Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Ötéves a Blogstar – ezeket a cikkeket imádtátok a legjobban!

Összegyűjtöttük azokat a témákat, melyekre a leginkább rákattantatok az elmúlt öt esztendőben. Mutatjuk a toplistát!

Illusztráció: pixabay.com

Ma öt éve, hogy elindult kedvenc portálunk és ami legalább ilyen fontos: kedvenc portálotok, a Blogstar. Miután mindennél jobban érdekel bennünket a véleményetek (akár kiírjátok magatokból felületeinken, akár „csak” olvassátok, mi mit gondolunk a világ dolgairól) ebből az alkalomból csokorba kötöttük a legolvasottabb posztokat. Mutatjuk tehát a Blogstar első öt esztendejének top ötjét!

1. Az a bizonyos szopófantom

A prímet természetesen a humor, a geg, a csipkelődés és a gúny viszi, tehát Tibi atya tagadhatatlanul hasít. A mai napig 782 674-en kattintottak arra a 2018. augusztusi posztra, melyben a humbákföldi Fantomvadászok leleplezték a Kőbányai Szopófantomként ismert „lényt”, és megmutatták az első számú gyanúsított nevét, illetve képét. Csak óvatosan!

FÉNY DERÜLT A SZOPÓFANTOM KILÉTÉRE?

Napok óta tartja lázban az országot az a bizarr eset, amikor is egy földön fekvő hajléktalant elégített ki szájjal az azóta csak Kőbányai Szopófantomként ismert lény. Mindenhol keresik, ki azért, ki ezért, de most úgy néz ki, hogy sikerült előrelépni az ügyben. Drótos Karesz és Humbák Feri fejtette meg az esetet a X.

2. Szexelni csak pontosan, szépen – és okosan

A képzeletbeli dobogó második fokát is Tibi atya foglalja el, aki nemes egyszerűséggel mutatta meg a magyaroknak, hogyan kell – finoman szólva – ügyesen szeretkezni tíz egyszerű lépésben. Eddig 677 079-en tanultatok tőle 2017 augusztusa óta.

(18+) Hogyan basszunk - 10 egyszerű lépésben

1. Keressünk egy embert. Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hanem olyan jó közepes. Menjünk hozzá közel, és nézzük meg hogy pinája van -e. (Csak hogy ne érjen minket meglepetés.) Vigyázat! Egy hátracelluxozott fasz is hasonlít a pinára! Mindenképp húzogassuk meg egy kicsit, nehogy egy ilyen olcsó trükkel csaljon minket az ágyába egy homoszexuális szatír!

3. Gyermeki tragédiák

Az élet színes – ezt vallja és mutatja be Minden érdekel blogunk. A harmadik helyre – 388 396 kattintással – az a 2017-es összeállítás futott fel, mely bemutatta, hogy bizony a rohanó felnőtteknek nem csak vagy nem is elsősorban magukra kell odafigyelniük: gyermekek pszichológiai rendellenességei ugyanis egészen elképesztő mértéket öltenek a felgyorsult, modern világban.

A csendes tragédia, amely gyerekeinket fenyegeti

A mostani kor otthonaiban van jelen ez a csendes, de annál szomorúbb tragédia, mely a szemünk láttára ragadja el a nekünk legkedvesebbet: a gyermekeinket. Victoria Prooday egy Torontóban élő, elismert nevelési szakértő. Hosszú évek tapasztalatával a háta mögött úgy döntött, hogy publikálja gondolatait és megkongatja a vészharangokat.

4. A „bajai” riporter

Épp lecsúszott a pódiumról a köztévé riporterének feledhetetlen, pálinkagőzös alakítása a 2017-es bajai halfesztiválról. Ki más, Tibi atya énekelte meg Bencze Péter mára már legendás vesszőfutását, mely az alkohol kognitív képességekre gyakorolt hatásairól állított ki bizonyítványt. Ezt a posztot eddig 374 554-en kerestétek fel.

Úgy be volt kúrva az M1 riportere, hogy lekeverték - VIDEÓ

A Bajai Halfőzőfesztivál kifogott...

5. Mozgásban az egészség

Az egészséges életmód szerencsére egyre többeket vonz és csábít, a mozgás pozitív élettani hatásai tagadhatatlanok, a sportoláshoz kapcsolódó útmutatások a netes térben is hódítanak. A Fortitudo – férfierő megélve blog 2016-os bejegyzése arról szól, hogyan előzhetjük meg a futás közbeni sérüléseket, miért és mennyire fontos a nyújtás. Ezt a leckét eddig 301 533-an magoltátok be innen.

Nyújtani, nyújtani, nyújtani

Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz a futásról, hogy miért futsz, mennyit, milyen tempóval. Előbb-utóbb szembejön egy olyan sérülés, fájdalom, ami miatt kénytelen leszel elfogadni a futás egyik legfontosabb alapigazságát: az izomzat meghálálja a gondoskodást - és sérülést okoz annak elmaradása esetén. Nyújts!

+ A ráadás!

Ami a további legolvasottabb cikkeinket illeti, a toplistán természetesen a Trollfoci is számos bejegyzésével szerepel. Ezek közül is a legtöbben azt böngészgettétek, miért is mondott le váratlanul és hirtelen 2016 nyarán Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

De miután nemcsak mi imádjuk a közéletet, hanem a jelek szerint ti is, a legjobb tíz, illetve húsz közé számos ütős bel- és külpolitikai vonatkozású írásunk is beverekedte magát. Ezek közül is kiemelkedett Bayer Zsolt két blogbejegyzése. 275 165-en olvastátok el tőle, hogyan kezdett hátrálni Merkel kancellár a szír menekültek befogadása ügyében, és hogy (2015-ben is) megint Orbánnak lett igaza. 216 452 kattintást hozott az a bayeri szösszenet, melyben az Arab Liga elnöke elmagyarázza, miért nem mennek a migránsok az arab országokba.

A közéleti top ötbe befért még az a leleplező Ez a tuti-cikkünk, mely Andy Vajna elhanyagolt síremlékét és Timi özvegy víg thai masszázsát állította szembe, illetve a magyar rendőrök 2015-ös hősies helytállása előtt tisztelgő Demagóg-dicshimnuszunk, valamint egy idei Prizma-parádé, mely (görbe) tükröt tartott a játékboltok melegrekordjának, egy lányruhába öltöztetett fiúbabának, ami a piros szoknyája alatt péniszt visel...

Köszönjük, hogy velünk tartottatok az elmúlt öt évben, írjatok és olvassatok Blogstart a következő öt és még több esztendőben is!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95494/pics/lead_800x600.jpg
Blogstar,születésnap,toplista
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.29. 00:05
Képviselői babérokra törő Trágárka, erkölcsi normákat sértő úszó, bűnözéstől nyögő Svédország, szemétmentesen élő fiatalok és taroló Tarantino hétfői lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?