Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiszti

Hadházyék szánalmas cirkusza.

Hogy Hadházy Ákos személyiségében mennyi a mentális defektus és mennyi az emberi hitványság, azt szakorvosi vizsgálat tudná eldönteni – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„A lényeg, hogy emberünk a múlt heti kínos akciója után sem tágított, ismét nem kevésbé intellektuális sztratoszférában lebegő társával, Szél Bernadett-tel akciózott. A forgatókönyv a korábbihoz hasonló volt: dudáljon mindenki, aki a kormány ellen van! Ész nélkül tülkölni természetesen tilos a KRESZ szerint, ezért – okulva a múlt hétből – ezúttal autórádiókból keltettek zajt a bátor szervezők, akiket autóikból tülkölő híveik támogattak. A szánalmas cirkuszt a szennyes nyelvezetű, Ez a lényeg nevű szélsőséges blog próbálta menteni, eme igényes cím alatt: A rendőrök megint rámentek a dudáló tüntetőkre! Hiába, akik Kunhalmi Ágneséktől tanulják a stilisztikát! Hadházyék jól elvoltak, kivontak néhány rendőrt a fontos szolgálatból, elcsevegtek az újságírókkal, akik jóval többen voltak, mint a hisztizők. Nekik ennyire futotta a vírusválság ötvennegyedik napján.”

Szánalmas cirkusz

A lényeg, hogy emberünk a múlt heti kínos akciója után sem tágított, ismét nem kevésbé intellektuális sztratoszférában lebegő társával, Szél Bernadett-tel akciózott. A forgatókönyv a korábbihoz hasonló volt: dudáljon mindenki, aki a kormány ellen van! Ész nélkül tülkölni természetesen tilos a KRESZ szerint, ezért - okulva a múlt hétből - ezúttal autórádiókból keltettek zajt a bátor szervezők, akiket autóikból tülkölő híveik támogattak.

Lazítás

A vidéki Magyarország újraindulása.

Ha lassan is, óvatosan is, de kezd újraindulni az élet vidéken. Ezt tapasztalták az M1 riporterei, amerre jártak az országban. Egyre többen vannak az utcán, a belvárosokban vagy éppen a kávézók teraszain. A boltokban még viszonylag kevés a vevő, sokan telefonon vagy az üzletek közösségi oldalán tájékozódnak – jelenti a Hirado.hu.

„Az egyik virágkereskedő az M1-nek Mosonmagyaróváron elmondta, hogy anyák napja óta megnövekedett a forgalma, a vásárlók nagyon fegyelmezettek és tudatosak. 'Lelkileg viselte meg az embereket, és a szépre se, a kikapcsolódásra, a kreativitásra se voltak nyitottak. Ezen a héten és az anyák napja előtti héten ez már megváltozott' – fogalmazott Török Katalin tulajdonos. Az egyik soproni ruhaüzletben már nézegetik a nyári ruhákat a vásárlók, de a tulajdonos azt mondta: még félve nyitnak ki, a közösségi médiában és telefonon várják vevőik megkeresését. 'Nagyon örülök, és főleg a munkatársaim nagyon örülnek, hogy ismételten dolgozhatnak' – mondta Horváth Árpádné tulajdonos, aki reménykedik abban, hogy az emberek helyben vásárolnak majd, és gondolnak a kisebb üzletekre is. Országszerte megteltek a nagyobb városok utcái, elsősorban érettségizőkkel, akik a kemény munka után egy teraszos helyen lazítottak. Az M1 Híradójában megszólaló érettségiző diák szerint a vizsga után nagy megkönnyebbülés a szabadban élvezni a napfényt.”

Országos körkép: lassan, de beindul az élet vidéken

Ha lassan is, óvatosan is, de kezd újraindulni az élet vidéken. Ezt tapasztalták az M1 riporterei, amerre jártak az országban. Egyre többen vannak az utcán, a belvárosokban vagy éppen a kávézók teraszain. A boltokban még viszonylag kevés a vevő, sokan telefonon vagy az üzletek közösségi oldalán tájékozódnak.

Diplomácia

Dzsudzsák Balázs hazamenekítése.

Diplomata útlevéllel, a kormány segítségével jön haza az Emirátusokból Dzsudzsák. A válogatott focista csapatkapitány is, a külügy szerint ez elég indok a különleges jogokat biztosító útlevél használatához – olvasható a Népszava Online-on.

„A Külgazdasági és Külügyminisztérium a lap kérdésére megerősítette, hogy Dzsudzsák Balázs hét másik magyar állampolgárral együtt utazik azon a mentesítő járaton, ami az esti órákban landol Magyarországon Az Emirátusokban a koronavírus-járvány miatt leállt a polgári légiforgalom, ezért csak az ehhez hasonló járatokkal lehet elhagyni az országot. Dzsudzsák Balázs rendelkezik diplomata útlevéllel tekintve, hogy a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya – válaszolta a minisztérium az újság kérdésére. A lap információi szerint több magyar sportolónak van hasonló okmánya, a futballista is korábban kapta meg a diplomata útlevelét.”

