Blogolj!

Blogstar kávéház

Figyelem

Brüsszel aljas áskálódása.

Az Európai Parlament megint mocskos eszközökkel támadja hazánkat – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„Orbán Viktor miniszterelnököt hívta meg az Európai Parlament Magyarországról folytatott vitájára David Sassoli, az EP szocialista elnöke, miután Varga Judit igazságügyi miniszter kifogásolta, hogy a magyar kormány képviselőjeként nem lehet jelen. Sassoli először elutasította az igazságügyi miniszter részvételét, majd a második tiltakozás után az utolsó pillanatban Orbán Viktor miniszterelnököt hívta meg csütörtök reggelre. Orbán Viktor miniszterelnök levélben válaszolt Sassolinak: jelenleg minden erejét és energiáját a járvány elleni védekezés köti le, így a magyar kormány képviseletében Varga Judit igazságügyért és európai uniós ügyekért felelős miniszter tud részt venni a vitában. A miniszterelnök arra is felhívta az EP-elnök figyelmét, hogy az Európai Tanács soros elnöksége képviseletében egy államtitkár lesz jelen.”

Brüsszel megint Magyarországot próbálja támadni

Orbán Viktor miniszterelnököt hívta meg az Európai Parlament Magyarországról folytatott vitájára David Sassoli, az EP szocialista elnöke, miután Varga Judit igazságügyi miniszter kifogásolta, hogy a magyar kormány képviselőjeként nem lehet jelen. Sassoli először elutasította az igazságügyi miniszter részvételét, majd a második tiltakozás után az utolsó pillanatban Orbán Viktor miniszterelnököt hívta meg csütörtök reggelre.

Körmenet

Magyarország ünnepi újrakezdése.

Nagyszabású, háromnapos Szent István-fesztivált tervez a kormány augusztus 20-a alkalmából. Az előkészületek már megkezdődtek nemzeti ünnepünk minden eddiginél grandiózusabb fővárosi megünneplése érdekében, amely – ha a járványügyi helyzet igazolja a várakozásokat – akár a pandémia utáni újrakezdést is szimbolizálhatja majd Magyarország számára – így a Magyar Hírlap Online.

„A hagyományos, 20-i tűzijáték például minden korábbinál látványosabb lesz, időben és a felhasznált pirotechnikai eszközök tekintetében is egyaránt nagyobb, mint az előző években. A jelenlegi tervek alapján ugyanaz a látványelem lesz látható mindenhol, bármelyik fővárosi helyszínről ugyanazt az élményt adja majd a tűzijáték. Az óvatosság jegyében a kormány szándékai szerint még jobban 'széthúzzák' majd a tömeget, így még több helyszínen lesznek programok és rendezvények a Duna mentén is. Lesz megint Magyar Ízek Utcája, az ünnepi forgatag pedig a Margit hídtól a Petőfi hídig tarthat majd. Az Andrássy úton felvonulásra készülnek, hagyományteremtő szándékkal. Valamennyi korosztály számára külön szórakozási lehetőségeket biztosítanak, az időseknek és a családoknak egyaránt. Ha minden jól megy, megtartják a Szent Jobb-körmenetet is 20-án este.”

Minden korábbinál nagyobb szabású államalapítási ünnepre készül a kormány

Nagyszabású, háromnapos Szent István-fesztivált tervez a kormány augusztus 20-a alkalmából - értesült lapunk. Úgy tudjuk, az előkészületek már megkezdődtek nemzeti ünnepünk minden eddiginél grandiózusabb fővárosi megünneplése érdekében, amely - ha a járványügyi helyzet igazolja a várakozásokat - akár a pandémia utáni újrakezdést is szimbolizálhatja majd Magyarország számára.

Tartalom

Az álhíroldalak szenzációhajhászása.

A fakenews-portálok célja a minél nagyobb hirdetési bevétel – olvasható a Hiraod.hu-n.

