Blogolj!

Saját koalíciós partnerei támadják Göd Momentumos polgármesterét

Az LMP, a DK és a Jobbik képviselője az országos vezetőknél jelentette fel levélben a momentumos Balogh Csabát, akit alkalmatlannak és diktatórikusnak tartanak.

A levelet az LMP-s alpolgármester, Fülöp Zoltán, a jobbikos Hives Gábor, a DK-s alpolgármester, Lőrincz László, valamint a szintén DK-s Szilágyi László írta alá.

A levél alírói szerint, Balogh Csaba mind emberi, mind politikai tisztessége folytán alkalmatlan a gödi polgármesteri poszt betöltésére, autoriter vezetési modellje nem demokratikus, saját frakciója ellen fordult, hatalmával visszaél. Megrágalmazta a vele kritikusan fellépő képviselőket, és azt tanácsolta neki, keressenek maguknak más posztot az önkormányzatban. 

A momentumos polgármester inkább a fideszes alpolgármesterrel kívánna együtt dolgozni a jövőben, azaz a kormánypárttal szövetkezne, ráadásul a veszélyhelyzet által ráruházott jogával visszaél. A levélírók azt kérik, hogy az országos politikusok határozott lépésükkel tegyenek meg mindent a helyzet mielőbbi rendezéséért.

A levélírók szerint Balogh rovásán a többi közt a következők vannak: szerződéshamisítási kísérlet, a képviselő-testület megtévesztése, hivatali visszaélés, jogellenes felmentés.

Gödön ősszel az ellenzéki választási koalíció (DK, LMP, Párbeszéd, Momentum, Jobbik, Mindenki Magyarországa) megszerezte a többséget a korábban fideszes többségű önkormányzatban, 7-4 arányban úgy, hogy az előző polgármester 13 évig volt az önkormányzat élén. A négy képviselő esetleges kiválásával Balogh elveszítheti a többségét és kisebbségbe is kerülhet. Címkék: DK, LMP, Momentum
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/93132/pics/lead_800x600.jpg
DK,LMP,Momentum
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre gyalázatosabb a balliberálisok lélegeztetőgép-hisztije

2020.08.26. 16:10
Úgy tűnik, a kamuvideós ellenzéknek semmi sem drága, mindent és mindenkit feláldoznának a remélt politikai hatalom oltárán.

Ha már nem segítette a védekezést, tovább mocskolja a kormányt a baloldal

2020.07.08. 18:40
Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják, akkor meg az. Úgy vannak vele, mint azzal a bizonyos sapkával. Akcióban a fakenews-gyáros ellenzék.

Gyurcsányék sumákolnak, az ÁSZ felfüggesztette a DK költségvetési támogatását

2020.05.21. 13:10
Amíg a párt nem állítja helyre törvényes gazdálkodását és ezt dokumentumokkal nem tudja igazolni, addig az Állami Számvevőszék …

Fidesz: Gy. Németh számoljon el az idősotthon botránya ügyében!

2020.04.22. 19:35
A kormánypárt arra kíváncsi, mit titkol a balliberális fővárosi vezetés no meg a DK-s alpolgármester a koronavírus-gócponttá vált Pesti úti idősotthon kapcsán.

Hidvéghi Balázs kiokosította az idegengyűlölettel vagdalkozó Donáth Annát

2020.03.11. 16:40
A Momentumnak is fel kell hagynia azzal, hogy politikai tőkét akar kovácsolni a koronavírus-járványból.

A kommunizmus áldozataira emlékezünk

2020.02.25. 15:15
1947-ben ezen a napon vitték el a szovjet csapatok Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát a Szovjetunióba, ahol nyolc évet töltött fogságban. A politikus letartóztatása és fogvatartása az első …

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. 19:30
A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Varga Judit: Vadai hazudik, a kormány dolgozik

2020.02.18. 16:10
Az igazságügyi miniszter szerint Vadai Ágnes” magából indul ki, hiszen amikor ő a Gyurcsány-kormány államtitkára volt, akkor a visszaeső bűnözők az utcán grasszáltak”.

Ittasan vezetett a szocialista politikus, az ellenzék szerint csak "kis baki" történt

2020.01.29. 08:25
Horváth Tamás a helyi gimnázium báljáról tartott hazafelé, mikor a rendőrök megállították. Az …

Gyurcsány lendületből, végleg bedarálhatja az MSZP-t

2020.01.07. 04:15
2022 után végleg eltűnhetnek a hazai politikai palettáról a szocialisták.

Ezeket a cikkeket olvastad már?