Blogolj!

Blogstar kávéház

Kattogás

A Jobbik alpári stílusa.

Alpári stílusban pocskondiázza a Jobbik a kormányt. A védekezést abszolút nem támogató, Ballikká váló jobbikosok bőségesen kivették a részüket hazánk lejáratásából a diktatúrázó baloldali politikusok táborában ülve – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Az ellenzéki pártok közül a legnagyobb bajban lévő Jobbik nyíltan együttműködik a balliberális oldallal, és annak ellenére, hogy a 2018-as választás óta a szavazótáborának több mint felét elveszítette, ez az irány egyre erősebben érezhető. Ahogy Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője lapunknak múlt pénteken kifejtette: Jakab Péter leplezetlenül szövetkezne Gyurcsány Ferenccel is. A Jobbik a kormány koronavírus elleni védekezését is ott támadja, kritizálja és próbálja szabotálni, ahol csak lehet. A párt megmaradt politikusai az elmúlt hetekben szinte nyomdafestéket nem tűrően alpári stílusban prezentálták a valóságtól elrugaszkodott mondanivalóikat. A párt egyik igazán nívótlan közleménye szerint a miniszterelnök egyszerűen elmeháborodott. Megint Soros Györgyön kattog az agya. Korábban is már téveszméi voltak. Válságkezelés: 0 Soros-mánia: 100% – jelentették ki.”

Alpári stílusban pocskondiázza a Jobbik a kormányt

Az ellenzéki pártok közül a legnagyobb bajban lévő Jobbik nyíltan együttműködik a balliberális oldallal, és annak ellenére, hogy a 2018-as választás óta a szavazótáborának több mint felét elveszítette, ez az irány egyre erősebben érezhető. Ahogy Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője lapunknak múlt pénteken kifejtette: Jakab Péter leplezetlenül szövetkezne Gyurcsány Ferenccel is.

Játék

A kutyapárt budapesti bohóckodása.

Tucatnyi rendőr jött a kutyapárt tagjaiért, mert kipingáltak egy szellőzőaknát. Három járőrautóval érkeztek az egyenruhások, eljárás is indult a festegetés miatt – tudósít a Népszava Online.

„Egy készenlétis különítmény, több rendőr és legalább három rendőrautó jelent meg szerda délután a Blaha Lujza téren. Az erődemonstrációnak is beillő hatósági fellépésre nem tömegverekedés vagy egy körözött bűnöző elfogása miatt volt szükség; ahhoz kellett legalább tucatnyi rendőr, hogy számon kérjék a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) tagjait, mert azok letakarították, majd ezüstről zöldre festették a 2-es metró egyik szellőzőaknáját, ami így a Super Mario játék egyik csatornafedelére emlékeztetett.”

Tucatnyi rendőr jött a kutyapárt tagjaiért, mert kipingáltak egy szellőzőaknát

Három járőrautóval érkeztek az egyenruhások, eljárás is indult a festegetés miatt. Egy készenlétis különítmény, több rendőr és legalább három rendőrautó jelent meg szerda délután a Blaha Lujza téren.

Pusztítás

Az amerikai szélsőbal vandalizmusa.

Donald Trump nagyon határozott fellépést kért a szélsőbaloldali vandálokkal szemben – írja az amerikai tüntetések kapcsán az Origo.hu.

„Már több mint 4400 randalírozót tartóztattak le a hatóságok az elmúlt napok amerikai baloldali szélsőséges demonstrációkkal kapcsolatban. A zendülések, fosztogatások, gyújtogatások azt követően robbantak ki, hogy egy rendőri intézkedés miatt meghalt egy afroamerikai férfi Minneapolisban. Donald Trump amerikai elnök hétfőn nagyon határozott fellépést követelt az őrjöngő anarchistákkal szemben a kormányzóktól. A polgárháborús állapotokért a szélsőbaloldali anarchisták, az Antifa mozgalom tehető felelőssé, amely baloldali vandáljainak a célja a pusztítás.”