„Azok a weboldalak, amelyek álhíreket osztanak meg, legtöbbször kizárólag azért teszik, hogy a hirdetési bevételekből minél nagyobb bevételre tegyenek szert – mondta Halász Viktor rendőr százados, az Országos Rendőr-főkapitányság kiberbűnözés elleni főosztály vezetője az M1 Ma reggel című műsorában. Hozzátette, ha egy álhírterjesztő oldal által publikált cikket összehasonlítunk elismert, mindenki által ismert weboldalon megjelenő hírrel, akkor láthatjuk, hogy az előbbiben gyakoriak a magyartalanságok, a helyesírási, fogalmazási hibák, a cikkek sokkal összecsapottabbak. A szerzők számára csak az a fontos, hogy szenzációhajhász tartalmat állítsanak elő.”

Videó: Az álhíroldalak célja a minél nagyobb hirdetési bevétel

„Azok a weboldalak, amelyek álhíreket osztanak meg, legtöbbször kizárólag azért teszik, hogy a hirdetési bevételekből minél nagyobb bevételre tegyenek szert" - mondta Halász Viktor rendőr százados, az Országos Rendőr-főkapitányság kiberbűnözés elleni főosztály vezetője az M1 Ma reggel című műsor ...

Performance

Németh Szilárd hálálkodó almaosztása.

A honvédelmi államtitkár tudja, hogyan kell megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját. Németh Szilárd hálája és elismerése jeléül kiosztott tíz láda almát a Mentők Napja alkalmából Csepelen – tudósít a Népszava Online.

„A jeles alkalmat nem felejtette el Németh Szilárd sem, aki abszolút ráérzett arra, hogyan fejezhetné ki megbecsülését az alulfizetett, mindennap saját életüket is kockáztató mentőápolók felé: egészen pontosan tíz rekesz almával. Ezt azonban nem csak úgy hirtelen, hűbelebalázs módon adta oda nekik: a jelenetet pontosan koreografálni és fotózni is kellett, majd felkerült a honvédelmi államtitkár Facebook-oldalára. Így személyesen Németh tette közzé a felvételt, amin a csepeli mentőállomás és egy mentőautó előtt felsorakoztatott dolgozók türelmesen végighallgatják az államtitkár úr köszöntőjét, és átveszik munkájuk megérdemelt jutalmát. Mivel mindannyian maszkot viseltek, így nem kellett arcukat adniuk a performance-hoz.”

Németh Szilárd hálája és elismerése jeléül kiosztott tíz láda almát a mentőknek (videó)

A honvédelmi államtitkár tudja, hogyan kell megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját. Mintegy 15 ezer koronavírus-gyanús beteget láttak el és 40 ezer tesztet vittek házhoz a magyar mentők a járvány kitörése óta - írtuk vasárnap, a Mentők Napjára emlékeztetve.

Jóslat

Vajna Tímea spirituális álma.

Büszke nagynéniként újságolta el Vajna Tímea (37), kisfiúval bővül a családjuk, amit ő már korábban kiolvasott a kártyalapokból. Az özvegy húga, Palácsik Lilla (26) április végén jelentette be, férjével, Visváder Tamással első közös gyermeküket várják. A nagynéni azóta is roppant izgatott a baba érkezése miatt – számol be róla a Blikk Online.

„Az özvegy is élőben, Los Angelesből kísérte figyelemmel a leleplezés perceit, amikor is az 5-ös számú lufi rejtette a fiúra utaló kék konfettiket, amelyet a családtagok javaslatára pukkantottak ki. 'Esküszöm, én sem tudtam, és csak hirtelen mondtam egy számot, mert az ötös a siker száma. Amúgy megálmodtam már az elején, hogy kisfiú lesz. Annyira boldog vagyok, a szüleim és a nagyszüleim annyira vágytak már fiú unokára' – árulta el követőinek az Instagramon az özvegy, aki még kártyát is vetett, hogy jóslatból megtudja, fiú vagy lány születik. Tímea spirituális beállítottságú, amiről többször mesélt már férje halála kapcsán is, most azt mondja, a nemet a lélek választja ki.”

„Megálmodtam már az elején, hogy kisfiú lesz" - Kártyát vetett születendő unokaöccse miatt Vajna Timi

Budapest - Büszke nagynéniként újságolta el Vajna Tímea (37), kisfiúval bővül a családjuk , amit ő már korábban kiolvasott a kártyalapokból. Az özvegy húga, Palácsik Lilla (26) április végén a Story magazin címlapján jelentette be, férjével, Visváder Tamással első közös gyermeküket várják. A nagynéni azóta is roppant izgatott a baba érkezése miatt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/94769/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?