Blogolj!

Blogstar kávéház

Kérdőjel

Karácsony Gergely hárítása.

A főpolgármester az idősotthon dolgozóira akarja hárítani a felelősséget a súlyos koronavírus-fertőzésért – írja az Origo.hu.

„Megdöbbentő posztot tett közzé a Facebookon Karácsony Gergely. Állítása szerint a Fővárosi Védelmi Bizottság rendkívüli vizsgálatot tartott több, a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő idősotthonban és azt állapították meg, hogy az intézmények a hatóságok előírásai szerint működnek. Vagyis minden rendben van Karácsony szerint, annak ellenére, hogy a Pesti úti Idősotthonban több, mint 500 lakó van teljes karanténban, legalább 65-en megfertőződtek és négy idős ember meghalt. Karácsony a bejegyzésében ráadásul a felelősséget az otthonok alkalmazottaira próbálja tolni, azzal, hogy azt állítja, a kritikák nem is az ő munkáját kérdőjelezik meg, hanem a gondozókét.”

Karácsony Gergely az idősotthon dolgozóira akarja hárítani a felelősséget

Megdöbbentő posztot tett közzé a Facebookon Karácsony Gergely. Állítása szerint a Fővárosi Védelmi Bizottság rendkívüli vizsgálatot tartott több, a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő idősotthonban és azt állapították meg, hogy az intézmények a hatóságok előírásai szerint működnek. Vagyis minden rendben van Karácsony szerint, annak ellenére, hogy a Pesti úti Idősotthonban több, mint 500 lakó van teljes karanténban, legalább 65-en megfertőződtek és négy idős ember meghalt.

Fék

Magyarország preventív példamutatása.

Hazánk szerencsére egy szűk elitklub tagja a járvány kezelésében – állítja a Hirado.hu.

„Magyarországon komolyan vették a koronavírus-járvány elleni védekezést, már januárban felállították az operatív törzset, tehát Magyarország azon szűk, elit klub tagja, ahol nem utólagosan reagál a végrehajtó hatalom a bekövetkezett tragédiára, hanem előzetesen olyan preventív intézkedéseket foganatosít, amelyek elősegítik a járvány terjedésének fékezését – mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 Ma reggel műsorában. Hozzátette, a járvány elharapódzása azért következhetett be egyes országokban, mint mondjuk Olaszországban, Spanyolországban vagy Svédországban, mert az ottani kormányt váratlanul érte a sokkhelyzet, nem állt készen egy hasonló helyzet kezelésére, illetve az állampolgárok nem vették komolyan a kormány szigorításait.”

Videó: Magyarország egy szűk, elit klub tagja

„ Magyarországon komolyan vették a koronavírus-járvány elleni védekezést, már januárban felállították az operatív törzset, tehát Magyarország azon szűk, elit klub tagja, ahol nem utólagosan reagál a végrehajtó hatalom a bekövetkezett tragédiára, hanem előzetesen olyan preventív intézkedéseket foganatosít, amelyek elősegítik a járvány terjedésének fékezését " - mondta ifj.

Rend

A balkonkarantén sajátos hétköznapjai.

Szerencsére sokan tartják be az országos tisztifőorvos utasításait és maradnak otthon a saját és környezetük védelmében. A Népszava Online olyanokat mutat be, akik az erkélyre költözve enyhítik a kijárási korlátozás okozta bezártságot, köztük Kálmán Csilla sportmodell világbajnokot és párját, Tulok Dániel men’s physique Európa-bajnokot.

„Kálmán Csilla: Sajnos a kijárási korlátozás nem jött jókor, ugyanis mindketten testépítő verseny felkészülési fázisában vagyunk. A konditerem bezárt, ezért itthon edzünk. Dani sokkal nehezebb helyzetben van, ő itthon nem tud akkora súlyokat emelgetni, mint a teremben. Közben én is home office-ban dolgozom, sok vendégemnek tartok személyi edzést, számukra itthon veszek fel videókat különböző edzésekről, gyakorlatokról, illetve elkezdtem angolt oktatni Skype-on. Nagyon terveztük a nyaralásunkat, a Karib-térségbe szerettünk volna utazni, egész évben ezért dolgoztunk, ez sajnos most úgy néz ki, hogy elmarad. Sok előnyét nem látjuk az itthonlétnek, nyilván rendet lehet rakni, kertészkedni, talán az egyetlen előnye az, hogy jó néha kizökkenni a feszített tempóból, hétköznapokból.”

Szabadban, mégis otthon - így telik az élet a balkonkaranténban

Szerencsére sokan tartják be az országos tisztifőorvos utasításait és maradnak otthon a saját és környezetük védelmében, pedig sportolóként, agilis vendéglátósként vagy aktív nyugdíjasként nem is olyan könnyű. Béres Márton és Németh Patrik drónfotókon mutatja be néhányukat, akik az erkélyre költözve enyhítik a kijárási korlátozás okozta bezártságot.

Aggodalom

A WHO intése.

Óva intette szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a kormányokat attól, hogy túl hamar oldják fel a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Hans Kluge, a WHO európai igazgatója megjegyezte, hogy a járvány által leginkább sújtott 10 ország közül hét az európai térségben található. Kluge kiemelte Spanyolországot, Olaszországot és Németországot a járvány terjedésének lassulásával kapcsolatban, és elmondta, hogy haladást sikerült elérni Ausztriában, Hollandiában és Svájcban. Azonban aggodalmát fejezte ki a koronavírus-fertőzéses esetek növekvő számával kapcsolatban egyebek között Törökországban, Izraelben, Svédországban, Finnországban és Ukrajnában.”

A WHO óva intette Európát a korlátozások gyors enyhítésétől

Hans Kluge, a WHO európai igazgatója megjegyezte, hogy a járvány által leginkább sújtott 10 ország közül hét az európai térségben található. Kluge kiemelte Spanyolországot, Olaszországot és Németországot a járvány terjedésének lassulásával kapcsolatban, és elmondta, hogy haladást sikerült elérni Ausztriában, Hollandiában és Svájcban.

Fantázia

Alessandra Ambrosio forró szexisége.

Hihetetlen formában van az ismert brazil szupermodell – így a Blikk Online.

„A kétgyerekes bombázó, Alessandra Ambrosio kirobbanó formában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legutóbbi, róla készült fotók. A szexi modell nem szégyenlősködik, bevállalós képein a falatnyi bikinije nem sokat hagy meg a fantázia számára.”

Na, jó: Alessandra Ambrosio szexi képeitől durván felforrósodik a hangulat - Nézze csak!

Alessandra Ambrosio Modell Victoria Secret Fotózás Hihetetlen formában van Alessandra Ambrosio, az ismert brazil szupermodell! A kétgyerekes bombázó, Alessandra Ambrosio kirobbanó formában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legutóbbi, róla készült fotók. A szexi modell nem szégyenlősködik, bevállalós képein a falatnyi bikinije nem sokat hagy meg a fantázia számára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/93071/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.30. 04:25
A Ferencváros örömünnepe, az EU vörös víruslistája, az antiszemitizmus baloldali gyökerei, a magyar közbiztonság javulása és Marsi Anikó kiborulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?