Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiszti

Hadházyék szánalmas cirkusza.

Hogy Hadházy Ákos személyiségében mennyi a mentális defektus és mennyi az emberi hitványság, azt szakorvosi vizsgálat tudná eldönteni – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„A lényeg, hogy emberünk a múlt heti kínos akciója után sem tágított, ismét nem kevésbé intellektuális sztratoszférában lebegő társával, Szél Bernadett-tel akciózott. A forgatókönyv a korábbihoz hasonló volt: dudáljon mindenki, aki a kormány ellen van! Ész nélkül tülkölni természetesen tilos a KRESZ szerint, ezért – okulva a múlt hétből – ezúttal autórádiókból keltettek zajt a bátor szervezők, akiket autóikból tülkölő híveik támogattak. A szánalmas cirkuszt a szennyes nyelvezetű, Ez a lényeg nevű szélsőséges blog próbálta menteni, eme igényes cím alatt: A rendőrök megint rámentek a dudáló tüntetőkre! Hiába, akik Kunhalmi Ágneséktől tanulják a stilisztikát! Hadházyék jól elvoltak, kivontak néhány rendőrt a fontos szolgálatból, elcsevegtek az újságírókkal, akik jóval többen voltak, mint a hisztizők. Nekik ennyire futotta a vírusválság ötvennegyedik napján.”

Szánalmas cirkusz

A lényeg, hogy emberünk a múlt heti kínos akciója után sem tágított, ismét nem kevésbé intellektuális sztratoszférában lebegő társával, Szél Bernadett-tel akciózott. A forgatókönyv a korábbihoz hasonló volt: dudáljon mindenki, aki a kormány ellen van! Ész nélkül tülkölni természetesen tilos a KRESZ szerint, ezért - okulva a múlt hétből - ezúttal autórádiókból keltettek zajt a bátor szervezők, akiket autóikból tülkölő híveik támogattak.

Lazítás

A vidéki Magyarország újraindulása.

Ha lassan is, óvatosan is, de kezd újraindulni az élet vidéken. Ezt tapasztalták az M1 riporterei, amerre jártak az országban. Egyre többen vannak az utcán, a belvárosokban vagy éppen a kávézók teraszain. A boltokban még viszonylag kevés a vevő, sokan telefonon vagy az üzletek közösségi oldalán tájékozódnak – jelenti a Hirado.hu.

„Az egyik virágkereskedő az M1-nek Mosonmagyaróváron elmondta, hogy anyák napja óta megnövekedett a forgalma, a vásárlók nagyon fegyelmezettek és tudatosak. 'Lelkileg viselte meg az embereket, és a szépre se, a kikapcsolódásra, a kreativitásra se voltak nyitottak. Ezen a héten és az anyák napja előtti héten ez már megváltozott' – fogalmazott Török Katalin tulajdonos. Az egyik soproni ruhaüzletben már nézegetik a nyári ruhákat a vásárlók, de a tulajdonos azt mondta: még félve nyitnak ki, a közösségi médiában és telefonon várják vevőik megkeresését. 'Nagyon örülök, és főleg a munkatársaim nagyon örülnek, hogy ismételten dolgozhatnak' – mondta Horváth Árpádné tulajdonos, aki reménykedik abban, hogy az emberek helyben vásárolnak majd, és gondolnak a kisebb üzletekre is. Országszerte megteltek a nagyobb városok utcái, elsősorban érettségizőkkel, akik a kemény munka után egy teraszos helyen lazítottak. Az M1 Híradójában megszólaló érettségiző diák szerint a vizsga után nagy megkönnyebbülés a szabadban élvezni a napfényt.”

Országos körkép: lassan, de beindul az élet vidéken

Ha lassan is, óvatosan is, de kezd újraindulni az élet vidéken. Ezt tapasztalták az M1 riporterei, amerre jártak az országban. Egyre többen vannak az utcán, a belvárosokban vagy éppen a kávézók teraszain. A boltokban még viszonylag kevés a vevő, sokan telefonon vagy az üzletek közösségi oldalán tájékozódnak.

