Blogolj!

Blogstar kávéház

Kérelem

A Jobbik kálváriája.

Hónapok óta nem jegyzi be a törvényszék Jakab Pétert a Jobbik elnökeként. Papíron nincs elnöke a fogyatkozó ellenzéki pártnak – számol be róla a Népszava Online.

„Nem csak a személyi ellentétek, kilépések sújtják a Jobbikot, hanem a bíróság malmai is lassan őrölnek: Jakab Péter hivatalosan nem a párt elnöke – derült ki a kormánypárti Hír TV hétfői riportjából. Ugyanis a televízió kérdésére a Jobbik sajtóosztálya azt válaszolta, hogy ugyan időben beadták a Fővárosi Törvényszéknek a január végén megválasztott elnök bejegyzési kérelmét, ám választ a mai napig nem kaptak. Megjegyezték azt is, hogy az előző elnök, Sneider Tamás esetében ugyanígy járt el a bíróság, és papíron szintén hónapokig nem volt elnökük.”

Hónapok óta nem jegyzi be a törvényszék Jakab Pétert a Jobbik elnökeként

Papíron nincs elnöke a fogyatkozó ellenzéki pártnak. Nem csak a személyi ellentétek, kilépések sújtják a Jobbikot, hanem a bíróság malmai is lassan őrölnek: Jakab Péter hivatalosan nem a párt elnöke - derült ki a kormánypárti Hír TV hétfői riportjából.

Vita

Az európai nemzetállamok statisztálása.

Az Európa jövőjéről szóló vitában a nemzetállamok jelentőségére figyelmeztetett Trócsányi László – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„Az európai intézményi egyensúly megbomlott, az egyre szorosabb egységre hivatkozással a föderális eszmék által irányított Európa kialakítására tett irányzatok dominálnak jelenleg az Európai Parlamentben – figyelmeztetett Trócsányi László fideszes EP-képviselő (képünkön), aki vasárnap részt vett a lengyelországi Schuman-gondolat Intézete digitális konferenciáján. –Nem szabad megfeledkeznünk, hogy a tagállamok hozták létre az Európai Uniót – hívta fel a figyelmet a politikus, hozzátéve: fontos, hogy a nemzeti parlamentek ne csak statisztái, hanem alakítói legyenek az integrációnak, ezért az Európa jövőjéről szóló vitába a nemzeti parlamenteket is be kell vonni.”

Trócsányi a nemzetállamok jelentőségére figyelmeztetett

„Az európai intézményi egyensúly megbomlott, az egyre szorosabb egységre hivatkozással a föderális eszmék által irányított Európa kialakítására tett irányzatok dominálnak jelenleg az Európai Parlamentben" - figyelmeztetett Trócsányi László fideszes EP-képviselő (képünkön), aki vasárnap részt vett a lengyelországi Schuman-gondolat Intézete digitális konferenciáján.

Özönvíz

Medárd villámárvizei.

Jégesővel és felhőszakadással érkezett az országba a nyár első vihara – számolt be róla az M1 Híradó. A keleti országrészben volt, ahol dió nagyságú jég esett, amely megrongálta a tetőket és a kéményeket, valamint komoly károkat okozott a gyümölcsösökben – jelenti a Hirado.hu.

„Kecskeméten özönvízszerű eső esett, Kecskemét környékén rövid idő alatt félhavi csapadékmennyiség hullott, másutt jég is kísérte a zivatarokat, így Hajdúböszörményben és Debrecenben is. A Tolna megyei Kéty utcáin a hirtelen lezúduló csapadék következtében sár hömpölygött az utcákon. 'Van egy lakásotthon, és annak a szuterénjába ment be a sár, a tűzoltók szívatták ki a vizet, holnap az önkormányzat dolgozók segítenek a kármentésben” – mondta az M1 Híradónak a település polgármestere, Gödrei Zoltán.”

Több helyen villámárvizeket okozott a nyár első vihara

Jégesővel és felhőszakadással érkezett az országba a nyár első vihara - számolt be róla az M1 Híradó. A keleti országrészben volt, ahol dió nagyságú jég esett, amely megrongálta a tetőket és a kéményeket, valamint komoly károkat okozott a gyümölcsösökben. Kecskeméten özönvízszerű eső esett, Kecs ...

Otthon

Németh Kristóf csendes építkezése.

Hatalmas változás előtt áll Németh Kristóf (44) és családja, nem akárhol húzzák fel új otthonukat – írja a Blikk Online.