Diplomata útlevéllel, a kormány segítségével jön haza az Emirátusokból Dzsudzsák

A válogatott focista csapatkapitány is, a külügy szerint ez elég indok a különleges jogokat biztosító útlevél használatához. Több forrásból úgy értesült az Index, hogy a magyar válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs a magyar állam segítségével hagyta el kedden az Egyesült Arab Emírségeket, hogy Magyarországra utazzon. Információink szerint a Dzsudzsákot szállító gépen hét másik magyar állampolgár is utazott.

Hab

Tóth Andi meztelen dúdolása.

Különleges produkcióval lepte meg rajongóit az énekesnő – így az Origo.hu.

„Az énekesnő elvan a karanténban, de már nagyon hiányoznak neki a fellépések, a megszokott koncertek. Addig is képekkel, videókkal szórakoztatja a követőit az Instagramon, legutóbb például magát filmezte egy habbal és vízzel teli kádban. 'Anyukám rengetegszer dúdolta nekem ezt a dalt, amikor pici voltam. Szeretlek' – írta a videó mellé.”

Tóth Andi meztelenül énekel egy kádban - videó

Az énekesnő elvan a karanténban, de már nagyon hiányoznak neki a fellépések, a megszokott koncertek. Addig is képekkel, videókkal szórakoztatja a követőit az Instagramon, legutóbb például magát filmezte egy habbal és vízzel teli kádban. „Anyukám rengetegszer dúdolta nekem ezt a dalt, amikor pici voltam. Szeretlek" - írta a videó mellé.

Gyász

Horváth Éva szörnyű tragédiája.

Hatalmas veszteség érte a gyönyörű modellt – számol be róla a Blikk Online.

„Horváth Éva háziállata, Macskusz már 15 éve a család tagja volt. A gyönyörű modell az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: cicája az életét vesztette. A háziállat már 15 éve Évával volt, aki szerint a kedvenc sosem mozdult el a ház mellől, most valószínűleg valami megzavarhatta, azt követően tűnt el. Sajnos, a macskát holtan találták Éváék házától három utcányival lejjebb. Valószínűleg egy autó üthette el.”

Megszakad a szív: borzasztó tragédia érte Horváth Éváékat - fotó

Horváth Éva háziállata, Macskusz már 15 éve a család tagja volt. A gyönyörű modell az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: cicája az életét vesztette. A háziállat már 15 éve Évával volt, aki szerint a kedvenc sosem mozdult el a ház mellől, most valószínűleg valami megzavarhatta, azt követően tűnt el.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/94369/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.07. 22:40
A rejtélyesen eltűnt Tóth István ügye, az új magyar járványügyi bevetési egység, a Fehéroroszországban fogságba került tévéstáb esete, Benkő László állapotának javulása, valamint a Milan és a Real csatár cserélési tervei a szombati …

Blogstar kávéház

2020.08.06. 22:10
A bejrúti robbanás kivizsgálása, Los Angeles szokatlan járványügyi szigorítása, Müller Cecília sértegetése, nagy felajánlás a hazai sportéletben és egy esküvő nem várt fordulata pénteki online lapszemlénkben.

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Spanyolország besárgult

2020.08.06. 08:15
Az ország eddig zöld besorolásúnak számított, viszont az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat szerdai száma szerint már sárga, azaz aki onnan hazatér, karanténba kerül. A döntés péntektől lép életbe.

Blogstar kávéház

2020.08.05. 19:50
A bejrúti tragédia és annak hatásai, erőszakos migránsok a határon, a koronavírus újabb hulláma, búcsú egy legendától és Müller Cecília „sztársága” csütörtöki online lapszemlénkben.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval támogatja a kármentést

2020.08.05. 18:05
Magyarország a Hungary Helps programon keresztül egymillió eurós humanitárius segítségnyújtással támogatja a szerdai bejrúti robbanás után az …

Orbán Viktor levélben üzent a libanoni miniszterelnöknek

2020.08.05. 14:10
Orbán Viktor miniszterelnök levélben biztosította libanoni kollégáját, Hasszan Diabot, hogy Magyarország támogatja és segíti Libanont ebben a nehéz időszakban.

Tizenegy fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.08.05. 10:50
Ezzel 4564 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős krónikus beteg. A járvánnyal összefüggésben eddig 599-en haltak meg, …

Bejrúti robbanás: Megsérült a magyar követség épülete is

2020.08.05. 10:10
Bár a keddi robbanásban megsérült a magyar nagykövetség épülete is, de magyar érintettről nem tudni, segítséget eddig senki nem kért – közölte a Külgazdasági és …

Ezeket a cikkeket olvastad már?