Blogolj!

Blogstar kávéház

Hárítás

Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodása.

A főpolgármester cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit – idézi a Fidesz frakcióvezető-helyettesét a Magyar Hírlap Online.

„Karácsony Gergelytől mégis csak magyarázkodást, hárítást hallunk, és másra mutogatáson kívül nem tesz semmit hetek óta – fogalmazott Böröcz László, hozzátéve: pedig most már egyértelmű, hogy Karácsonyék nem készítették fel az idősotthont a járványra és nem hozták meg időben a szükséges döntéseket. 'Amikor az első fertőzések voltak, Karácsonyék akkor sem cselekedtek sőt, az időseket elhanyagolják, és méltatlanul bánnak velük. Ez egyszerűen elfogadhatatlan' – jelentette ki Böröcz László.”

Fidesz: Karácsony Gergely cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit

Böröcz László azt mondta: „borzalmasabbnál borzalmasabb hírek" jönnek a Pesti úti idősotthonból. Mostanáig már 45 lakó meghalt és 310 fertőződött meg az idősotthonban. Kiemelte: a hozzátartozók egyre rémesebb dolgokról számolnak be. Megerősítették, hogy az idősek orvosi ellátás nélkül voltak és nem figyeltek rájuk megfelelően.

Féltékenység

A párizsi járványhelyzet eldurvulása.

Egy nemrégiben közzétett videóban a világhírű francia virológus professzor lesújtó kritikával illeti a Párizsban kialakult járványügyi helyzetet. Ezt egyébként egy ismert, párizsi járványügyi szakorvos is megerősítette. Szerinte a kórházvezetők súlyosan hibáztak Párizsban, mert nem szabadították fel időben a kórházukban az újraélesztésre alkalmas ágyakat – olvasható az Origo.hu-n.

„A párizsi rossz járványhelyzet azzal is összefügg, ahogy Anne Hidalgo, a baloldali főpolgármester asszony kezelte a járványt, pontosabban, ahogy nem kezelte. A Facebook-látványkampányt folytató, saját, a koronavírus-fertőzést is megkapó beosztottjaival sem törődő Anne Hidalgo tétlenségéről és elhibázott intézkedéseiről írtunk korábban. Didier Raoult professzor portréját és küzdelmét a járvánnyal, és Macron dilettáns járványkezelését az Origo itt írta meg, külön kiemelve, hogy a macroni hatalom mindent megtett a professzor háttérbe szorítása és ellehetetlenítése érdekében. Mint ismert: a Donald Trump amerikai elnök tiszteletét is kivívó tudós kutatásait folyamatosan akadályozta Macron kormánya. Elsősorban azért, mert – ahogy a V4NA feltárta – az egészségügyi miniszternő orvos férje egy fontos minősítő bizottság elnöke volt, és a férj féltékeny volt a világhírű tudósra.”

Milyen hibák vezettek oda, hogy ennyien meghaltak a járvány miatt Párizsban

Egy nemrégiben közzétett videóban a világhírű francia virológus professzor lesújtó kritikával illeti a Párizsban kialakult járványügyi helyzetet. Ezt egyébként egy ismert, párizsi járványügyi szakorvos is megerősítette. Szerinte a kórházvezetők súlyosan hibáztak Párizsban, mert nem szabadították fel időben a kórházukban az újraélesztésre alkalmas ágyakat.

Ivarléc

A biológiai nem meghatározottsága.

A biológiai nem fogantatáskor dől el, a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek, a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki – írja a Hirado.hu.

„Földi Rita pszichológus, a Károli Református Egyetem Fejlődés- és Neveléslélektani Tanszékének vezetője elmondta, a gendertéma onnan indul ki, hogy az embernek a biológia nemén túl van társadalmi neme is. Hozzátette, a biológiai nem fogantatáskor dől el, és a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Elmondta, az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki, és a tizedik magzati héten a fejlődő herék már tesztoszteront termelnek, ami a későbbiekben befolyásolja a hormonális nemet, ami az androgének és ösztrogén nyomán alakul ki. Ezzel szemben a társadalmi nem a társadalmi szerepelvárásokhoz való igazodás jelenti – mondta. Hozzátette, ez történelmileg és kulturálisan is lehet változó.”

A biológiai nem már fogantatáskor eldől

A biológiai nem fogantatáskor dől el, a nemi sajátosságokért, és később az ehhez kapcsolódó biológiai szerepekért felel. Az ivarléc, amely kezdeménye a nemi szerveknek, a méhen belüli fejlődés negyedik hetében alakul ki. Ezzel szemben a társadalmi nem a társadalmi szerepelvárásokhoz való igazodást jelenti.

Túlvilág

A vaddisznók balatoni randalírozása.

Öt disznó kutyát győz: elegük lett a Balaton parti településeknek a rettegésből és a sorozatos károkból – számol be róla a Népszava Online.

„Házak körül randalíroznak, kerékpárutakon ténferegnek, strand melletti nádasokban dagonyáznak a vaddisznók a Balaton északi partjának számtalan településén. Bár életvitelszerű itt-tartózkodásuk nem új keletű jelenség, az elmúlt 5 évben annyira megszaporodtak, hogy a helyiek és a nyaralók most már követelik a kilakoltatásukat. Elegük van a feltúrt kertekből, a rettegésből és a sorozatos károkból. Balatonszepezden például vadkárra hivatkozva nem nyitott ki a strand, Révfülöpön pedig múlt vasárnap még áldozatot is követelt a kényszerű együttélés: Arcsit, az ír terriert öt hatalmas sörtés öklelte át a túlvilágra.”

Öt disznó kutyát győz: elegük lett a Balaton parti településeknek a rettegésből és a sorozatos károkból

Házak körül randalíroznak, kerékpárutakon ténferegnek, strand melletti nádasokban dagonyáznak a vaddisznók a Balaton északi partjának számtalan településén. Bár életvitelszerű itt-tartózkodásuk nem új keletű jelenség, az elmúlt 5 évben annyira megszaporodtak, hogy a helyiek és a nyaralók most már követelik a kilakoltatásukat. Elegük van a feltúrt kertekből, a rettegésből és a sorozatos károkból.

Falat

Labancz Lilla vadító szexizése.

Közel két hónap bezártság után az Egyesült Államokban is enyhítettek a kijárási korlátozásokon, így az ott elő Labancz Lilla (34) is elhagyhatta otthonát – számol be róla a Blikk Online.

„Bár a modell gyakran pózol falatnyi bikinikben, amelyek szinte semmit sem takarnak, erre az alkalomra egyrészes, szolid darabot választott, amely azért így is kiemelte szemet gyönyörködtető formáit, és kiválóan látszik, hogy jó döntést hozott, amikor az önkéntes karanténban sem hagyta abba a testedzést és kitartott a diétája mellett. Vége a karanténnak, jönnek a bomba fotók.”

Labancz Lilla kiszabadult a karanténból: tessék, itt van pár szexi fotó bizonyítékul

Labancz Lilla már nagyon várta, hogy véget érjen a karantén időszaka, egyik első útja a strandra vezetett /Fotó: Instagram Malibu - Közel két hónap bezártság után az Egyesült Államokban is enyhítettek a kijárási korlátozásokon, így az ott elő Labancz Lilla (34) is elhagyhatta otthonát.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95359/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Több mint kétszázan jelentkeztek a Jó tanuló, jó sportoló című felhívásra

2020.09.22. 18:30
A pályázatra - amely a "2020 az erős magyar közösségek éve" része - 247 külhoni magyar fiatal nyújtotta be jelentkezését – …

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?