Donald Trump határozott fellépést kért a szélsőbaloldali vandálok miatt

Már több mint 4400 randalírozót tartóztattak le a hatóságok az elmúlt napok amerikai baloldali szélsőséges demonstrációkkal kapcsolatban. A zendülések, fosztogatások, gyújtogatások azt követően robbantak ki, hogy egy rendőri intézkedés miatt meghalt egy afroamerikai férfi Minneapolisban. Donald Trump amerikai elnök hétfőn nagyon határozott fellépést követelt az őrjöngő anarchistákkal szemben a kormányzóktól.

Élmény

A magyar turizmus felpörgése.

Beindult a turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén. Országszerte kinyitottak a szállodák, éttermek és a fürdők is. A foglalások az enyhítésekkel egy időben, szinte azonnal elkezdődtek. A folytatás hasonlóan jónak ígérkezik: a felmérések szerint a magyarok inkább itthon akarnak nyaralni – állítja a Hirado.hu.

„Döntően júliusra és augusztusra foglalnak a legtöbben, ugyanakkor júliustól már külföldi csoportos utazásokra is megnyílhat a lehetőség – közölte az M1 Híradója. A több hónapos bezártság után utazásra buzdít mindenkit a Magyar Turisztikai Ügynökség. Legújabb kampányukban arra hívják fel a figyelmet, hogy az erdők, vizek, kastélyok, múzeumok, szállodák és éttermek újra nyitva állnak, és a nehéz időszak után visszavárják a magyar utazókat. Idén a belföldi utazással a kirándulók most nemcsak maguknak szerezhetnek felejthetetlen élményeket, hanem a hazai turisztikai ágazatban dolgozó embereket is támogatják. Sokan tettek így már a pünkösdi hosszú hétvégén is. Az enyhítésekkel egy időben szinte azonnal elkezdődtek a foglalások.”

Az enyhítésekkel megugrott a szállásfoglalások száma

Beindult a turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén. Országszerte kinyitottak a szállodák, éttermek és a fürdők is. A foglalások az enyhítésekkel egyidőben, szinte azonnal elkezdődtek. A folytatás hasonlóan jónak ígérkezik: a felmérések szerint a magyarok inkább itthon akarnak nyaralni. Döntően júliusra és augusztusra foglalnak a legtöbben, ugyanakkor júliustól már külföldi csoportos utazásokra is megnyílhat a lehetőség - közölte az M1 Híradója.

Stressz

Hódi Pamela fojtogató feszültsége.

Nehéz időszakon megy keresztül Hódi Pamela. A fiatal anyuka ugyanis a közelmúltban szakított futballista vőlegényével, Tóth Bencével, de úgy tűnik egyszerre több dolog is összejött neki mostanában: problémáiról és az életről alkotott véleményéról ugyanis egy hosszabb videót készített követőinek, melyben elárulta, hogy milyen érzések kavarognak benne az őt ért negatív történések miatt – olvasható a Blikk Online-on.

„Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében. Engem félévente ér egy egészségügyi probléma, hol a magamban tartott, ki nem mondott feszültség terhe, hol a hátamon cipelt teher okoz fájdalmat. Ráhúzódott a nyakamra a stressz, nem bírtam mozdulni, korpásodni kezdett a hajam, pattanásaim lettek, és még sorolhatnám...”

„Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja" - Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról is vallott Hódi Pamela

Nehéz időszakon megy keresztül Hódi Pamela . A fiatal anyuka ugyanis a közelmúltban szakított futballista vőlegényével, Tóth Bencével, de úgy tűnik egyszerre több dolog is összejött neki mostanában: problémáiról és az életről alkotott véleményéról ugyanis egy hosszabb videót készített követőinek, melyben elárulta, hogy milyen érzések kavarognak benne az őt ért negatív történések miatt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/95738/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?