„A kétgyermekes apuka építkezésbe kezdett, nem is akárhol. A színész a főváros zajától távol, Szentendrén jutott telekhez, ahol építkezésbe kezdtek. A munka már javában folyik, amit rendszeresen személyesen ellenőriz. Az egyik ilyen alkalmat az Instagram-oldalán is megmutatta követőinek. – Épül a házunk – írta mosolygós képe mellé a Fórum Színház igazgatója. Némethéknek elkél az új, tágasabb otthon, hiszen nemrég bővült a család. A színész és felesége, Szikriszt Zita első közös gyermeke tavaly novemberben született meg, de Kristófnak az előző házasságából is van egy fia.”

Nem akárhol építi új otthonát Németh Kristóf - fotó

Szentendre - Hatalmas változás előtt áll Németh Kristóf (44) és családja! A kétgyermekes apuka építkezésbe kezdett, nem is akárhol. A színész a főváros zajától távol, Szentendrén jutott telekhez, ahol építkezésbe kezdtek. A munka már javában folyik, amit rendszeresen személyesen ellenőriz. Az egyik ilyen alkalmat az Instagram-oldalán is megmutatta követőinek.

Főzőshow

David Beckham titkos receptje.

A korábbi angol válogatott focista, David Beckham a Netflix és a BBC embereivel dolgozza ki a leendő tévés főzőműsora tematikáját. Mivel a sztárséf Gordon Ramsay jó barátja, aligha kétséges, hogy ezzel rengeteget fog keresni – így az Origo.hu.

„A 45 éves Beckham szereti a hasát, kedvence az angolna-pite, és a járványhelyzetben ő főzött a családjára Cotswoldsben. Mint elmondta, édesanyja régi kedvenc receptjeit is használja, mert az mások tetszését is elnyerte. Erre az új vállalkozására annál is nagyobb szükség van, mert felesége, Victoria divatcége az utóbbi időben kevesebb bevételt hozott, mint korábban.”

Képeken a szegedi jégeső és özönvíz

Csongrád-Csanád és Békés megye több járására másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután. A délmagyar.hu-n arról számoltak be, hogy Szegeden az ítéletidő délután 1 óra körül kezdődött.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96075/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.28. 05:00
A járványrobbanás kormányzati felelőssége, Gyurcsány Ferenc gyűlölethulláma, Joe Biden fáradhatatlan bénázása, Németország birodalmi arroganciája és Gryllus Dorka titkos esküvője szerdai online lapszemlénkben.

Tűzvész után most hurrikán okoz hatalmas gondokat az Egyesült Államokban

2020.10.27. 17:10
Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz.

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. 15:15
Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Müller Cecília: A felelősségünk közös

2020.10.27. 12:00
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

A Dobrev-klán újabb aljasságaira hívja fel a figyelmet Rákay Philip

2020.10.27. 09:40
Rákay Philip videósorozatának újabb része tovább elemzi a Dobrev-Gyurcsány duó és a történelem sötét múltjának összefüggéseit, ami így október 23-a …

2079 fővel nőtt a fertőzöttek száma, csaknem 3 ezren vannak kórházban

2020.10.27. 09:15
A járvány megjelenése óta összesen már 63 642-en fertőződtek meg. Az elmúlt huszonnégy órában 63 többségében idős, krónikus beteg halt meg, így …

Blogstar kávéház

2020.10.27. 05:15
Semjén Zsolt pszichológiai szakvéleménye, Hadházy Ákos sokatmondó tétovázása, a baloldal veretes hazugságai, Holdampf Linda feszítős megbilincselése és Kocsis Korinna kreatív művészkedése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.26. 05:20
A forradalomcsinálás nemzetközi receptjei, Nyugat-Európa egészségügyi diktatúrája, a nemzeti régiók rejtett erőforrásai, Zacher Gábor kőkemény kirohanása és Weisz Fanni könnyes hazatérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 21:55
A magyar MotoGP-álom milliárdjai, Hadházy Ákos számkivetettsége, Joe Biden időskori leépülése, Európa koronavírus-fáradtsága és Demi Rose kibuggyanó bájai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 04:20
Az SZFE-tüntetés súlyos üzenete, október 23-a megsebzettsége, a tömegrendezvények lázítóinak felelőtlensége, a koronavírus szélsőséges tombolása és Radics Gigi boldogságos babaszobája szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?