Blogolj!

Blogstar kávéház

Hárítás

Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodása.

A főpolgármester cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit – idézi a Fidesz frakcióvezető-helyettesét a Magyar Hírlap Online.

„Karácsony Gergelytől mégis csak magyarázkodást, hárítást hallunk, és másra mutogatáson kívül nem tesz semmit hetek óta – fogalmazott Böröcz László, hozzátéve: pedig most már egyértelmű, hogy Karácsonyék nem készítették fel az idősotthont a járványra és nem hozták meg időben a szükséges döntéseket. 'Amikor az első fertőzések voltak, Karácsonyék akkor sem cselekedtek sőt, az időseket elhanyagolják, és méltatlanul bánnak velük. Ez egyszerűen elfogadhatatlan' – jelentette ki Böröcz László.”

Fidesz: Karácsony Gergely cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit

Böröcz László azt mondta: „borzalmasabbnál borzalmasabb hírek" jönnek a Pesti úti idősotthonból. Mostanáig már 45 lakó meghalt és 310 fertőződött meg az idősotthonban. Kiemelte: a hozzátartozók egyre rémesebb dolgokról számolnak be. Megerősítették, hogy az idősek orvosi ellátás nélkül voltak és nem figyeltek rájuk megfelelően.

Féltékenység

A párizsi járványhelyzet eldurvulása.

Egy nemrégiben közzétett videóban a világhírű francia virológus professzor lesújtó kritikával illeti a Párizsban kialakult járványügyi helyzetet. Ezt egyébként egy ismert, párizsi járványügyi szakorvos is megerősítette. Szerinte a kórházvezetők súlyosan hibáztak Párizsban, mert nem szabadították fel időben a kórházukban az újraélesztésre alkalmas ágyakat – olvasható az Origo.hu-n.

„A párizsi rossz járványhelyzet azzal is összefügg, ahogy Anne Hidalgo, a baloldali főpolgármester asszony kezelte a járványt, pontosabban, ahogy nem kezelte. A Facebook-látványkampányt folytató, saját, a koronavírus-fertőzést is megkapó beosztottjaival sem törődő Anne Hidalgo tétlenségéről és elhibázott intézkedéseiről írtunk korábban. Didier Raoult professzor portréját és küzdelmét a járvánnyal, és Macron dilettáns járványkezelését az Origo itt írta meg, külön kiemelve, hogy a macroni hatalom mindent megtett a professzor háttérbe szorítása és ellehetetlenítése érdekében. Mint ismert: a Donald Trump amerikai elnök tiszteletét is kivívó tudós kutatásait folyamatosan akadályozta Macron kormánya. Elsősorban azért, mert – ahogy a V4NA feltárta – az egészségügyi miniszternő orvos férje egy fontos minősítő bizottság elnöke volt, és a férj féltékeny volt a világhírű tudósra.”

Milyen hibák vezettek oda, hogy ennyien meghaltak a járvány miatt Párizsban

Egy nemrégiben közzétett videóban a világhírű francia virológus professzor lesújtó kritikával illeti a Párizsban kialakult járványügyi helyzetet. Ezt egyébként egy ismert, párizsi járványügyi szakorvos is megerősítette. Szerinte a kórházvezetők súlyosan hibáztak Párizsban, mert nem szabadították fel időben a kórházukban az újraélesztésre alkalmas ágyakat.

Ivarléc

A biológiai nem meghatározottsága.

A biológiai nem fogantatáskor dől el, a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek, a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki – írja a Hirado.hu.

„Földi Rita pszichológus, a Károli Református Egyetem Fejlődés- és Neveléslélektani Tanszékének vezetője elmondta, a gendertéma onnan indul ki, hogy az embernek a biológia nemén túl van társadalmi neme is. Hozzátette, a biológiai nem fogantatáskor dől el, és a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Elmondta, az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki, és a tizedik magzati héten a fejlődő herék már tesztoszteront termelnek, ami a későbbiekben befolyásolja a hormonális nemet, ami az androgének és ösztrogén nyomán alakul ki. Ezzel szemben a társadalmi nem a társadalmi szerepelvárásokhoz való igazodás jelenti – mondta. Hozzátette, ez történelmileg és kulturálisan is lehet változó.”

A biológiai nem már fogantatáskor eldől

A biológiai nem fogantatáskor dől el, a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek, a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki. Ezzel szemben a társadalmi nem a társadalmi szerepelvárásokhoz való igazodást jelenti.

Túlvilág

A vaddisznók balatoni randalírozása.

Öt disznó kutyát győz: elegük lett a Balaton parti településeknek a rettegésből és a sorozatos károkból – számol be róla a Népszava Online.

„Házak körül randalíroznak, kerékpárutakon ténferegnek, strand melletti nádasokban dagonyáznak a vaddisznók a Balaton északi partjának számtalan településén. Bár életvitelszerű itt-tartózkodásuk nem új keletű jelenség, az elmúlt 5 évben annyira megszaporodtak, hogy a helyiek és a nyaralók most már követelik a kilakoltatásukat. Elegük van a feltúrt kertekből, a rettegésből és a sorozatos károkból. Balatonszepezden például vadkárra hivatkozva nem nyitott ki a strand, Révfülöpön pedig múlt vasárnap még áldozatot is követelt a kényszerű együttélés: Arcsit, az ír terriert öt hatalmas sörtés öklelte át a túlvilágra.”

Öt disznó kutyát győz: elegük lett a Balaton parti településeknek a rettegésből és a sorozatos károkból

Házak körül randalíroznak, kerékpárutakon ténferegnek, strand melletti nádasokban dagonyáznak a vaddisznók a Balaton északi partjának számtalan településén. Bár életvitelszerű itt-tartózkodásuk nem új keletű jelenség, az elmúlt 5 évben annyira megszaporodtak, hogy a helyiek és a nyaralók most már követelik a kilakoltatásukat. Elegük van a feltúrt kertekből, a rettegésből és a sorozatos károkból.

Falat

Labancz Lilla vadító szexizése.

Közel két hónap bezártság után az Egyesült Államokban is enyhítettek a kijárási korlátozásokon, így az ott elő Labancz Lilla (34) is elhagyhatta otthonát – számol be róla a Blikk Online.

„Bár a modell gyakran pózol falatnyi bikinikben, amelyek szinte semmit sem takarnak, erre az alkalomra egyrészes, szolid darabot választott, amely azért így is kiemelte szemet gyönyörködtető formáit, és kiválóan látszik, hogy jó döntést hozott, amikor az önkéntes karanténban sem hagyta abba a testedzést és kitartott a diétája mellett. Vége a karanténnak, jönnek a bomba fotók.”

Labancz Lilla kiszabadult a karanténból: tessék, itt van pár szexi fotó bizonyítékul

Labancz Lilla már nagyon várta, hogy véget érjen a karantén időszaka, egyik első útja a strandra vezetett /Fotó: Instagram Malibu - Közel két hónap bezártság után az Egyesült Államokban is enyhítettek a kijárási korlátozásokon, így az ott elő Labancz Lilla (34) is elhagyhatta otthonát.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95359/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?