Blogolj!

Díjmentes honlapkészítési lehetőség a koronavírus miatt károsult mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

A koronavírus kapcsán kialakult helyzetben egyre több vállalkozás kényszerül az ügyfélkapcsolatok átszervezésére. A hagyományos, személyes kapcsolattartás helyett - az átalakult üzleti és egészségügyi környezet következtében -napról-napra több vállalkozás a digitális térbe költözik. Az ezzel járó feladatok és kihívások jelentős terhet rónak– leginkább a kevésbé gyakorlott és felkészült – mikro és kisvállalkozásokra. Az internetes megoldásokra szakosodott honlap.hu egy felajánlással igyekszik segíteni a nehéz helyzetbe került kisvállalkozásokat.

A „Maradj otthon - költözz a webre!” elnevezésű kezdeményezés keretében a honlap.hu a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára díjmentessé teszi fél éves időszakra a 2020. februárjában bemutatott honlap.hu 2.0 szoftver használatát, amelynek segítségével a cégek maguknak tudnak internetes jelenlétet biztosítani, saját honlapot készíteni.

Bízunk benne, hogy a felajánlásunk segít abban, hogy a hazai vállalkozások könnyebben, a munkaerő megtartásával jussanak túl a kialakult és előttünk álló nehéz helyzeten

– nyilatkozta Fodor Ákos, a cég ügyvezetője.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei az alábbi webcímen érhetőek el: https://koltozzawebre.honlap.hu/ 

A honlap.hu-ról

Az Oleander Informatikai Kft. 10 éve azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan, egyszerűen használható szoftvert alkosson, amely segítségével a webes jelenlét első lépését jelentős anyagi megterhelés nélkül van lehetősége megtenni a hazai cégeknek, szervezeteknek, magánszemélyeknek. Az indulást követő évben a Google Magyarország együttműködésével az országos Neten a Cégem roadshow keretében több ezer vállalkozást segített hozzá, hogy egy új honlappal új vevőkört érjen el. Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a cég a magyar nyelvű „csináld magad” honlapkészítő alkalmazások területén piacvezető vállalkozássá nőtte ki magát. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. Számos társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó ügyben vállalt a cég szerepet. A 2015-ben indult, vállalkozások digitalizációs lehetőségeit fejleszteni hivatott Modern Vállalkozások Programjának egyik vezető megoldás szállítója.

További információ: https://koltozzawebre.honlap.hu/

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/92106/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,felajánlás,kisvállalkozások,koronavírus,támogatás
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

43 fővel emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma hazánkban

2020.08.09. 10:00
43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4696 főre nőtt a hazánkban beazonosított …

Haminckettővel nőtt a magyarországi fertőzöttek száma

2020.08.08. 10:25
A koronavírus.gov.hu közlése szerint harminckettővel nőtt és így 4653-ra emelkedett a magyarországi koronavírusos-fertőzések száma. 

Blogstar kávéház

2020.08.07. 22:40
A rejtélyesen eltűnt Tóth István ügye, az új magyar járványügyi bevetési egység, a Fehéroroszországban fogságba került tévéstáb esete, Benkő László állapotának javulása, valamint a Milan és a Real csatár cserélési tervei a szombati …

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

2020.08.07. 11:05
A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

24 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt két idős beteg

2020.08.07. 09:40
24 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4621 főre nőtt a hazánkban …

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Spanyolország besárgult

2020.08.06. 08:15
Az ország eddig zöld besorolásúnak számított, viszont az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat szerdai száma szerint már sárga, azaz aki onnan hazatér, karanténba kerül. A döntés péntektől lép életbe.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval támogatja a kármentést

2020.08.05. 18:05
Magyarország a Hungary Helps programon keresztül egymillió eurós humanitárius segítségnyújtással támogatja a szerdai bejrúti robbanás után az …

Orbán Viktor levélben üzent a libanoni miniszterelnöknek

2020.08.05. 14:10
Orbán Viktor miniszterelnök levélben biztosította libanoni kollégáját, Hasszan Diabot, hogy Magyarország támogatja és segíti Libanont ebben a nehéz időszakban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?