Blogolj!

Orbán: a veszély nem múlt el, a készültséget fenn kell tartani

Mindenki összefogott Magyarországon a koronavírus-járvány elleni védekezésben, leszámítva a baloldalt, amely kihúzta magát a közös védekezésből - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk a járvány kezelésében

– kezdte a Kossuth rádiós interjúját Orbán Viktor péntek reggel. A kormányfő a rendkívüli jogrend elrendelését az egyik legjobb döntésnek nevezte, mert így a kormány időben tudott döntéseket hozni. A védekezés olyan hatékony volt, hogy nem következett be tömeges fertőzés Magyarországon, elsősorban azért, mert a Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere által vezetett egészségügyi csapat és az egészségügyi dolgozók időben elvégezték a munkájukat - mondta, jelezve ugyanakkor, hogy a veszély nem múlt el, a járványügyi készültséget fenn kell tartani. A sikeres védekezés több ezer idős ember életét mentette meg - hangsúlyozta.

A gazdasági intézkedésekkel kapcsolatban Orbán Viktor kiemelte: több mint egymillió olyan dolgozó van Magyarországon, akinek a munkahelye megmentésében, megtartásában sikerült valamilyen kormányzati segítséget nyújtani.

A tranzit zónák bezárásáról is kérdezték a miniszterelnököt, aki szerint ebből is látszik, hogy "feléledtek a brüsszeli bürokraták”. A miniszterelnök elmondta, hogy bármit is szeretne Brüsszel, ez nem azt jelenti, hogy majd a menekültek Magyarországon várakozhatnak. Csak Magyarország külképviseletein lehet majd menekültkérelmet benyújtani, és ha a magyarok ezt pozitívan elbírálják, akkor be lehet lépni az országba.

Munka, munka, munka

– jelentette ki a műsor végén a miniszterelnök, majd hozzátette, hogy a kormány már 1 millió embernek segített megtartani a munkahelyét. Végül kiderült az is, hogy Orbán megemelte a közmunka keretét.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95178/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Kossuth rádió 180 perc,migráció,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-05-22 15:27:44
HELYESEN: AZ ORBÁN VESZÉLY NEM MÚLT EL; - A KÉSZÜLTSÉGET FENN KELL TARTANI!!!
ORBÁN A VALÓDI HAZAÁRULÓ!!!
MINEK OKÁN A VASTAGON ÉRINTETT CION-BOLSEVIK FELCSÚTI DEVIZAKUPEC ún. ORBÁN=ORSÓS=OLSTEIN "VIKTOR" MA IS AKTÍV III/III-as ÜGYNÖK; - MÁR MEGINT AZ UZSORÁS, IDEGEN BANKOKAT TÖMTE KI SZÁZMILLIÁRDOKKAL: A MAGYAR EMBEREK MEGSEGÍTÉSE HELYETT❗️❗️❗️⚠️⚠️⚠️????
A BANKÁR & KÖZJEGYZŐ-MAFFIA KIIKTATÁSA ÉS FELSZÁMOLÁSA NEMZETI ÉRDEK❗️❗️❗️????????⚖️????⚖️✅
A 28 ÉVE TÖRVÉNYSÉRTŐEN MŰKÖDŐ ILLEGÁLIS⚠️⚠️⚠️ - DE ÁLLAMILAG IS DOTÁLT (ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN!!!) HÁLÓZATUK KB. 4500-5500 MILLIÁRD FORINTOT RABOLT EL A MAGYAR EMBEREKTŐL INGÓBAN ÉS INGATLANBAN (KÜLÖN KIEMELEM A BANKOK "ADÓZÁS UTÁNI", ÉVENKÉNT "BEVALLOTT 500 MILLIÁRDOS ún. "NYERESÉGÉT" A MAGYAR ADÓFIZETŐK KÁRÁRA!!!); - MÍG KÖZVETLENÜL ÉS KÖZVETETTEN TÍZEZREK HALÁLA SZÁRAD A "LELKÜKÖN"❗️❗️❗️????- AMELY GALÁD, JOGALAP NÉLKÜLI GAZDAGODÁSUKÉRT (HÁBORÚS BŰNEIKÉRT!!!) AZONNALI KÁRTÉRÍTÉSEKKEL ÉS TELJES VAGYON ELKOBZÁSOKKAL KELL, HOGY FELELJENEK ún. NERnyomóink❗️❗️❗️????⚖️????⚖️
JÓ HÍR, HOGY A TETTESEK NEM ISMERETLENEK; - HISZEN 33 ÉVRE VISSZAMENŐLEG EGÉSZEN NAPJAINKIG NÉV SZERINT ISMERJÜK EZEKET A MEGÁTALKODOTT BŰNÖZŐKET⚠️⚠️⚠️????⚖️????⚖️✅
Nem kenyerem a politika, ami itt folyik az már nem is az.
Mivel minden információval és tudással rendelkező embert nyom a felelősség súlya, ezért megosztom azt amiről én is tudomást szereztem. Rabszolga vagy. Ha Születési Anyakönyvi Kivonattal rendelkezel csak egy árucikk vagy a tőzsdén. Ezért van Nép Jóléti Minisztérium helyett Humán Erőforrás Minisztérium. Gyermekként 2 millió dolláros hitelkeretért bocsájtottak piacra a tőzsdén, minél közelebb vagy az aktív kereső és adófizető állapothoz annál több a tőzsdei egyenleged. ez alól senki nem kivétel. Ha élelmet veszel fizeted az Áfát, adózol. Bármit veszel adózol.

