosék jól járnak, mi meg rosszul – véli. Olyan nincs, hogy 'kirabolnak minket ezzel a kifosztott, ósdi erőművel', aztán ha jön a járvány, se maszk, se lélegeztetőgép, se egészségügyi szakember.”

Nyomoznak a Mátrai Erőmű adásvétele körül

Sokan a panaszkodnak az Ausztriába naponta átjárók közül. A vírusjárvány miatt sorra küldik el őket, s most derül ki, rossz szerződést írtak alá, így pénz nélkül maradnak. Bajban vannak az Ausztriában dolgozó magyarok, mert a cégek sorra mondanak fel a korábban előnytelen szerződést aláírt munkavállalóknak, az ingázók pedig itthon ragadhatnak az osztrák határon bevezetett egészségügyi szűrés miatt, ha négy napnál régebbi a negatív koronavírus-tesztjük.

Kép

Evangeline Lilly felelőtlensége.

Gyerekei épp edzőtáborban vannak, és a színésznő is úgy jár-kel a világban, mintha nem lenne járvány – így az Origo.hu.

„A Lost Kate-je, A hobbit-ban és több Marvel-filmben is látott Evangeline Lilly magára haragította jó pár rajongóját az Instagramon – egy olyan bejegyzéssel, amelyben semmi felháborító nem lenne, ha nem lenne épp világjárvány: a színésznő a reggeli teájához készült képhez azt írta, hogy épp csak kitette a gyerekeit az edzőtábornál. 'Mind kezet mostak, mielőtt bementek. Játszanak és nevetnek' – közölte, majd egy hashtaggel jelezte, hogy minden a régi, mintha mi sem változott volna a világban az elmúlt hetekben.”

Sokan felháborodtak a színésznő felelőtlen viselkedése miatt

Evangeline Lilly gyerekei épp edzőtáborban vannak, a színésznő is úgy jár-kel a világban, mintha nem lenne járvány. A Lost Kate-je, A hobbit-ban és több Marvel-filmben is látott Evangeline Lilly magára haragította jó pár rajongóját az Instagramon - egy olyan bejegyzéssel, amelyben semmi felháborító nem lenne, ha nem lenne épp világjárvány: A színésznő a reggeli teájához készült képhez azt írta, hogy épp csak kitette a gyerekeit az edzőtábornál.

Szerelés

Ábel Anita csini karcsúsága.

A modelleknek is megirigyelhetik: sosem volt még ilyen karcsú Ábel Anita – számol be róla a Blikk Online.

„Ábel Anita vasárnap a Nicsak, ki vagyok? műsorában jelent meg ebben a szerelésben. Anita már jó ideje roppant csinos, de szerintünk most olyan az alakja, amit a modellek is megirigyelhetnek. Ebben a vagány szerelésben nádszálkarcsú a 45 éves műsorvezető-színésznő.”

A modelleknek is megirigyelhetik: Sosem volt még ilyen karcsú Ábel Anita

Ábel Anita vasárnap a Nicsak, ki vagyok? műsorában jelent meg ebben a szerelésben. Anita már jó ideje roppant csinos, de szerintünk most olyan az alakja, amit a modellek is megirigyelhetnek. Ebben a vagány szerelésben nádszálkarcsú a 45 éves műsorvezető- színésznő.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/92083/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Pár napig még marad velünk a nyár

2020.09.13. 19:15
Csak nem akar elmúlni a jó idő, olyannyira nem, hogy a jövő hét első felében akár 30 fok felé is emelkedhet a hőmérséklet.

484 fővel nőtt a fertőzöttek száma itthon

2020.09.13. 09:35
Ezzel 12 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy krónikus beteg, így az elhunytak száma 637 fő, 4069-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?