Blogolj!

A keresztény összefogás győzheti le a világjárványt

Pünkösd kiváló alkalmat teremt rá, hogy a kereszténység magába nézzen, átgondolja, értékelje helyzetét.

Illusztráció: pixabay.com

Pünkösd üzenete az „egymást értés csodája” – ezt mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője az M1-en.

Az atya kifejtette:

az európai kereszténység sorsdöntő helyzetben van, döntés előtt áll, hogy van-e elegendő hite, akarata és küldetéstudata, hogy megjelenítse a keresztény örökséget, az „egymást értés csodáját”.

Úgy véli:

„ha összefogunk”, akkor a közös erő még egy világjárvány felett is győzedelmeskedhet, erről tanúskodik az idei pünkösd.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95648/pics/lead_800x600.jpg
fertőzés,hit,járvány,keresztény,kereszténység,koronavírus,pünkösd,vallás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-04 21:31:20
Pandémiával riogató jellemtelen ájtátatos képű hülye vén picsa. Most, hogy megállapítottátok, hogy Horvátországban olyan rossz a pandémiás helyzet, akkor ha hazatérek Magyarországra 2 azaz kéthét karanténba kell mennünk. Ausztriából, Olaszból nincs ilyen hova. A holnapi, a holnaputáni tájékoztatókon kérem, hogy adjatok tisztességes választ arra vonatkozóan, hogy mi is indokolja a Horvátoszágból haza térők karanténozását. Mert ilyent én az elmúlt hónapok híreiben,-ből nem találtam pandémiás adatot ami ezt indokolná. Tudom tudjuk, hogy az ország gázszerelőjének érdekeltsége, tulajdonába tartozó szállodai lánc vendég körét, fel kell tölteni, de nem ilyen GUSZTUSTALAN ócska és mocskos megoldásokkal, amit tesz ön asszonyom. Ilyen jellemtelen és ócska megoldások bevetése után már érdemeit is feledve, asszonyom feltett kézzel húzzon, már el a náthás p@csába.
Ui: Az országunkba állítólgosan behozott 100 millió feletti maszkból ha esetlg érdekli önt nekem és a feleségemnek nem járt, vagy nem jutott. Ha ez egyáltalán érdekli önt. Tudja az amit az ember nem lát és nem tapasztal meg az NINCS!!
Válaszolok
Ottó 2020-06-04 16:57:10
Asszonyom!
Az ön felé áradó tiszteletem, erősen megingott és el is fogyott a mai nappal(a viktor vezér is ezért elbujdokolhat már a jó kurva nénikéjébe, ha megélem, majd 2022-ben díjazni fogja a családom őt és pártját ez a stikli )most, hogy a Ripost nevű orgánum ma megírta, ha a nyaralásomat Horvátországomban szeretném eltölteni amire életem során nem volt lehetőségem nyugdíjazásomig, akkor Hazámba visszatérve 14 napos karanténba kell vonulnunk. Te országos ájtátos hülye pandémiás p@csa adjál választ arra vonatkozó kérdésemre a valamilyen törzseddel együtt (imár minden tiszteletem és megbecsülésem nélkül) a karantén fenyegetést és előírást miért is kell bevezetni, amikor a Horvátországi pandémia helyzet az semmivel sem indokolja. Horvátországban kétszer, ha nem háromszor jobbak és jobbak voltak a pandémiás viszonyok a járvány alatt, mint Magyarországon. Kétszer-háromszor kevesebb fertőzött és legalább 4-szer kevesebb halott volt Horvátországban, mint Magyarországon, akkor mi is indokolja a visszatérési karantént (én már kitalálam). Onnan ahonnan csőstöl kaptuk a behozott vírust lásd Ausztria, Olaszország és még nyugatabb arra felé karantén mentesek a határok Százezres megbetegedés, tíz ezres halálozási szám. Asszonyom ezzel a nevetséges karantén előírási kötelezettséggel a Mészáros konglomerátumot szolgálja ki.
Szégyellje magát mert az eddig tett tisztiorvosi munkájának eredményét dobta a nihilbe.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Gulyás: hamarosan szigorúbb járványügyi intézkedések jöhetnek

2020.07.09. 10:55
A térségben ugyanis drámaian romlik a járványhelyzet. A magyar kormánynak lépnie kell, ha meg akarjuk őrizni a viszonylag nyugodt és békés életet.

Ha már nem segítette a védekezést, tovább mocskolja a kormányt a baloldal

2020.07.08. 18:40
Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják, akkor meg az. Úgy vannak vele, mint azzal a bizonyos sapkával. Akcióban a fakenews-gyáros ellenzék.

Öt újabb fertőzöttet azonosítottak Magyarországon

2020.07.08. 07:55
Jó hír, hogy immár negyedik napja nem növekedett a halálos áldozatok száma.

Tizenhat fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.07.07. 09:35
Tizenhat újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4205 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről!

2020.07.06. 16:45
A Fidesz közleményben reagált Korózs Lajos (MSZP) azon elképesztően pofátlan nyilatkozatára, melyben a kormányt szólítja fel arra, hogy tegye biztonságossá az …

Hat fővel emelkedett a fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

2020.07.06. 09:10
Hat újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4189 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

A Fidesz megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét

2020.07.05. 19:15
A Fidesz-KDNP a 2021-es központi költségvetés elfogadásával a válságos idők ellenére is biztosítja a 13. havi nyugdíj visszaépítését, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét – mondta …

Kilenc fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

2020.07.05. 08:40
Kilenc újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4183 főre nőtt a hazánkban …

Csak két új fertőzöttet azonosítottak hazánkban

2020.07.04. 08:55
Egy fővel nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma.

Humanitárius korridor védi a magyarok egészségét

2020.07.04. 05:00
A járvány ismételt fellángolása miatt szigorított a kormányzat: ma 0 órától a Magyarországon átutazók a kijelölt útvonalat nem hagyhatják el, és csak a kijelölt határátkelőhelyeket, …

Ezeket a cikkeket olvastad már?