Diplomácia

Dzsudzsák Balázs hazamenekítése.

Diplomata útlevéllel, a kormány segítségével jön haza az Emirátusokból Dzsudzsák. A válogatott focista csapatkapitány is, a külügy szerint ez elég indok a különleges jogokat biztosító útlevél használatához – olvasható a Népszava Online-on.

„A Külgazdasági és Külügyminisztérium a lap kérdésére megerősítette, hogy Dzsudzsák Balázs hét másik magyar állampolgárral együtt utazik azon a mentesítő járaton, ami az esti órákban landol Magyarországon Az Emirátusokban a koronavírus-járvány miatt leállt a polgári légiforgalom, ezért csak az ehhez hasonló járatokkal lehet elhagyni az országot. Dzsudzsák Balázs rendelkezik diplomata útlevéllel tekintve, hogy a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya – válaszolta a minisztérium az újság kérdésére. A lap információi szerint több magyar sportolónak van hasonló okmánya, a futballista is korábban kapta meg a diplomata útlevelét.”

Diplomata útlevéllel, a kormány segítségével jön haza az Emirátusokból Dzsudzsák

A válogatott focista csapatkapitány is, a külügy szerint ez elég indok a különleges jogokat biztosító útlevél használatához. Több forrásból úgy értesült az Index, hogy a magyar válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs a magyar állam segítségével hagyta el kedden az Egyesült Arab Emírségeket, hogy Magyarországra utazzon. Információink szerint a Dzsudzsákot szállító gépen hét másik magyar állampolgár is utazott.

Hab

Tóth Andi meztelen dúdolása.

Különleges produkcióval lepte meg rajongóit az énekesnő – így az Origo.hu.

„Az énekesnő elvan a karanténban, de már nagyon hiányoznak neki a fellépések, a megszokott koncertek. Addig is képekkel, videókkal szórakoztatja a követőit az Instagramon, legutóbb például magát filmezte egy habbal és vízzel teli kádban. 'Anyukám rengetegszer dúdolta nekem ezt a dalt, amikor pici voltam. Szeretlek' – írta a videó mellé.”

Tóth Andi meztelenül énekel egy kádban - videó

Az énekesnő elvan a karanténban, de már nagyon hiányoznak neki a fellépések, a megszokott koncertek. Addig is képekkel, videókkal szórakoztatja a követőit az Instagramon, legutóbb például magát filmezte egy habbal és vízzel teli kádban. „Anyukám rengetegszer dúdolta nekem ezt a dalt, amikor pici voltam. Szeretlek" - írta a videó mellé.

Gyász

Horváth Éva szörnyű tragédiája.

Hatalmas veszteség érte a gyönyörű modellt – számol be róla a Blikk Online.

„Horváth Éva háziállata, Macskusz már 15 éve a család tagja volt. A gyönyörű modell az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: cicája az életét vesztette. A háziállat már 15 éve Évával volt, aki szerint a kedvenc sosem mozdult el a ház mellől, most valószínűleg valami megzavarhatta, azt követően tűnt el. Sajnos, a macskát holtan találták Éváék házától három utcányival lejjebb. Valószínűleg egy autó üthette el.”

Megszakad a szív: borzasztó tragédia érte Horváth Éváékat - fotó

Horváth Éva háziállata, Macskusz már 15 éve a család tagja volt. A gyönyörű modell az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: cicája az életét vesztette. A háziállat már 15 éve Évával volt, aki szerint a kedvenc sosem mozdult el a ház mellől, most valószínűleg valami megzavarhatta, azt követően tűnt el.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/94369/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Több mint kétszázan jelentkeztek a Jó tanuló, jó sportoló című felhívásra

2020.09.22. 18:30
A pályázatra - amely a "2020 az erős magyar közösségek éve" része - 247 külhoni magyar fiatal nyújtotta be jelentkezését – …

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?