Blogolj!

Blogstar kávéház

Merészkedés

Pikó András alávaló hergelése.

„Elkótyavetyélte” Józsefváros támogatását Pikó András, a kerület „álcivil” polgármestere – fejti ki a Magyar Hírlap Online-on Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a VIII. kerület országgyűlési képviselője.

„Kocsis Máté szerint Pikó András csúsztat, hergeli az embereket, tényeket hallgat el a VIII. kerület egymilliárd forintos kormányzati támogatásával kapcsolatban. A frakcióvezető kifejtette, a kormány a koronavírus magyarországi megjelenése után létrehozta a járvány elleni védekezési alapot és a gazdasági alapot, a közös teherviselésben pedig a multiknak, a pénzügyi szektornak, a pártoknak és az önkormányzatoknak is részt kellett venniük: a kiadások 95 százalékát a kormány a saját költségvetéséből fedezi, a maradék 5 százalékot a többiek. Hangsúlyozta, hogy a kabinet a fel nem használt önkormányzati támogatásokat csoportosította át a járvány elleni védekezési alapba. Így Pikó András valótlanságot állított, amikor elvonásról beszélt, sőt a polgármester 'helyi propagandalapja' odáig is 'elmerészkedett', hogy a VIII. kerületnek be kell fizetnie egymilliárd forintot – mondta Kocsis Máté, kijelentve: Józsefvárosnak nem kell semmilyen egymilliárdot befizetnie, ugyanis ez a pénz sosem volt a kerületnél.”

Kocsis: Pikó elkótyavetyélte Józsefváros támogatását

Kocsis Máté szerint Pikó András csúsztat, hergeli az embereket, tényeket hallgat el a VIII. kerület egymilliárd forintos kormányzati támogatásával kapcsolatban. A frakcióvezető kifejtette, a kormány a koronavírus magyarországi megjelenése után létrehozta a járvány elleni védekezési alapot és a gazdasági alapot, a közös teherviselésben pedig a multiknak, a pénzügyi szektornak, a pártoknak és az önkormányzatoknak is részt kellett venniük: a kiadások 95 százalékát a kormány a saját költségvetéséből fedezi, a maradék 5 százalékot a többiek.

Szánalomharc

A bevándorláspártiak újabb rohama.

Ugyanazok támadják ma Magyarországot, akik a bevándorlás elutasítása és a határkerítés miatt is támadták – idézi Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s EP-képviselőt az Origo.hu.

„Kiábrándító és szánalmas, ami az Európai Parlamentben történik. Szégyenteljes, hogy még a koronavírus-járvány közepette sem nyugszik az európai baloldal és a Soros-hálózat – mondta Deutsch Tamás, aki szerint ez annak tudatában végképp felháborító, hogy a koronavírus miatt eddig 160 ezren haltak meg, és több millióan veszítették el munkájukat. Kifogásolta, hogy a liberális erők és a Soros-hálózat ebben a helyzetben sem az európai polgárok sorsával, hanem Magyarországgal vannak elfoglalva. Az uniós képviselő politikai akciónak minősítette a csütörtöki EP-meghallgatást.”

Deutsch Tamás az EP eljárásáról

Ugyanazok támadják ma Magyarországot, akik a bevándorlás elutasítása és a határkerítés miatt is támadták - mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője a holnapra tervezett, Magyarországgal foglalkozó EP-vitával kapcsolatos video-sajtótájékoztatóján. A fideszes uniós képviselő kifogásolta, hogy a brüsszeli elit nem engedi a magyar kormány képviselőjét felszólalni a holnapi eseményen, a szocialista és a liberális frakcióvezetők viszont még online is bejelentkezhettek, pedig erre nem lett volna mód.

Gyógyulás

A járvány csillapodása.

A Hirado.hu videójában arról számol be, kedvezően alakulnak a magyar járványügyi adatok.

„Újabb 28 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3341-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb öt idős krónikus beteg, az elhunytak száma 430-ra emelkedett. Örömteli, hogy az aktív fertőzöttek száma 1809-re csökkent, és 1102 páciens már gyógyultan távozott a kórházból – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.”

