Blogolj!

Blogstar kávéház

Kockázat

Az érettségi kétségei.

A jelenlegi, de még mindig teljesen bizonytalan állapot szerint az idén érettségizőknek éppen a járvány tetőzésének időpontjában kell írásban vizsgázniuk. Kétségek között, nehezített terepen készülnek, miközben nekik most biztosan nem jut abból a sok buliból és szertartásból, ami generációk óta a középiskola utolsó hónapjait jellemzi – elemez a Népszava Online.

„A végzős diákokon normál esetben sok lelki teher van, pár pont elhullajtásán akár az is múlhat, hogy egy adott szak fizetős képzésére jutnak be, ami évek alatt többmilliós kiadást jelenthet a családoknak. Ehhez most hozzájön az is, hogy tantárgyanként egyetlen alkalommal kell csúcsformában teljesíteni. 'Most nincs lehetőség a korrekcióra, úgyhogy arra kértük a gyerekeket, nagyon alaposan olvassák végig a munkájukat, hogy ne maradjon bennük helyesírási hiba, emiatt vagy a külalak miatt ne veszítsenek el pontokat' – mondja a pedagógus, aki igyekszik minél célirányosabban és pontosabban felkészíteni a végzősöket az előttük álló kihívásra a korábbi évek érettségi feladatai alapján, és abban bízik, hogy a diákjai nem veszítenek néhány pontnál többet. Ebből is jól látszik, hogy a jobb gimnáziumokban, ahol a gyerekek évek óta célirányosan a továbbtanulásra készülnek, nem volt valódi választási lehetőség, hogy részt vegyenek-e most az érettségin, akár a saját vagy a családjuk egészségét kockáztatva.”

Érettebbek az éretteknél - Kétségek között, nehezített terepen készülnek a diákok

A jelenlegi, de még mindig teljesen bizonytalan állapot szerint az idén érettségizőknek éppen a járvány tetőzésének időpontjában kell írásban vizsgázniuk. Azok számára, akik évek óta dolgoznak azért, hogy a továbbtanulási vágyaikat beteljesítsék, nem kérdés, hogy a legjobbat szeretnék nyújtani, még akkor is, ha közben az egészségüket kockáztatják.

Tettes

Szabó Tímea kifordított valósága.

Szabó Tímea hiába próbálja azt sugallni, hogy ő az áldozat, valójában ő az elkövető, aki a budapesti román nagykövettel együtt magyarellenes tevékenységet folytat, az áldozatok pedig a határon túli magyarok – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„Menczer Tamás, a külügyi tárca államtitkára szombat délutáni videójában elmondta: Szabó Tímea reagált Szijjártó Péter posztjára. Az ellenzéki politikus kijelentette, ő nem támadta a határon túli magyarokat, ebben a történetben ő az áldozat, mert őt támadják. Menczer Tamás erre úgy válaszolt: 'Ilyen az, amikor egy liberális kifordítja a valóságot, ugyanis a liberálisoknál szabadon eldönthető, ki a tettes és ki az áldozat'. Menczer Tamás szerint a valóság azonban az, hogy Szabó Tímea egy tettes, egy elkövető, aki a budapesti román nagykövettel együtt magyarellenes tevékenységet folytat, az áldozatok pedig a külhoni magyarok. Járvány idején össze kellene fogni, de magyarellenes emberekkel nem lehet – zárta mondanivalóját az államtitkár.”

Menczer: Szabó Tímea nem áldozat, hanem tettes

A történet előzménye - amiről mi is írtunk - hogy a kormányt hétfőn a külhoni magyaroknak nyújtott vírusvédelmi segítség miatt támadott Szabó Tímeát védelmébe vette a Románia magyarországi nagykövete. Erről Szijjártó Péter külügyminiszter tett közzé egy bejegyzést szombaton délelőtt a Facebookon.

Határ

Soros újabb támadása.

A második hullám fenyeget – állítja a Hirado.hu.

„Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője az M1-en elmondta, szerinte jön a második Soros-hullám. Hozzátette, 2015-ben volt az első hullám, amikor a magyar kormány elutasította az illegális migrációt, és azzal együtt a betelepítési kvótát, és megépítette a határt.”

Videó: Georg Spöttle szerint jön a második Soros-hullám

Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője az M1-en elmondta, szerinte jön a második Soros hullám. Hozzátette, 2015-ben volt az első hullám, amikor a magyar kormány elutasította az illegális migrációt, és azzal együtt a betelepítési kvótát, és megépítette a határt.

Nyár

Zimány Linda bikinis szexizése.

A szépség a karanténban nosztalgiázik – írja az Origo.hu

„Zimány Linda nagyon szeret utazni, rajongóit el szokta árasztani tengerparti, szexi képekkel. A koronavírus miatt most ő is otthoni karanténba vonult, így csak egy régi, bikinis képet osztott meg az oldalán, ami még egy görögországi nyaraláson készült róla.”

Zimány Linda szexi, bikinis fotóval nosztalgiázik

Zimány Linda nagyon szeret utazni, rajongóit el szokta árasztani tengerparti, szexi képekkel. A koronavírus miatt most ő is otthoni karanténba vonult, így csak egy régi, bikinis képet osztott meg az oldalán, ami még egy görögországi nyaraláson készült róla.

Alak

Az orosz Kim Kardashian rózsaszín élvezete.

Nem hagyott sokat követői képzeletére Anastasia Kvitko: megmutatta formás bájait, mi pedig csak ámulunk – így a Blikk Online.

„Úgy tűnik, habár az orosz Kim Kardashiannek is tartott 25 éves modell a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tudja strandon tölteni szabadidejét, ez láthatóan nem tántorította őt el attól, hogy otthonában is élvezze a jó időt és magára öltse rózsaszín, testét alig takaró bikinijét. Ez pedig kézenfekvő volt ahhoz is, hogy az orosz modell 10 milliós Instagram-követőtáborát is megörvendeztesse az elképesztő alakjáról készült fotókkal.”

Az orosz Kim Kardashian megmutatta formás bájait, mi pedig csak ámulunk - fotó

Nem hagyott sokat követői képzeletére Anastasia Kvitko. Úgy tűnik, habár az orosz Kim Kardashiannek is tartott 25 éves modell a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tudja strandon tölteni szabadidejét, ez láthatóan nem tántorította őt el attól, hogy otthonában is élvezze a jó időt és magára öltse rózsaszín, testét alig takaró bikinijét.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/93866/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?