Blogolj!

Blogstar kávéház

Újraindítás

A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja.

Szeptemberre megjelenhet az első azonnal beépíthető barnamezős lakóterületekről szóló kormányrendelet. Az építési szabályok egyszerűsítéséről szóló törvénymódosítást már júliusban hatályba léphet – mutatja be a Népszava Online.

„Néhány napon belül levélben kéri fel a budapesti polgármestereket Miniszterelnökség, hogy a kerületeikben jelöljék meg, mely területeket tartanák alkalmasnak a kormány által indított rozsdaövezeti akcióterv megvalósítására – mondta el Fürjes Balázs a kormány új lakáspolitikai terveiről a Portfolio portál mai online konferenciáján. A barnaövezeti lakásprogram hármas céllal indul – tette hozzá a Miniszterelnökség Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. Az elérhető árú lakások mellett legalább annyira fontos az elhanyagolt iparterületek revitalizációja és a gazdaság koronavírus járvány utáni újra indításának segítése.”

Gyorsítósávon fut a rozsdaövezeti lakásépítés

Szeptemberre megjelenhet az első azonnal beépíthető barnamezős lakóterületekről szóló kormányrendelet. Az építési szabályok egyszerűsítéséről szóló törvénymódosítást már júliusban hatályba léphet. Néhány napon belül levélben kéri fel a budapesti polgármestereket Miniszterelnökség, hogy a kerületeikben jelöljék meg, mely területeket tartanák alkalmasnak a kormány által indított rozsdaövezeti akcióterv megvalósítására - mondta el Fürjes Balázs a kormány új lakáspolitikai terveiről a P ortfolio portál mai online konferenciáján.

Következmény

Az iskolaőrség elrettentő ereje.

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy az elmúlt időszakban megszaporodó iskolai rendbontások miatt a kormány bevezeti az iskolaőrség intézményét. Erre azért volt szükség, mert sok helyen voltak fenyegetőzések, késelések, és tanárbántalmazások – így az Origo.hu.

„Nemcsak a pedagógusok ellen, hanem egymással szemben is elkövetnek fizikai erőszakot a diákok. Korábban beszámoltunk arról, hogy kegyetlenül megaláztak egy gyereket az egyik debreceni iskolában. Miután társai cukkolták, rokonait szóban bántották, betonba verték a fejét és hasba rúgták. A történteknek semmi következménye nem lett. Ezek az esetek indokolják, hogy a kormány bevezeti az iskolaőrség intézményét.”

Fenyegetőzések, késelések, tanárbántalmazások - ezért kell az iskolaőrség

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy az elmúlt időszakban megszaporodó iskolai rendbontások miatt a kormány bevezeti az iskolaőrség intézményét. Erre azért volt szükség, mert sok helyen voltak fenyegetőzések, késelések, és tanárbántalmazások. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat az iskolaőrségről! Gulyás Gergely ismertette a legfontosabb szabályokat, a pontos részleteket a kormányrendelet tartalmazza majd.

Út

Az Európai Unió rosszhiszeműsége.

Ifj. Lomnici Zoltán szerint az Európai Unió folyamatosan rosszhiszeműen áll Magyarországhoz – írja a Hirado.hu.

„Magyarországnak sérült a méltósága, hiszen nem kapta meg azt a kölcsönös tiszteletet, amit megérdemelne egy szövetség, egy csoport aktív tagjaként – mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, sajnos a magyar kormánynak, a magyar embereknek folyamatosan azt kell tapasztalniuk, hogy az európai uniós intézmények eleve rosszhiszeműen állnak Magyarországhoz. Ehhez hasonlóra még nem volt példa az unió történelme során – emelte ki. Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar kormány egy méterrel sem tért le arról az útról, amelyet kijelölt számára a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény. Hozzátette, így szükséges és arányos intézkedésekkel sok ezer magyar ember életét mentette meg a kormány.”

Lomnici: Az Európai Unió folyamatosan rosszhiszeműen áll Magyarországhoz

Magyarországnak sérült a méltósága, hiszen nem kapta meg azt a kölcsönös tiszteletet, amit megérdemelne egy szövetség, egy csoport aktív tagjaként - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, sajno ...

Példamutatás

A frontvonalban harcolók megbecsülése.

Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: a frontvonalban teljesítők 500 ezer forintos egyszeri juttatása július 1-jén várható, és érinti mindazokat az egészségügyi dolgozókat, akik részt vettek a járvány visszaszorításában – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Összesen 92 milliárd forintról beszélünk és 160 000 egészségügyi dolgozóról – jelentette ki Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Meglátása szerint nemcsak a kormány és különösen a miniszterelnök hajtott végre történelmi tettet, hanem az egész ország összefogása volt példamutató. A sikerek alapját az szolgáltatta, hogy ők már a kezdetektől komolyan vették a járványt, azonban most az a feladatunk, hogy egy esetleges második fordulóra, illetve a jövőre is felkészüljünk – emlékeztetett.”

Kilencvenkét milliárd forintos megbecsülés a frontvonalban harcolóknak

Összesen 92 milliárd forintról beszélünk és 160 000 egészségügyi dolgozóról - jelentette ki Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Meglátása szerint nemcsak a kormány és különösen a miniszterelnök hajtott végre történelmi tettet, hanem az egész ország összefogása volt példamutató.

Lájk

Heidi Klum örökifjú bájai.

Még mindig nem fog rajta az idő: újabb meztelen fotóval jelentkezett a 46 éves Heidi Klum. A német szupermodell 46 évesen is tökéletes formában van – állítja a Blikk Online.

„Heidi Klum sosem volt egy szégyenlős fajta, sőt mindig is azon modellek közé tartozott, akik munkájuk mellett szabadidejükben is szívesen mutogatják a bájaikat. A szőkeség ezúttal a kertjébe feküdt ki napozni, természetesen egy szál semmiben, és hogy a pillanat meghittségét a rajongóival is megossza, azonnal készített magáról pár meztelen fotót. A képek elérték a céljukat, Heidi testét máris több mint 75 ezren lájkolták, és még ki tudja, hányan csodálták meg világszerte.”

Még mindig nem fog rajta az idő: újabb meztelen fotóval jelentkezett a 46 éves Heidi Klum

A német szupermodell 46 évesen is tökéletes formában van.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95541/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?