Videó: Kedvezően alakulnak a járványügyi adatok

Újabb 28 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3341-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb öt idős krónikus beteg, az elhunytak száma 430-ra emelkedett. Örömteli, hogy az aktív fertőzöttek száma 1809-re csökkent, és 1102 páciens már gyógyultan tá ...

Kassza

A Magyar Tenisz Szövetség agóniája.

A működésképtelenség határán: 3,5 milliárd hiányzik a Magyar Tenisz Szövetség kasszájából. A gazdasági összeomlás szélére került az MTSZ, amely az EMMI-től kért pénzügyi segítséget, és három elnökségi tagja is lemondott – számol be róla a Népszava Online.

„A működésképtelenség határára került a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ), amelynek keddi elnökségi ülésén a Népszava információi szerint a testület három tagja – Bársony Farkas, Gém Péter, Dudik János – is bejelentette lemondását. Az elnökségnek hét tagja van, ha még egy személy távozik – úgy tudjuk, ketten erősen gondolkoznak ezen –, akkor az MTSZ működésképtelenné válik, amíg egy rendkívüli közgyűlésen nem választanak új elnökségi tagokat. Nem jobb a helyzet az MTSZ gazdálkodása terén sem: a kassza ugyanis nem csupán üres, hanem nagyon komoly összeg hiányzik is belőle. Az MTSZ gazdálkodását, ahogy az Szűcs Lajos – fideszes parlamenti képviselő (2014 július-2015 november frakcióvezető-helyettes) – MTSZ-elnök leveléből kiderül, amit Szabó Tündének, az EMMI sportügyekért felelős államtitkárának írt április 20-án - jelenleg egy független pénzügyi tanácsadó cég felügyeli. Az MTSZ pénzügyi konszolidációjához 3,53 milliárd forint állami segítségre lenne szükség.”

A működésképtelenség határán: 3,5 milliárd hiányzik a Magyar Tenisz Szövetség kasszájából

A gazdasági összeomlás szélére került a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ), amely az EMMI-től kért pénzügyi segítséget, kedden pedig három elnökségi tagja is lemondott. A működésképtelenség határára került a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ), amelynek keddi elnökségi ülésén a Népszava információi szerint a testület három tagja - Bársony Farkas, Gém Péter, Dudik János - is bejelentette lemondását.

Ajándék

Csősz Boglárka félmeztelen meglepetése.

Félmeztelen festmény készült a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról, Csősz Boglárkáról, ráadásul egymillió forintba kerül – írja a Blikk Online.

„Friss bejegyzésének tanúsága szerint török férjének szánta ajándékul Csősz Boglárka azt a festményt, amelyet Nagy Boglárka festőművész készített róla. A Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagram-oldalán is megmutatta rajongóinak a kortárs remekművet, ám a kép alatti hozzászólások arról árulkodnak, a követők szerint ez a festmény nem túlzottan hasonlít Csősz Boglárkára. Ám azt írta, a férje örömmel fogadta a festményt. A luxusfeleség egy élő videó keretein belül azt is elárulta, a róla készült félmeztelen alkotás 1 millió forintba került. A kommenteknél többen megjegyezték, a kép nem túl életszerű, Csősz Bogi felismerhetetlen rajta, a keze pedig aránytalan.”

Egymillió forintba került a Feleségek luxuskivitelben sztárjának félmeztelen festménye - fotó

Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben luxusfeleség festmény Félmeztelen festmény készült a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról, Csősz Boglárkáról. Friss bejegyzésének tanúsága szerint török férjének szánta ajándékul Csősz Boglárka azt a festményt, amelyet Nagy Boglárka festőművész készített róla. A Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagram-oldalán is megmutatta rajongóinak a kortárs remekművet, ám a kép alatti hozzászólások arról árulkodnak, a követők szerint ez a festmény nem túlzottan hasonlít Csősz Boglárkára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/94804/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?