Ha 40 évig dolgozol minimálbéren 149 000 Ft/ hó bruttóért ami után a munkáltatód és a te közös adód bérterhe 81 205 Ft / hó a nettó béred 100 000 ft /hó ebből miután elköltöd további 27 % áfát fizetsz ami így 27000 / hó, kijön a képlet :

40 év x12 hó x (81200+27000)= 51 936 000 Ft/ élet amit elvesznek. Ez csak a minimálbéreseké, mimnél jobban keresel annál értékesebb rabszolga vagy. A nagy semmiért elveszik amit Isten neked ajándékoz a munkád és az Ő tőle kapott tehetséged és szorgalmad után. Kirakat egészségügy, kirakat oktatás, kirakat nyugdíj, kirakat infrastruktúra, kirakat rendőrség, stb. Egyik sem a tiéd mégis ez a látszat intézményesítés az alibi ami miatt elveszik azt amihez semmi közük, joguk. A fenntartásáért te fizetsz, mikor nem részesülsz előnyében. Az oktatásban hazudtak neked, Az egészségügyben megmérgeznek vagy megölnek, a rendőrséggel félelmet keltenek benned, a nyugdíjjal kiszolgáltatott helyzetbe tesznek, az infrastruktúrával elbitorolják a társadalmi vagyonod.
A te felelősséged is, hogy mimnél többen tudják ezt.
A gondolatok kollektív energiája fogja manifesztálni a változást, hogy összedőljön ez az embertelen lélektelen rabszolgatartó diktatórikus rendszer!!!
Oszd meg kérlek ha egyet értesz.
https://www.youtube.com/watch?v=ck4wrQ1a3cU
https://www.youtube.com/watch?v=y1Pi39lwyDg
https://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Orbán: ha egyszer sikerült, újra sikerül legyőzni a járványt

2020.09.27. 20:20
Magyarország számára lesz koronavírus elleni vakcina és mindenkinek, aki akarja, időben elérhető lesz az oltóanyag - erről Orbán Viktor miniszterelnök a TV2 Tények …

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Minden egészségügyi feltétel adott a védekezéshez Magyarországon

2020.09.26. 11:10
Rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a …

Tizenkét koronavírusos beteg meghalt, 950 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.26. 09:10
Ismét ezerhez közelített az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma itthon az elmúlt huszonnégy órában, már a 23 ezret is …

Orbán: Trump nyeri az amerikai elnökválasztást!

2020.09.25. 18:10
A próféta szóljon a magyar miniszterelnökből!

Félő, hogy megemelkedik a halálozások száma Magyarországon

2020.09.25. 11:25
Az országos tisztifőorvos ezért az operatív törzs pénteki tájékoztatóján figyelmeztetett: a társadalomnak, különösen a fiataloknak most nagyobb a felelőssége, mint …

927 fővel emelkedett a hazai fertőzöttek száma

2020.09.25. 08:55
Újabb kilenc halálos áldozatot követelt a koronavírus-járvány Magyarországon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?